PERSOONLIJK ADVIES

Katoenen tassen bedrukken

Goedkope katoenen tassen bedrukken met uw uw bedrijfsnaam of logo, hiervoor bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede katoenen tassen aan tegen een lage prijs. Een bedrukte katoenen tas is een veelgevraagd relatiegeschenk. Hij is makkelijk weg te geven en geschikt voor een zeer grote doelgroep. Een groot voordeel van een katoenen tas met bedrukking is dat hij makkelijk te gebruiken is en verkrijgbaar is in veel verschillende uitvoeringen. Er zijn bijvoorbeeld uitvoeringen met lange en korte hengsels.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Katoenen tassen bedrukken bij De Pennenboer

Katoenen tassen lenen zich uitstekend als promotiemateriaal of als leuk geschenk voor relaties en klanten. De tassen zijn goedkoop en u kunt er alle kanten mee op. Heeft u bijvoorbeeld een winkel? Laat dan katoenen tassen bedrukken met het logo van uw winkel. U kunt deze aan klanten schenken wanneer zij voor een bepaald bedrag aankopen doen in uw winkel. Ook kunt u katoenen tassen voorzien van uw bedrijfsnaam of logo en uitdelen op beurzen of evenementen, dit kan goed in combinatie met ander promotiemateriaal van uw bedrijf.

Bij De Pennenboer bent u aan het juiste adres voor het laten bedrukken van katoenen tassen. Katoenen tassen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Ze zijn stevig en kunnen hierdoor vele malen worden gebruikt. U kunt deze in grote hoeveelheden bestellen om te schenken aan klanten, relaties, uw werknemers en vergeet uzelf natuurlijk ook niet.

Bedrukte katoenen tassen weggeven

Op zoek naar katoenen tassen die u kunt laten bedrukken met een eigen opdruk? Dan zit u bij De Pennenboer goed. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment met verschillende soorten katoenen tassen. Er zijn tassen in verschillende groottes en verkrijgbaar in diverse kleuren. Er zijn katoenen draagtassen, maar u kunt ook kiezen voor een katoenen rugzak. De tassen zijn allemaal voordelig en worden aangeboden in diverse prijsklassen. De katoenen tassen worden, naarmate de oplage, steeds voordeliger om te bedrukken. Met katoenen tassen bedrukken heeft u een uniek relatiegeschenk die, zowel praktisch, als een echte eyecatcher is. Bedrukte katoenen tassen zijn milieubewuste geschenken. De tas kan worden hergebruikt, dit is beter voor het milieu, maar natuurlijk ook voor u als bedrijf. Uw logo zal vaker gezien worden en u straalt milieubewustheid uit naar uw klanten. Er zijn zelfs katoenen tassen die gemaakt zijn van 100% biologisch katoen. Katoenen tassen bedrukken kan eenvoudig en goedkoop bij De Pennenboer.  

Bij het bedrukken van onze katoenen tassen is er van alles mogelijk. U kunt uw eigen opdruk kiezen, of dit nou een logo, bedrijfsnaam, tekst of afbeelding is, het is bij De Pennenboer allemaal mogelijk. Door de katoenen tassen te bedrukken zorgt voor een goede uitstraling, hierbij is het van belang dat de bedrukking lang blijft zitten. Een katoenen tas kan worden bedrukt door middel van een zeefdruk. Bij een zeefdruk wordt een zeef gemaakt waar het deel dat bedrukt moet worden, wordt uitgesneden. Daarna komt er een machine overheen die het uitgesneden stuk bedrukt. Als u een groter aantal tassen afneemt, kunt u de katoenen tassen bedrukken met uw eigen ontwerp.

Hoogwaardige bedrukken en een snelle levering

De Pennenboer is leverancier van diverse soorten relatiegeschenken en promotieartikelen, hieronder vallen ook de katoenen tassen. Deze katoenen tassen kunt u laten bedrukken met een eigen opdruk. U kunt bij ons rekenen op hoogwaardige kwaliteit, dit geldt voor zowel de producten als de bedrukking en ook onze service is hoogstaand. Heeft u speciale wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Naast katoenen tassen zit u bij ons ook goed voor andere soorten tassen, denk hierbij aan boodschappentassenlaptoptassen en meer. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod en bestel eenvoudig unieke relatiegeschenken voor uw bedrijf!

Katoenen tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8