PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope click clack snoepjes met bedrukking

Click clack blikjes met bedrukking zijn multi-inzetbaar! Onderstaand vind je het assortiment click clack blikjes van De PennenBoer. Bij ons vind je goedkope click clack blikjes met de bedrukking die jij voor ogen hebt! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Click clack doosjes met eigen bedrukking kun je gemakkelijk en goedkoop bestellen bij De PennenBoer. Zo hebben wij de click clack doosjes in verschillende kleuren op de website staan, bij elk bedrijf past daardoor wel een mooi click clack doosje. In de doosjes past 12 gram snoep. We hebben verschillende soorten snoepjes die je in de click clack doosjes kan doen, namelijk:

  • Mintjes;
  • Chocolaatjes;
  • Dropstaafjes;
  • Jelly beans.

Click clack doosjes met eigen bedrukking, bestel ze hier!

Wanneer je ervoor kiest om jouw eigen logo op de click clack doosjes te bedrukken zal je onbewust erg veel reclame maken. Aangezien de click clack doosjes maar 45 mm X 15 mm groot zijn kunnen jouw relaties ze goed meenemen in een handtas. Wanneer ze dat doen zullen niet alleen jouw relaties de click clack doosjes zien, maar ook de mensen om diegene heen. Jouw bereik wordt hierdoor erg groot en je zal lang plezier houden van de leuke actie.

Bedrukte click clack doosjes worden ook vaak gebruikt als promotiegeschenk op beurzen. Zo zijn ze ideaal om weg te geven als kleinigheidje aan de klanten die bij jouw stand komen op de beurs. Ook zien we ze vaak terug op evenementen waar ze worden weggegeven als strooigoed met als doel om zoveel mogelijk reclame te maken.

Click clack doosjes bedrukken

Click clack doosjes bedrukken we doormiddel van een tampondruk techniek. Deze techniek wordt vaak gebruikt bij de wat kleinere bedrukkingen aangezien de tampondruk ervoor zorgt dat zelfs de kleinste bedrukkingen scherp en duidelijk op het voorwerp komen te staan. Je kan jouw logo, tekst of bedrijfsnaam in 4 verschillende kleuren op het doosje laten bedrukken.

Click clack doosjes bestellen

Click clack doosjes met bedrukking kan je op onze website gemakkelijk en goedkoop bestellen. Wanneer je het aantal invult en het aantal kleuren bedrukking dan zal de website zelf voor jou de prijs berekenen waardoor je niet hoeft te wachten op een offerte. We leveren niet alleen erg snel in Nederland maar nu ook in België!

Heb je nog vragen of wil je graag advies? Bel of mail gerust!

  • Telefoonnummer Nederland: +31 (0) 74 711 0211
  • Telefoonnummer België: +32 (0) 78 48 1648
  • Mail adres: [email protected]

Kijk eens verder in onze webshop!

Kijk verder in onze webshop en ontdek de volgende relatiegeschenken: textiel, zaklampen en mutsen!

Goedkope click clack snoepjes met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10