PERSOONLIJK ADVIES

Sporttas bedrukken

Een goedkoop bedrukte sporttas is een veelzijdig relatiegeschenk, omdat uw relatie hem voor verscheidene doeleinden kan gaan gebruiken. Een goedkoop bedrukte sporttas kan natuurlijk worden gebruikt om mee te nemen na het sporten en hierin spullen mee te nemen. Maar een goedkoop bedrukte sporttas wordt in het dagelijkse leven voor nog veel meer praktische doeleinden gebruikt. Denk aan weekendjes weg, vakanties, etc. Dit relatiegeschenk biedt een grote ruimte aan om eenvoudig spullen mee te nemen en daarom is het een geliefd item om te geven, maar vooral om te ontvangen. Laat daarom sporttassen bedrukken en deel deze uit aan uw relaties, werknemers en andere doelgroepen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Sporttassen bedrukken

Sporttassen bedrukken bij De Pennenboer

Goedkoop bedrukte sporttassen kunnen verscheidend worden vergeven, hierbij staat de doelgroep centraal. Als u graag uw relaties of klanten wilt bereiken, dan kunt u de goedkope sporttassen met bedrukking gewoon opsturen of persoonlijk vergeven. Als u echter graag mensen wilt bereiken die uw bedrijf nog niet eerder kenden, dan kunt u de goedkope sporttassen met bedrukking ook gaan uitdelen op een drukbezochte plek. Denk bijvoorbeeld aan een beurs, evenement of festival. Hiervoor adviseren wij altijd om een wat lichtere kwaliteit te nemen, omdat men ook niet meer zal verwachten. Hierdoor kunt u een groter aantal bestellen, waardoor u het geschenk aan meer mensen kunt uitdelen. Wanneer de bedrukte sporttassen worden gebruikt kunnen andere mensen de bedrukking ook zien. Daardoor kunt u een groot aantal mensen bereiken en uw naamsbekendheid vergroten. Laat daarom sporttassen bedrukken bij De Pennenboer!

Een ideale plek om de bedrukte sporttassen uit te delen is natuurlijk een sportvereniging, een sportschool of een evenement zoals een hardloopwedstrijd. Daarmee zit u direct in de juiste doelgroep en bereikt u mensen die daadwerkelijk de bedrukte sporttas kunnen gaan gebruiken. U kunt ook drinkflessen uitdelen op deze locaties wanneer een bedrukte sporttas niet iets is wat u zoekt. Ook dit product kunnen uw relaties en betreffende doelgroep goed gebruiken tijdens het sporten. Laat daarom snel drinkflessen of sporttassen bedrukken en deel ze uit aan uw relaties of potentiële klanten! Uiteraard kunt u ook kiezen voor een combinatie. Laat een sporttas bedrukken, maar doe daar ook een bedrukte drinkfles of bidon bij! Dan heeft de ontvanger ook tijdens het sporten een handig geschenk met uw naam, logo of ander ontwerp erop!

De voordelen van sporttassen bedrukken bij De Pennenboer!

Goedkope sporttassen met bedrukking bestelt u bij De PennenBoer eenvoudig online. Via onze gebruiksvriendelijke webshop vindt u eenvoudig de juiste categorie relatiegeschenken, deze bevindt zich namelijk onder ''tassen en rugzakken''. Alle producten die wij aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast bieden wij altijd duidelijke afspraken, een snelle levering en ontvangt u een gratis digitale proefdruk! Hierdoor kunt u altijd nog aanpassingen doen wanneer de bedrukking niet goed bevalt. Wij gaan de sporttassen bedrukken wanneer u tevreden bent en akkoord gaat met de proefdruk.

Daarnaast hoeft sporttassen bedrukken niet duur te zijn. Bij De Pennenboer kunt u sporttassen bedrukken tegen een scherpe prijs. En geniet u ook nog eens van bovenstaande voordelen. Daarmee is De Pennenboer dé partij om uw sporttassen te laten bedrukken en uit te delen aan uw relaties, personeel of andere belanghebbende. Al deze mensen kunnen door middel van de bedrukte sporttas reclame maken voor uw bedrijf in hun sportschool, sportvereniging of andere plek. Daarmee kunt u uw bereik en naamsbekendheid vergroten. Hierdoor is een bedrukte sporttas naast een praktisch relatiegeschenk ook nog eens een uitstekende manier om uw bekendheid te vergroten. Laat daarom sporttassen bedrukken en deel ze uit. Geef uw werknemers, relaties en klanten een bedrukte sporttas en laat hen (onbewust) reclame voor u maken!

Bedrukte sporttassen en nog veel meer!

Sporttassen bedrukken kan door middel van een zeefdruk of een transferdruk. Beide bedrukkingstechnieken leveren een uitstekende kwaliteit af en worden veel gebruikt binnen onze webshop. U kunt gewoon kleuren kiezen en daardoor allerlei soorten bedrukkingen samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukking in uw eigen huisstijl kleuren. Mocht u hier zelf niet helemaal uitkomen, dan kan De PennenBoer u altijd helpen. Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Daarnaast bieden wij als extra service aan om voor u een bedrukking te ontwerpen. Zo kunnen wij iets uniek creëren om de bedrukte sporttas nog meer uitstraling te geven! Daarnaast bieden wij nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen die u kunt laten bedrukken. Wilt u bijvoorbeeld ook nog een sporthanddoek bedrukken? Of wilt u bijvoorbeeld een pet bedrukken? De Pennenboer biedt eindeloos veel mogelijkheden. Bekijk ons assortiment en bestel de gewenste producten eenvoudig online. Zo kunt u een mooi geschenk of een geheel pakket laten bedrukken!

Voor meer informatie over deze extra service of over sporttassen bedrukken, kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Ook voor vragen over tassen bedrukken of over de sporttas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Sporttas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9