Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Hengsels
 1. Korte hengsels (2)
 2. Lange hengsels (15)
Afmeting
 1. 22 x 27 cm (1)
 2. 36 x 38,5 cm (1)
 3. 38 x 38 cm (1)
 4. 38 x 42 cm (14)
 5. 40 x 42 cm (1)
 6. 45 x 47 cm (1)
Kwaliteit katoenen tassen
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 100 gr/m²) (2)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 135 gr/m²) (13)
 3. Zware kwaliteit (vanaf 250 gr/m²) (3)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk) (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (7)
Minimale afname
 1. 50 (3)
 2. 100 (15)
 3. 250 (2)
Materiaal
 1. Katoen (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (21)
 2. 2 kleuren (21)
 3. 3 kleuren (20)
 4. 4 kleuren (20)
 5. Full colour (1)

Katoenen tassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Katoenen tassen | Pennenboer.nl

Katoenen tassen lenen zich uitstekend als promotiemateriaal of als leuk geschenk voor uw klanten of relaties. De tassen zijn goedkoop en u kunt er alle kanten mee op. Heeft u bijvoorbeeld een winkel? Laat dan katoenen tassen bedrukken met het logo van uw winkel. U kunt deze aan klanten schenken wanneer zij een bepaald bedrag in uw winkel hebben besteed.

Ook kunt u katoenen tassen voorzien van uw bedrijfsnaam of logo en uitdelen bij uw stand op een beurs of (in combinatie met andere artikelen) opsturen aan uw relaties. Katoenen tassen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Ze zijn stevig en kunnen hierdoor vele malen worden gebruikt. U kunt deze in grote hoeveelheden bestellen om te schenken aan klanten, relaties, uw werknemers en vergeet uzelf natuurlijk ook niet.

Voordelen van katoenen tassen schenken

Katoenen tassen zijn goedkoop verkrijgbaar. Voor een kleine prijs kunt u grote hoeveelheden katoenen tassen bestellen en laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Er zijn allerlei soorten katoenen tassen beschikbaar. Kies voor de kleur die bij uw bedrijf past en de gewenste grootte. Met het schenken van een katoenen tas wilt u de ontvanger blij maken maar een groot voordeel is dat de katoenen tas ook zorgt voor reclame. Tassen worden altijd gebruikt. Wanneer u deze schenkt weet u zeker dat deze voor de ontvanger van pas zal komen bij bijvoorbeeld het doen van boodschappen.

De tas zal buitenshuis worden gebruikt waardoor deze ook door anderen wordt gezien. Uw bedrijfsnaam zal door velen worden opgemerkt wat een stukje gratis reclame voor u met zich meebrengt. De katoenen tas is duurzaam en kan worden hergebruikt, hiermee draagt u ook bij aan het milieu. Door katoenen tasjes te schenken voorkomt u dat de ontvanger plastic tassen nodig heeft en deze keer op keer zal kopen bij de supermarkt.

Katoenen tassen bij de Pennenboer

Op zoek naar katoenen tassen die u kunt laten bedrukken? Dan bent u bij de Pennenboer aan het juiste adres. Op de website Goedkooppennenbedrukken.nl kunt u terecht voor een ruim assortiment aan verschillende soorten katoenen tassen. Er zijn tassen in verschillende groottes en verkrijgbaar in diverse kleuren. Er zijn katoenen draagtassen maar ook kunt u kiezen voor de katoenen rugzak. De tassen zijn allen goedkoop maar worden aangeboden in diverse prijsklassen. De tassen zijn al verkrijgbaar vanaf € 0,36 per stuk. Qua bedrukking is er van alles mogelijk.

Heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op en wij bekijken wat mogelijk is. Ook voor overige vragen of hulp kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u weten hoe de tassen er uiteindelijk uit komen te zien? Bekijk dan de digitale proefdruk die wij u gratis toesturen. Naast katoenen tassen kunt u bij ons ook terecht voor vele soorten andere tassen maar ook voor tal van andere relatiegeschenken en promotieartikelen. Het gehele aanbod vindt u online in onze webshop.

Meer informatie?

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de katoenen tas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Bekijk andere goedkope tassen, zoals: boodschappentas, koeltas en rugzak!