PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope theeglazen met bedrukking gebruikt men veelal om thee in te schenken en dit te serveren aan klanten, of voor eigen gebruik. Natuurlijk kan een goedkoop theeglas met bedrukking ook prima voor een ander oogmerk worden gebruikt. U kunt er bijvoorbeeld ranja in schenken en dit aan kinderen uitdelen. Een theeglas met bedrukking is namelijk gemakkelijk vast te houden, zowel door jong als oud. De potenties bij dit geschenk zijn dus zeer breed.  

Goedkoop bedrukte theeglazen vindt u bij De PennenBoer in een zeer breed assortiment, dit komt omdat de goedkope theeglazen met bedrukking in velerlei kleuren en maten te bestellen zijn. De keuzes die u moet maken zijn onder andere:

  • dubbelwandig of niet;
  • Met groot of klein oor;
  • hoeveelheid van de inhoud.

Goedkope theeglazen met bedrukking 

Goedkope theeglazen met bedrukking kunnen zowel worden weggegeven als zelf worden gebruikt. Als u kiest voor de optie weggeven, kan dit zowel los als in een pakket(je). Als u de theeglazen met bedrukking los wilt weggeven kunt u dit in 2, 4, 6, etc. stuks doen. Als u iets meer ruimte in uw budget heeft, dan kunt u kiezen voor een pakketje. Goedkope theeglazen kunnen worden gecombineerd met schoteltjes, theezakjes, koekjes en andere. Dit kan mooi worden ingepakt waarna u de pakketten weg kunt gaan geven. Beide kunnen zowel aan vaste als toekomstige klanten of relaties worden weggegeven.  

Goedkoop bedrukte theeglazen kunnen ook voor eigen gebruik worden aangeschaft. Ze kunnen dan meteen in gebruik worden genomen binnen uw eigen bedrijf. U kunt er voor kiezen om alleen een logo op deze theeglazen te bedrukken, maar ook alle namen van uw medewerkers apart. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. 

Goedkope theeglazen bedrukken 

Goedkope theeglazen kunnen op twee verschillende manieren worden bedrukt. Dit kan met een transfer- of zeefdruk, maar ook met behulp van een gravering. Beide manieren zijn erg geliefd en vaak hangt de keuze dan ook af van het budget en het doeleinde. U kunt logo’s, namen en andere op de geschenken laten bedrukken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Iets anders! 

Kijk voor totaal andere geschenken eens bij promotieartikelen, textiel en bureau accessoires. 

Theeglazen met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Erg blij met de bedrukte potloden

Ninja uit Naaldwijk

10

Prima en op tijd geleverd

Jeroen uit Wassenaar

8

Top

Stefan uit Steenbergen

10

Goede communicatie en mooie bedrukking van goede kwaliteit

Jeroen uit Ijsselstein

10