PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte sporttassen

Een goedkoop bedrukte sporttas is een veelzijdig relatiegeschenk, omdat uw relatie hem voor verscheidene doeleinden kan gaan gebruiken. Een goedkoop bedrukte sporttas kan natuurlijk worden gebruikt om mee te nemen na het sporten en hierin spullen mee te nemen. Maar een goedkoop bedrukte sporttas wordt in het dagelijkse leven voor nog veel meer praktische doeleinden gebruikt. Denk aan weekendjes weg, vakanties, etc. Dit relatiegeschenk biedt een grote ruimte aan om eenvoudig spullen mee te nemen en daarom is het een geliefd item.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkoop bedrukte sporttassen kunnen verscheidend worden vergeven, hierbij staat de doelgroep centraal. Als u graag uw relaties of klanten wilt bereiken, dan kunt u de goedkope sporttassen met bedrukking gewoon opsturen of persoonlijk vergeven. Als u echter graag mensen wilt bereiken die uw bedrijf nog niet eerder kenden, dan kunt u de goedkope sporttassen met bedrukking ook gaan uitdelen op een drukbezochte plek. Hiervoor adviseren wij altijd om een wat lichtere kwaliteit te nemen, omdat men ook niet meer zal verwachten. Hierdoor kunt u een groter aantal bestellen, waardoor u het geschenk aan meer mensen kunt uitdelen.

Goedkope sporttassen met bedrukking online bestellen

Goedkope sporttassen met bedrukking bestelt u bij De PennenBoer online. Via onze gebruiksvriendelijke webshop vindt u eenvoudig de juiste categorie relatiegeschenken, deze bevindt zich namelijk onder ''tassen en rugzakken''. Andere voordelen van het bestellen via een webshop zijn:

  • duidelijke afspraken;
  • snelle aflevering;
  • geen verrassingen achteraf.

Sporttassen bedrukken

Sporttassen bedrukken kan door middel van een zeefdruk of een transferdruk. Beide bedrukkingstechnieken leveren een goede kwaliteit af en worden veel gebruikt binnen onze webshop. U kunt gewoon kleuren kiezen en daardoor allerlei soorten bedrukkingen samenstellen. Mocht u hier zelf niet helemaal uitkomen, dan kan De PennenBoer u altijd helpen. Wij bieden als extra service namelijk aan om voor u een bedrukking te ontwerpen. Voor meer informatie over deze extra service, kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Meer informatie?

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de sporttas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Meer relatiegeschenken

U kunt dit relatiegeschenk combineren met handdoeken, caps of stressballen.

Bedrukte sporttassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.