PERSOONLIJK ADVIES

Barbecue artikelen bedrukken

Zoekt u een echt zomers geschenk? Laat dan een barbecue en het bijbehorende gereedschap bedrukken bij De Pennenboer. Bij de Pennenboer kunt u bijvoorbeeld een barbecue laten bedrukken met uw eigen logo, ontwerp of bedrijfsnaam. U kunt de bedrukte barbecue aan uw zakenrelaties of medewerkers geven. Daarnaast kunt u er ook een mooi pakket van maken. Laat een barbecue bedrukken, maar laat daarnaast ook een BBQ schort bedrukken of kies voor BBQ gereedschap. Wanneer u een barbecue of BBQ schort laat bedrukken bij De Pennenboer heeft u veel keuze. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online! Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

BBQ schort en andere accessoires bedrukken

Wat is er allemaal nodig om een stukje vlees lekker te krijgen op de barbecue? Hierbij moet u niet alleen denken aan een barbecue. Denk bijvoorbeeld ook aan een BBQ schort, gereedschap en diverse andere zaken. Alles wat er nodig is heeft De Pennenboer, en kan bedrukt worden met uw eigen logo of ontwerp. Laat daarom bijvoorbeeld een barbecue bedrukken met uw logo, een BBQ schort bedrukken met uw bedrijfsnaam en het BBQ gereedschap met uw contactgegevens of slogan. Daarmee kunt u verschillende uitingen laten bedrukken, maar ook een mooi pakket samenstellen. Naast een barbecue, schort en normaal gereedschap bieden wij ook wat specialere gereedschap zoals een hamburger pers, steak snij set, grill rek of hamburgergrill rek. Ongeacht uw keuze al het gereedschap, barbecues en BBQ schorten kunt u bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of eigen ontwerp. Uiteraard kan dit geheel naar eigen wens.

Barbecue pakket bedrukken

Kiest u ervoor om een barbecue te bedrukken? Dan kunt u er ook voor kiezen om een mooi pakket samen te stellen. Vooral wanneer u weet dat uw klant, relatie of personeelslid graag gaat barbecueën wanneer dat kan. Kies er dan ook voor om een BBQ schort te bedrukken en laat bijvoorbeeld ook een BBQ tang bedrukken. Hierdoor kunt u een mooi persoonlijk geschenk samenstellen. Daarnaast kunt u er zelf ook al stukken vlees en een lekker drankje bij doen. Daarmee heeft de ontvanger niet alleen mooi BBQ gereedschap, maar kan dit ook meteen gebruikt worden door het vlees en het drankje. Een prachtig geschenk voor in de zomer! Wilt u een BBQ of BBQ schort bedrukken? Bekijk ons aanbod en bestel online!

Scherpe prijs, topkwaliteit en breed assortiment

Naast de barbecue, BBQ short en BBQ gereedschap bedrukken biedt De Pennenboer een veel ruimer assortiment. Wilt u bijvoorbeeld een mooi zomers geschenk bedrukken? Kies dan voor petten of slippers. Gaat u voor een geschenk dat het gehele jaar door gebruikt kan worden? Kies bijvoorbeeld voor een paraplu of handdoeken. Bekijk ons volledig aanbod eenvoudig online. Wij bieden uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs en een goede service. Daarnaast leveren wij vrijwel altijd binnen de afgesproken levertijd. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via de telefoon, mail of gebruik de live chat op onze website. Onze werknemers staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Barbecue artikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10