PERSOONLIJK ADVIES

Stressballen bedrukken

Vindt u het lastig om een leuk relatiegeschenk te bedenken dat u aan uw relaties kan geven? Misschien is een stressbal wel een geschikt geschenk! Een stressbal is natuurlijk bedoeld om de stress van een persoon te verminderen door en in te knijpen. Wellicht weet u dat uw relatie een drukke periode achter de rug heeft of er juist middenin zit. Dan kan een stressbal van pas komen. Stressballen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam kan daardoor voor herkenning en betere branding zorgen. Daarnaast staan stressballen niet alleen bekend om het verlagen van de stress, maar ook door de verschillende vormen en de humor die de stressbal dan uitstraalt. De Pennenboer helpt u graag met stressballen bedrukken. Wij bieden een breed assortiment van topkwaliteit tegen scherpe prijzen aan. Bekijk ons aanbod hieronder en laat de gewenste stressballen bedrukken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Stressbal bedrukken | De Pennenboer

Bent u op zoek naar een leuk relatiegeschenk dat u met een grote knipoog kan weggeven aan al uw relaties en/of (nieuwe) klanten? Laat dan snel een stressbal bedrukken bij De Pennenboer! Een bedrukte stressbal is bedoeld om in te kunnen knijpen, om zo stress te verminderen. De stressballen zijn te bestellen in veel leuke en grappige figuren. Hierdoor staan stressballen tegenwoordig niet alleen bekend om het verlichten van stress, maar ook vooral om de humor. U kunt een stressbal bedrukken en geheel aanpassen aan uw eigen bedrijf of de boodschap die u graag wilt overbrengen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een combinatie. Ons assortiment is niet alleen erg ruim, ook kunnen wij lage prijzen aanbieden!

Het bedrukken van een stressbal met logo of tekst

Als u op zoek bent naar een relatiegeschenk dat voor elke gelegenheid geschikt is, is een stressbal bedrukken een hele goede optie. U kunt een stressbal met bedrukking namelijk eigenlijk altijd wel weggeven aan uw relaties. Omdat de prijzen van onze stressballen erg laag liggen, kunt u het geschenk ook zeer goed gebruiken voor promotieacties. Bij De Pennenboer kunt u een stressbal bedrukken in meerdere figuren, waaronder een hart, huis, bal, ster, dobbelsteen en computer. Een stressbal bedrukken kan niet alleen in verschillende figuren; ook de bedrukking van de stressbal kiest u helemaal zelf! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stressbal met logo of tekst. Op deze manier creëert u meer naamsbekendheid voor uw bedrijf of kunt u een persoonlijke boodschap overbrengen.

Een goedkope stressbal bedrukken vergt veel kennis. Omdat een stressbal is gemaakt om in geknepen te worden, moet de bedrukking namelijk wel tegen een stootje kunnen. Wanneer wij een stressbal bedrukken, maken wij gebruik van een transferdruk. Met deze manier van bedrukken bent u gegarandeerd van een stressbal met bedrukking van hoge kwaliteit. Aangezien stressballen over het algemeen kleine relatiegeschenken zijn, adviseren wij u om de stressbal met niet al te veel tekst te bedrukken. Vaak is een stressbal met logo of uw bedrijfsnaam al genoeg voor herkenning. Wilt u een stressbal bedrukken om naamsbekendheid op te bouwen? Dan adviseren wij om uw eigen bedrijfskleuren te gebruiken.

De leukste relatiegeschenken laten bedrukken bij De Pennenboer

De Pennenboer is dé online webshop voor (het bedrukken van) relatiegeschenken en promotieartikelen. Wilt u graag een stressbal bedrukken en gebruiken als relatiegeschenk? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres! U ontvangt altijd eerst een gratis digitale proefdruk, zodat u vooraf kunt zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Als u deze proefdruk goedkeurt, beginnen we met het bedrukken van de stressballen.

Niet alleen kunt u bij ons een stressbal bedrukken; De Pennenboer beschikt over een ruim assortiment relatiegeschenken die allemaal bedrukt kunnen worden. Bekijk bijvoorbeeld eens onze keycords, puzzels en sleutelhangers!

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via de chat op onze website, telefonisch of per e-mail. Wij helpen u graag verder!

Stressballen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10