PERSOONLIJK ADVIES

Documentenmappen bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Documentenmappen met bedrukking zijn al jaren erg populair bij De PennenBoer. Dit komt omdat het een erg mooi geschenk is om weg te geven aan goede relaties of klanten. Wanneer u ervoor kiest om een documentenmap met bedrukking weg te geven zal u nog lang onbewust reclame maken. Wanneer uw relatie de bedrukte documentenmap gebruikt zal niet alleen diegene zelf de bedrukking zien maar ook de mensen om diegene heen, hierdoor krijgt u een erg groot bereik. We hebben veel verschillende documentenmappen op onze website staan, zo hebben we documentenmappen inclusief:

  • Rekenmachine;
  • Papier;
  • Pen;
  • Etc.

Bedrukte documentenmappen hebben we in verschillende kwaliteiten. Zo hebben we de wat goedkopere die vaak worden weggegeven als promotiegeschenk, daar zit dan bijvoorbeeld een mooie rekenmachine in. Maar we hebben ook de wat duurdere waar alles op en aan zit en die van een mooi materiaal zijn gemaakt, deze zijn ideaal om weg te geven aan de wat betere relaties/ klanten.

Documentenmap bedrukken

Documentenmappen bedrukken we doormiddel van een tampondruk of transferdruktechniek. Beide technieken zijn ervoor gemaakt om op kleinere oppervlaktes scherp en duidelijk te bedrukken. U kan uw logo of bedrijfsnaam in verschillende kleuren laten bedrukken op de documentenmap. Zo kan u ervoor kiezen om uw logo in 4 kleuren te bedrukken, maar u kan er ook voor kiezen om uw logo alleen in één kleur te bedrukken. Het is zelfs mogelijk om de documentenmappen te laten spuiten in uw eigen PMS kleur, hierdoor passen ze precies bij uw eigen bedrijfshuisstijl.

Documentenmappen bestellen bij De PennenBoer

Documentenmappen met bedrukking bestellen kan simpel, snel en goedkoop bij De PennenBoer. Zo staan alle kleuren en soorten bij ons op de website en kan u gemakkelijk een mooie uitzoeken. Wanneer u de juiste gevonden heeft, hoeft u alleen het aantal in te vullen en dan komt vanzelf de prijs er te staan. Zodra u de bestelling geplaatst heeft zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met ons opnemen

Heeft u verder nog vragen of wilt u graag meer informatie? Bel of mail gerust! Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur: 

Kijk eens bij...

Kijk eens bij visitekaarthouders, bureau accessoires en ijskrabbers!

Documentenmappen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.