PERSOONLIJK ADVIES

Documentenmappen bedrukken

Documentenmappen bedrukken met logo of bedrijfsnaam zijn al jaren erg populair. Dit komt omdat het een erg mooi geschenk is om weg te geven aan goede relaties of klanten. Maar ook uw medewerkers kunnen hier goed gebruik van maken. Wanneer u ervoor kiest om een documentenmap te bedrukken en weg te geven zal u nog lang onbewust reclame maken. Wanneer uw relatie de bedrukte documentenmap gebruikt zal niet alleen diegene zelf de bedrukking zien maar ook de mensen om diegene heen. Hierdoor genereert u een groter bereik en meer naamsbekendheid. Wilt u documentenmappen of andere mappen bedrukken? Dan zit u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden kwaliteit producten aan tegen een scherpe prijs. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig via de website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Mappen bedrukken; diverse mogelijkheden bij De Pennenboer

Documentenmappen bedrukken we doormiddel van een tampondruk of transferdruktechniek. Beide technieken zijn ervoor gemaakt om op kleinere oppervlaktes scherp en duidelijk te bedrukken. U kan uw logo of bedrijfsnaam in verschillende kleuren laten bedrukken op de documentenmap. U kan er bijvoorbeeld voor kiezen om uw logo in 4 kleuren op de map te bedrukken. Daarnaast kunt u ook mappen bedrukken met uw logo of naam in één kleur. Het is zelfs mogelijk om de documentenmappen te laten spuiten in uw eigen PMS kleur, hierdoor passen ze precies bij uw eigen bedrijfshuisstijl. Naast de keuze in kleuren bieden wij ook diverse documentenmappen aan. Hierdoor hebben wij voor iedereen een geschikte map om te bedrukken. Binnen ons aanbod bieden wij bijvoorbeeld mappen inclusief rekenmachine, papier, pennen en zelf de mogelijkheid om uw mobiel op te laden! Wilt u mappen bedrukken? Kies dan voor De Pennenboer!

Documentenmappen bedrukken en bestellen

Wilt u documentenmappen bedrukken en bestellen? Dan kunt u dat simpel, snel en goedkoop doen bij De Pennenboer. Bekijk ons assortiment mappen online en kies eenvoudig de gewenste documentenmap en laat deze mappen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. U kunt eenvoudig de gewenste bedrukking uploaden. Daarnaast krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog enkele aanpassingen doorgeven. Want wij gaan de mappen bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daarom bent u bij ons verzekerd van uitstekende kwaliteit, maar bent u ook zeker van de gewenste bedrukking. Daarnaast worden onze documentenmappen aangeboden tegen scherpe prijzen. Wilt u mappen bedrukken? Bestel dan eenvoudig online of neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Vragen, advies of andere producten bedrukken? De Pennenboer helpt!

Heeft u vragen over het bedrukken van mappen of wilt u meer informatie / advies ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag! Zijn documentenmappen bedrukken niet het geschenk dat u zoekt voor uw klanten, relaties of medewerkers? Geen zorgen! Want De Pennenboer biedt nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen aan. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze visitekaarthouders, ijskrabbers, zonnebrillen of diverse bureau accessoires. Daarnaast bieden wij nog talloze andere geschenken. Bekijk ons volledige assortiment op onze website en bestel eenvoudig online. Wilt u een geschenk op maat laten maken of een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Documentenmappen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10