PERSOONLIJK ADVIES

Papieren tassen bedrukken met logo

Goedkoop papieren tassen bedrukken doet u eenvoudig en snel online bij De Pennenboer. Kies de papieren tas uit die past bij uw bedrijf. U kunt de papieren tassen bedrukken naar eigen wens. Bijvoorbeeld met een bedrijfsnaam, logo of een korte tekst. Het vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf én het is zeer duurzaam. De papieren tas met logo bedrukken is bijvoorbeeld de ideale alternatief voor plastic tassen in uw winkel. Wilt u papieren tassen laten bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel eenvoudig online. Wij gaan dan de papieren tassen voor u bedrukken en leveren deze zo snel mogelijk bij u af.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Papieren tas bedrukken met logo

Papieren tassen worden steeds populairder. Het is goed voor het milieu én het is een gratis alternatief voor een plastic tas. Als bedrijf kunt u papieren tassen laten bedrukken en gebruiken als vervanging voor de plastic tassen. Daarmee kunt u direct een bijdrage leveren aan het milieu. Door de papieren tassen te bedrukken met uw logo straalt uw bedrijf duurzaamheid uit. Bovendien vallen bedrukte papieren tassen met logo goed op en verbeterd het de naamsbekendheid van uw bedrijf. De papieren tassen kunt u laten bedrukken naar eigen wens, u kunt zelfs een eigen ontwerp laten bedrukken op een papieren tas. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld een papieren tas met logo of bedrijfsgegevens bedrukken. Het is ook mogelijk om de papieren tassen te laten bedrukken met een toepasselijke of persoonlijke tekst. Wilt u met uw bedrijf ook duurzaam bezig zijn en dit laten zien? Laat dan papieren tassen bedrukken bij De Pennenboer!

Diverse papieren tassen bedrukken

De Pennenboer beschikt over een breed assortiment papieren tassen. U heeft de keuze uit tassen in allerlei soorten, formaten en kleuren. Al deze tassen zijn zeer duurzaam en van uitstekende kwaliteit. De standaard kleur van de papieren tassen is bruin, maar de tassen zijn ook te bestellen in vele andere kleuren. Wilt u liever wat extra uitstraling? Dan kunt u ook kiezen voor de luxere papieren tassen. Deze beschikken over mooie hengsels en een glanzende finish. Het bedrukken kan in verschillende kleuren worden gedaan, zo kunt u de papieren tassen helemaal afstemmen op uw huisstijl. Zo kunt u met uw papieren tassen reclame maken voor uw bedrijf. Door bijvoorbeeld de papieren tassen te bedrukken in uw huisstijl en dan ook nog met uw logo of bedrijfsnaam erop. Daarmee heeft u dan een mooi relatiegeschenk of promotieartikel om uit te delen.

Bovendien straalt een papieren tas met logo professionaliteit uit. De Pennenboer zorgt ervoor dat de bedrukking op de tassen van uitstekende kwaliteit is en voor langere tijd meegaat. Zo heeft u tegen een scherpe prijs goede, stevige tassen die ook nog eens goed zijn voor het milieu! Daarmee laat u zien dat duurzaamheid belangrijk is voor uw bedrijf. Daarnaast ontvangt de klant of relatie een prachtig geschenk dat zij goed kunnen gebruiken met bijvoorbeeld het boodschappen doen.

Gemakkelijk online bestellen bij De Pennenboer

Wilt u papieren tassen laten bedrukken bij De Pennenboer? U kunt zeer gemakkelijk tassen bestellen met eigen opdruk. Kies eerst een papieren tas die past bij uw bedrijf. Kies vervolgens de kleur van de tas en bedrukking uit. Tenslotte kies u uw gewenste bedrukking van de papieren tas. Bent u benieuwd naar het resultaat van de bedrukte papieren tas? Wij sturen altijd een gratis digitale proefdruk naar u op voordat wij beginnen met het bedrukken van de papieren tassen. Hierdoor kunnen wij nog aanpassingen doen wanneer dat nodig is. Wij beginnen met papieren tassen bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Daarna zorgen wij ervoor dat de papieren tassen goed bedrukt worden en zo snel mogelijk bij u worden geleverd.

Naast papieren tassen bedrukken biedt De Pennenboer nog veel meer duurzame artikelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze papieren balpennen en bamboe bekers. Heeft u vragen over het bedrukken van een papieren tas of andere geschenken? Of wilt u meer informatie of advies krijgen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken door middel van ons emailadres, telefoonnummer en de live chat op onze website. Onze werknemers helpen u graag verder. Samen met hen ontwikkelt u prachtige relatiegeschenken en promotieartikelen.

Papieren tassen bedrukken met logo

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8