Over ons

Welkom bij De PennenBoer, de thuisbasis van gepersonaliseerde promotieartikelen die jouw merk tot leven wekt. Opgericht door de ondernemende Jeanet Silder en haar man Martin, heeft ons bedrijf zich vanaf 2003 ontwikkeld tot een vooraanstaande speler in de markt voor gepersonaliseerde promotieartikelen. Met de lancering van onze website in 2005 hebben we aangetoond dat kwaliteit, snelheid en klantenservice onze kernwaarden zijn.

Onze missie

Wij zijn gedreven door de overtuiging dat elk bedrijf, ongeacht de grootte, moet kunnen profiteren van de kracht van gepersonaliseerde promotieartikelen. Onze missie is om als brug te fungeren tussen jouw merk en jouw doelgroep, door hoogwaardige, op maat gemaakte promotieartikelen aan te bieden die niet alleen voldoen aan jouw verwachtingen van kwaliteit en functionaliteit maar ook een blijvende indruk achterlaten.

Onze visie

Onze droom is een wereld waarin gepersonaliseerde promotieartikelen binnen handbereik zijn voor elk bedrijf, om zo hun merk te versterken en hun unieke verhaal te vertellen. Met de recente toevoeging van Thomas Rolink aan ons team, die een decennium aan programmeerexpertise en een gedeelde visie inbrengt, streven we ernaar om de toonaangevende online bestemming te worden voor betaalbare, kwalitatief hoogwaardige en op maat gemaakte promotieartikelen.

Waarom kiezen voor ons?

  • Kwaliteit en Innovatie: Wij gebruiken alleen de beste materialen en geavanceerde bedrukkingstechnologieën, aangedreven door de expertise van ons toegewijde team.
  • Competitieve Prijzen: Onze efficiënte bedrijfsvoering en directe relaties met fabrikanten stellen ons in staat om onze producten tegen ongekende prijzen aan te bieden.
  • Uitzonderlijke Service: Van productselectie tot ontwerp en levering, ons team zorgt voor een moeiteloze en bevredigende ervaring.
  • Snelle Levering: Wij waarderen jouw tijd en zetten ons in voor snelle en efficiënte orderverwerking.

Sluit je aan!

Word een van de vele tevreden klanten die hebben gekozen voor De PennenBoer om hun merk op een unieke en effectieve wijze te promoten. Contacteer ons vandaag nog om te ontdekken hoe wij samen jouw zakelijke promotie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Heb je vragen of wil je graag meer over ons weten? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

De PennenBoer
Jan Tinbergenstraat 204
7559 ST Hengelo

Tel: 074 - 711 02 11 (NL)
078 - 48 1648 (BE)

BTW Nummer: NL859089757B01

KVK Nummer:
72376694

[email protected]