PERSOONLIJK ADVIES

Theeglazen bedrukken

Zoekt u naar een praktisch geschenk dat ook nog leuk is om te geven? Laat dan theeglazen bedrukken bij De Pennenboer! Want een theeglas kan veel worden gebruikt, zowel op kantoor als thuis. Elke keer wanneer het bedrukte theeglas wordt gebruikt komt uw bedrijfsnaam of logo weer voorbij. Daarom is theeglazen bedrukken een goede manier om uw branding en naamsbekendheid te versterken. Laat een theeglas graveren of bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking. Hierbij geeft een gravering net wat meer uitstraling aan het theeglas. Daarmee creëert u een mooi relatiegeschenk of promotieartikel dat u kunt inzetten binnen uw bedrijf. Deel het uit aan uw relaties of geef bezoekers bij u op de beurs een mooi bedrukt theeglas mee. Daardoor kunt u wellicht nieuwe klanten binden of uw huidige relaties versterken! Laat bij De Pennenboer theeglazen graveren of bedrukken! Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Theeglas bedrukken met naam biedt veel mogelijkheden

Goedkope theeglazen bedrukken kan een goede manier zijn om uw branding te versterken. Bedrukte theeglazen kunnen breed worden ingzet, zowel binnen als buiten uw kantoor. Denk bijvoorbeeld aan het inschenken en serveren van thee aan klanten. Of uw werknemers die thee drinken op een werkdag. Laat hen genieten van een heerlijke kopje thee uit een bedrukt theeglas. Laat bijvoorbeeld een theeglas met naam bedrukken voor al uw werknemers. Hiermee geeft u hen een mooi geschenk. Doordat het geschenk veel mogelijkheden biedt kan het breed worden ingezet en biedt het veel potentie. Wanneer de bedrukte theeglazen gebruikt worden is uw bedrukking goed in beeld. Laat daarom bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens op een theeglas bedrukken.

Goedkoop bedrukte theeglazen kunnen ook voor eigen gebruik worden aangeschaft. Ze kunnen dan meteen in gebruik worden genomen binnen uw eigen bedrijf of bij uw medewerkers thuis. Ook dan is een theeglas met naam een leuk geschenk voor bijvoorbeeld uw werknemers! Daarnaast kunt u uiteraard ook uw logo of bedrijfsnaam op het theeglas bedrukken. Hierdoor kunt u er ook een mooi geschenk van maken voor uw werknemers. Een gepersonaliseerd theeglas bedrukken met naam en misschien iets persoonlijks. Zo laat u, op een leuke manier, uw waardering zien voor uw medewerkers. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden met het bedrukken van theeglazen. Ook kunt u de theeglazen bedrukken en gebruiken als onderdeel van een groter geschenk of pakket. Denk bijvoorbeeld aan de kerstpakketten, doe daar een mooi bedrukt theeglas met naam bij voor uw werknemers!  

Theeglazen of andere producten bedrukken en personaliseren

Goedkope theeglazen met bedrukking kunnen zowel worden weggegeven als zelf worden gebruikt. Als u kiest voor de optie weggeven, kan dit zowel los als in een pakket(je). Als u de theeglazen met bedrukking los wilt weggeven kunt u dit in 2, 4, 6, etc. stuks doen. Als u iets meer ruimte in uw budget heeft, dan kunt u kiezen voor een pakketje. Goedkope theeglazen kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden met schoteltjes, theezakjes, koekjes en andere dingen. Dit kan mooi worden ingepakt en heeft u een prachtig geschenk om weg te geven. De los bedrukte theeglazen of de samengestelde pakketten kunnen zowel aan bestaande als nieuwe klanten worden gegeven. Daarmee versterkt u de huidige relaties, maar kunt u ook nieuwe relaties binnenhalen. Dankzij een praktisch geschenk als een theeglas, kunnen bedrukte theeglazen hier zeker een handje bij helpen!

Goedkoop bedrukte theeglazen vindt u bij De PennenBoer in een zeer breed assortiment, dit komt omdat de goedkope theeglazen met bedrukking in velerlei kleuren en maten te bestellen zijn. De keuzes die u moet maken zijn onder andere:

  • dubbelwandige theeglazen of niet;
  • Met groot of klein oor;
  • hoeveelheid van de inhoud.

Hierdoor kunt u veel variëren in de theeglazen en de relatiegeschenken. Daarnaast kunt u ook mooi combineren met andere producten. Naast een theeglas bedrukken kunt u nog veel meer bedrukte producten bestellen bij De Pennenboer. Wij hebben een breed assortiment. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij totaal andere geschenken zoals: promotieartikelentextiel en bureau accessoires. Hier vindt u veel verschillende producten die u kunt uitdelen aan uw relaties of binnen uw eigen bedrijf kunt gebruiken. 

Voordelig theeglazen laten bedrukken of meer informatie ontvangen?

Goedkope theeglazen kunnen op twee verschillende manieren worden bedrukt. Dit kan met een transfer- of zeefdruk, maar ook met behulp van een gravering. Gravering is wat duurder en wordt vooral gedaan voor belangrijke relaties. Uiteindelijk is het beschikbare budget van belang bij het maken van de bedrukkingstechniek. Ongeacht de techniek kunt u logo’s, namen en andere bedrukkingen op de geschenken laten zetten. Natuurlijk kan het lastig zijn om de juiste bedrukking voor uw theeglazen te kiezen. U heeft vele mogelijkheden en wilt wel de juiste keuze maken. Onze specialisten helpen u graag met het maken van een keuze. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uitstekende kwaliteit en service leveren. Wilt u theeglazen laten bedrukken? De Pennenboer helpt u graag!

Voor vragen, opmerkingen of advies over het bedrukken van theeglazen of andere producten kunt u contact opnemen met ons. Wij helpen u zo goed mogelijk verder! Wij zijn te bereiken door middel van de livechat op onze website of via onderstaande telefoonnummers en emailadres. 

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Theeglazen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10