PERSOONLIJK ADVIES

Draadloze oplader bedrukken

Zoekt u een relatiegeschenk dat bij uw bedrijf past? Of wilt u juist een geschenk vinden die uw doelgroep goed kan gebruiken? Laat dan een draadloze oplader bedrukken! Want vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone die vaak dagelijks opgeladen moet worden. Daar kunt u als bedrijf nu bij helpen door het geven van een bedrukte draadloze oplader. Elke keer wanneer de smartphone opgeladen moet worden is uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking weer goed te zien. Hierdoor blijft uw bedrijf (onbewust) in de gedachten van degene zitten die een bedrukte draadloze oplader hebben ontvangen. Daarnaast kunnen ook anderen de bedrukking zien, daardoor kunt u veel mensen bereiken. Wilt u ook een draadloze oplader bedrukken? Bekijk dan ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Draadloze opladers bedrukken | De Pennenboer

Wilt u draadloze opladers bedrukken als relatiegeschenk? Dan heeft u bij De Pennenboer een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Draadloze opladers zijn steeds populairder en steeds meer mobiele telefoons zijn voorzien van deze functie. Het draadloos opladen is dan natuurlijk ook wel erg handig. De meeste nieuwe telefoons ondersteunen het draadloze opladen. U kunt bijvoorbeeld de draadloze oplader bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Ook kunt u kiezen voor een afbeelding of tekst. Kortom, u kunt de producten naar wens laten personaliseren. Daarna kunt u ze uit delen aan uw personeel, relaties of klanten. Elke keer dat de ontvanger een apparaat hiermee oplaadt, zal hij of zij aan uw bedrijf denken. Dit creëert vertrouwen en een positief gevoel. Laat daarom een draadloze oplader bedrukken voor uw doelgroep en deel deze uit!

Diverse draadloze opladers laten bedrukken

De Pennenboer heeft een groot assortiment draadloze opladers die u kunt laten bedrukken. Ze zijn er in diverse formaten, kleuren en prijzen. Er zijn ‘normale’ draadloze opladers, zonder extra functies. Hieronder vallen ook de draadloze powerbanks die erg handig zijn voor onderweg. Ook kunt u kiezen voor een draadloze oplader met extra functies, zoals usb-poorten, een speaker, een muismat en nog veel meer. Er zijn ook verschillende draadloze opladers in ons assortiment te vinden die perfect zijn voor op het kantoor. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een draadloze oplader met pennenhouder of een portfolio met een handige draadloze oplader erin verwerkt en daarnaast andere handige features.

Draadloze opladers zijn al hele unieke en handige relatiegeschenken, maar om deze nog unieker en beter te maken kunt u de draadloze opladers laten bedrukken. Dankzij diverse technieken kunnen wij altijd een goede kwaliteit garanderen. Afhankelijk van het materiaal kiezen wij de juiste techniek en kunnen de draadloze oplader bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking. Bij sommige draadloze opladers bedrukken kunt u de sleeve die eromheen zit ook bedrukking. Door deze verschillende mogelijkheden kunt u het unieke relatiegeschenk nóg unieker maken door de juiste bedrukkingen! Vragen of advies? Onze werknemers willen u graag helpen!

Altijd unieke relatiegeschenken online kopen bij De Pennenboer

Wilt u een draadloze oplader bedrukken voor uw werknemers, relaties of klanten? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment van uitstekende kwaliteit. Daarnaast kunt u draadloze opladers bedrukken tegen zeer scherpe prijzen en gaan ze voor een lange tijd mee. Voordat wij uw draadloze opladers bedrukken ontvangt u een gratis digitale proefdruk en kunt u eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Daardoor bent u bij ons ook verzekerd van de juiste bedrukking. Als u de proefdruk heeft goedgekeurd gaan wij de draadloze oplader bedrukken. Bent u nog op zoek naar andere geschenken? Of wilt u naast draadloze opladers bedrukken ook andere geschenken daarmee combineren? Bekijk dan onze koptelefoons, powerbanks, tablethoezen. Al deze relatiegeschenken zijn te bedrukken!  

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag hulp bij een draadloze oplader bedrukken? Neem dan contact met ons op. Ook kunnen onze werknemers u voorzien van advies op maat. Dit kan door middel van de chat op onze website of via onderstaande mail of telefoonnummers:

Draadloze oplader bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10