PERSOONLIJK ADVIES

Click clack doosjes met eigen bedrukking kan u gemakkelijk en goedkoop bestellen bij De PennenBoer. Zo hebben wij de click clack doosjes in verschillende kleuren op de website staan, bij elk bedrijf past daardoor wel een mooi click clack doosje. In de doosjes past 12 gram snoep. We hebben verschillende soorten snoepjes die u in de click clack doosjes kan doen, namelijk:

  • Mintjes;
  • Chocolaatjes;
  • Dropstaafjes;
  • Jelly beans.

Click clack doosjes met eigen bedrukking, bestel ze hier!

Wanneer u ervoor kiest om uw eigen logo op de click clack doosjes te bedrukken zal u onbewust erg veel reclame maken. Aangezien de click clack doosjes maar 45 mm X 15 mm groot zijn kunnen uw relaties ze goed mee nemen in een handtas. Wanneer ze dat doen zullen niet alleen uw relaties de click clack doosjes zien, maar ook de mensen om diegene heen. Uw bereik wordt hierdoor erg groot en u zal lang plezier houden van de leuke actie.

Bedrukte click clack doosjes worden ook vaak gebruikt als promotiegeschenk op beurzen. Zo zijn ze ideaal om weg te geven als kleinigheidje aan de klanten die u bij uw stand komen op de beurs. Ook zien we ze vaak terug op evenementen waar ze worden weggegeven als strooigoed met als doel om zoveel mogelijk reclame te maken.

Click clack doosjes bedrukken

Click clack doosjes bedrukken we doormiddel van een tampondruk techniek. Deze techniek wordt vaak gebruikt bij de wat kleinere bedrukkingen aangezien de tampondruk ervoor zorgt dat zelfs de kleinste bedrukkingen scherp en duidelijk op het voorwerp komen te staan. U kan uw logo, tekst of bedrijfsnaam in 4 verschillende kleuren op het doosje laten bedrukken.

Click clack doosjes bestellen

Click clack doosjes met bedrukking kan u op onze website gemakkelijk en goedkoop bestellen. Wanneer u het aantal invult en het aantal kleuren bedrukking dan zal de website zelf voor u de prijs berekenen waardoor u niet hoeft te wachten op een offerte. We leveren niet alleen erg snel in Nederland maar nu ook in België!

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Bel of mail gerust!

  • Telefoonnummer Nederland: +31 (0) 74 711 0211
  • Telefoonnummer België: +32 (0) 78 48 1648
  • Mail adres: [email protected]

Kijk eens verder in onze webshop!

Kijk verder in onze webshop en ontdek de volgende relatiegeschenken: textiel, zaklampen en mutsen!

Goedkope click clack snoepjes met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10