PERSOONLIJK ADVIES

Sporttas bedrukken

Een goedkoop bedrukte sporttas is een veelzijdig relatiegeschenk, omdat uw relatie hem voor verscheidene doeleinden kan gaan gebruiken. Een goedkoop bedrukte sporttas kan natuurlijk worden gebruikt om mee te nemen naar het sporten. Maar een bedrukte sporttas wordt in het dagelijkse leven voor nog veel meer praktische doeleinden gebruikt. Denk aan weekendjes weg, vakanties, etc. Dit relatiegeschenk biedt een grote ruimte aan om eenvoudig spullen mee te nemen en daarom is het een geliefd item om te geven. Laat daarom sporttassen bedrukken en deel deze uit aan uw relaties, werknemers en andere doelgroepen! Door een sporttas te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp kunt u uw naamsbekendheid vergroten en uw branding versterken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Sporttassen bedrukken bij De PennenBoer

Goedkoop bedrukte sporttassen kunnen verscheidend worden vergeven. Als u graag uw relaties of klanten wilt bereiken, dan kunt u de goedkope sporttassen met bedrukking gewoon opsturen of persoonlijk vergeven. Als u echter graag mensen wilt bereiken die uw bedrijf nog niet eerder kenden, dan kunt u bijvoorbeeld op een beurs, evenement of festival de sporttas uitdelen. Hiervoor adviseren wij altijd om sporttassen te bedrukken van een wat lichtere kwaliteit. Hierdoor kunt u een groter aantal bestellen, waardoor u het geschenk aan meer mensen kunt uitdelen. Een ideale plek om de bedrukte sporttassen uit te delen is natuurlijk een sportvereniging, een sportschool of een evenement zoals een hardloopwedstrijd. Wanneer de bedrukte sporttassen worden gebruikt kunnen andere mensen de bedrukking ook zien. Laat sporttassen bedrukken bij De PennenBoer en deel ze uit, daarmee kunt u een groot aantal mensen bereiken en uw naamsbekendheid vergroten.

De voordelen van sporttassen bedrukken

Wilt u sporttassen bedrukken? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs en uitgebreid assortiment. Daarnaast zijn er nog meer voordelen van sporttassen bedrukken. Want met een bedrukte sporttas heeft u niet alleen een goed geschenk, maar ook een geschenk dat goed gecombineerd kan worden met andere geschenken. Daardoor kunt u een mooi sportief pakket samenstellen voor uw relaties, klanten en medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan zweetbandjes, bidons, drinkflessen, sporthanddoeken en diverse andere geschenken. Daarmee kunt u het bereik van uw bedrijf en de naamsbekendheid vergroten. Hierdoor kunt u naast een sporttas bedrukken ook nog diverse andere sport gerelateerde geschenken bedrukken en uitdelen. Laat daarom sporttassen bedrukken en deel ze uit. Geef uw werknemers, relaties en klanten een bedrukte sporttas en laat hen (onbewust) reclame voor u maken in de sportschool, bij een vereniging of tijdens een vakantie!

Bedrukte sporttassen en nog veel meer!

Sporttassen bedrukken kan door middel van een zeefdruk of een transferdruk. Beide bedrukkingstechnieken leveren een uitstekende kwaliteit af en worden veel gebruikt binnen onze webshop. Voordat wij de sporttassen bedrukken krijgt u een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Pas wanneer u akkoord gaat, gaan wij de sporttassen bedrukken. Hierdoor bent u bij De PennenBoer verzekerd van de juiste bedrukking. Bekijk ons assortiment en bestel de gewenste producten eenvoudig online. Zo kunt u een mooi geschenk of een geheel pakket laten bedrukken! Op zoek naar andere promotieartikelen of relatiegeschenken? Ook dan kan De PennenBoer u helpen bij het vinden en bedrukken van de juiste geschenken!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Ook voor vragen over sporttassen bedrukken of over de sporttas zelf kunt u contact opnemen. Gebruik onderstaande gegevens of stuur een bericht in de live chat op onze website!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Sporttas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10