Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. In overleg (8)
  2. 8 tot 10 werkdagen (16)
Minimale afname
  1. 50 (14)
Materiaal
  1. Leer (2)
  2. Overig (20)
  3. Polyester (2)
Bedrukking
  1. 1 kleur (20)
  2. 2 kleuren (14)
  3. 3 kleuren (13)
  4. 4 kleuren (13)

Documentenmappen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Documentenmappen met een bedrukking zijn ideale relatiegeschenken om te vergeven aan al uw medewerkers en daarnaast ook aan uw relaties. Met een bedrukte documentenmap heeft men alles bij de hand. U kunt zelf een keuze maken voor een variant en natuurlijk ook een keuze maken die past binnen uw budget. 

Bedrukte documentenmappen van verschillende materialen

Bedrukte documentenmappen vindt u in het assortiment van De PennenBoer in verschillende materialen. Er zijn namelijk wat luxere modellen, welke bijvoorbeeld ook een rekenmachine of een pen bevatten, maar ook voor de wat meer standaard modellen kunt u terecht voor uw eigen bedrukte documentenmappen. De materialen waarvan de documentenmappen zijn gemaakt kunnen erg verschillen, zo zijn deze bijvoorbeeld gemaakt van: 

·      non woven;

·      bonded leather;

·      kunststof;

·      leer. 

De documentenmappen met uw eigen bedrukking kunnen dus naadloos worden aangesloten op uw bedrijfsvoering. Naast de verschillende materialen waar u uit kunt kiezen, kunt u ook nog eens kiezen uit allerlei verschillende kleuren of samenstellingen van kleuren, zoals: 

·      zwart;

·      grijs/zwart;

·      blauw;

·      rood;

·      groen. 

Het bedrukken van de documentenmappen

Het bedrukken van de documentenmappen is erg slim om te doen met uw logo of uw bedrijfsnaam. Veel mensen zullen uw logo en bedrijfsnaam dan zien, omdat een bedrukte documentenmap immers een product is dat in het bijzijn van veel mensen zal worden gebruikt. Het aanbrengen van uw logo of bedrijfsnaam gebeurt met een bedrukkingstechniek. U kunt uw logo of bedrijfsnaam aanbrengen op de manier zoals u die wenst. Wenst u de bedrukking bijvoorbeeld in allerlei kleuren aan te brengen of liever in één kleur, dan is dit beide mogelijk bij De PennenBoer. 

Het bedrukken van een documentenmap met uw logo of bedrijfsnaam is dus een slimme keuze. Het is vaak lastig om vooraf te bedenken wat er precies moet worden aangebracht en daarom helpt De PennenBoer u graag. Wij ontwerpen voor u namelijk een gratis digitaal voorstel met de wensen die u aan ons heeft doorgegeven en de documentenmap die u heeft uitgekozen. 

De contactgegevens zijn:

074 – 711 0211;

[email protected];

online chat. 

Bijpassende relatiegeschenken met een bedrukking

Bijpassende relatiegeschenken met een bedrukking, zijn: rekenmachines, pennen en potloden. Verschillende producten kunnen in één keer worden besteld!