PERSOONLIJK ADVIES

Barbecues bedrukken

Een echt zomers geschenk is; een barbecue en het bijbehorende gereedschap. Bij de Pennenboer kunt u dit laten bedrukken met uw eigen logo, ontwerp of bedrijfsnaam. U kunt de bedrukte barbecue aan uw zakenrelaties of medewerkers geven. Ook kan het gebruikt worden als promotiemateriaal.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Wat is er allemaal nodig om een stukje vlees lekker te krijgen op de barbecue? Alles wat er nodig is heeft de Pennenboer, en kan bedrukt worden met uw eigen logo of ontwerp.

Om te beginnen is het handig om een barbecue te hebben, daarnaast moet hij aangestoken worden, daarvoor is een barbecue aansteker nodig. Om het vlees, vis of kip om te draaien is barbecue gereedschap wel handig. Bij de Pennenboer zijn er veel verschillende gereedschappen beschikbaar. Sets, 3-delig of 4-delig met een houten of bamboe afwerking.

Naast de standaard gereedschappen zijn er ook andere gereedschappen. Deze zijn net wat specialer:

  • Hamburger pers;
  • Steak snij set;
  • Grill rek;
  • Hamburgergrill rek;

Alle gereedschappen en barbecues kunnen bedrukt worden met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp, geheel naar wens.

Bij bedrukte barbecues wegegeven wordt er snel gedacht aan het weggeven in de zomerperiode, maar het is ook leuk om ze al in de wintermaanden te geven. Zo valt u extra op met uw geschenk, of het nu aan uw medewerkers of aan zakenrelaties wordt gegeven, uniek is het zeker!

 

Pakket

De bedrukte barbecues kunt u los weggeven, maar er kan ook een zomerpakket van gemaakt worden. In het pakket kunt u verschillende zomerartikelen doen zoals; petten en slippers. U kunt ook een BBQ-pakket samenstellen, in dit pakket kunt u alles stoppen wat nodig is voor een barbecue. Er kunnen wanten en een schort in gedaan worden. Alle producten kunnen bedrukt worden met uw logo.

Mocht je vragen hebben kunt u altijd contact opnemen via:

[email protected], bel naar 074 711 0211 of stel uw vraag in de chat op de website.  

Barbecues bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8

Perfect!

Michelle uit Huizen

10

Heel aangenaam

An uit Lennik

9