23-05-2023

building-1080592_1920

Relatiegeschenken voor de bouw

De bouwvak staat voor de deur en is in Noord Nederland zelfs al begonnen. Veel ondernemers zijn daarom aan het nadenken over goede relatiegeschenken om hun personeel te bedanken. Werknemers zullen zich met een klein cadeau of presentje al snel gewaardeerd voelen. Hierdoor gaan ze met een fijn gevoel de vakantieperiode in en zullen ze begin september weer voor het bedrijf klaarstaan. Dit is geen toeval maar heeft alles te maken met wederkerigheid. Als een bedrijf goed zorgt voor de werknemers zullen de werknemers goed voor het bedrijf zorgen.

 Relatiegeschenken voor de bouw zijn daarom een uitstekende manier om dit te realiseren. Wij van De Pennenboer krijgen vaak de vraag welke relatiegeschenken nou interessant zijn. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van een aantal geschikte relatiegeschenken voor in de bouwsector:

 

#1 Timmermanspotloden

Vakmannen in de bouw maken dagelijks nog gebruik van timmermanspotloden. Niet alleen timmermannen maar ook elektriciens, loodgieters en metselaars. Bijvoorbeeld bij het opmeten, noteren van gegevens en afwerken van producten. Timmermanspotloden bedrukken is dus een effectieve manier om zowel de werknemers te helpen en merkbekendheid te vergroten, aangezien goede timmermanspotloden ook vaak worden uitgeleend onder bouwvakkers.

 

#2 Broodtrommels

Bouwvakkers hebben vaak fysiek zwaar werk. Het is dan ook niet gek dat er wat meer pauzes worden gehouden. Vaak korte maar belangrijke pauzes waarbij er wordt gegeten en gedronken om het energielevel op peil te houden. Bedrukte broodtrommels zijn dus interessante relatiegeschenken om uit te delen onder de werknemers. Naast het feit dat broodtrommels noodzakelijk zijn is het voor de uitstraling van een bedrijf ook goed als alle werknemers eenheid uitstralen. Denk wel na over een mogelijkheid om de broodtrommels te personaliseren. Bij eventuele vragen kunt u ook altijd contact opnemen!

 

#3 Kleding

Als we het hebben over het aspect eenheid is er iets wat in een goed bouwbedrijf niet mag ontbreken, bedrukte werkkleding. Ons assortiment is daarom ook gevuld met verschillende soorten werkkleding. Hierdoor is het voor een bedrijf mogelijk om polo’s te bedrukken maar ook bodywarmers, fleece jassen, truien en zelfs sokken.

 

#4 Powerbanks

Op bouwplaatsen is de stroomvoorziening niet altijd ideaal. Powerbanks bedrukken is dus een zeer geschikte manier om zowel relatiegeschenken te geven als een probleem te tackelen. Ook zorgt dit product ervoor dat uw werknemers aan het einde van de dag nog te bereiken zijn voor eventuele spoedgevallen. Een bedrukte powerbank heeft dus vele voordelen.

 

 Goedkoop relatiegeschenken bedrukken voor de bouw

Bij De Pennenboer bent u aan het juiste adres als het gaat om relatiegeschenken. Onze assortiment voor de bouwsector is zeer divers. Wij hebben korte lijnen met onze partners waardoor de producten zowel goedkoop zijn als kwalitatief sterk! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op en onze experts zullen u verder helpen!