PERSOONLIJK ADVIES

IJskrabbers bedrukken

Goedkoop bedrukte ijskrabbers zijn relatiegeschenken die niet mogen ontbreken, zeker niet in de winterperiode. Een ijskrabber zorgt er namelijk voor dat de auto snel ontzien is van het vastgevroren water. Het geschenk is zeer bruikbaar voor uw relaties en/of klanten. Het wordt vaak in de auto gelegd waardoor het geschenk zelf in aanraking komt met verscheidene mensen. Laat daarom ijskrabbers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Elke keer wanneer met de auto weggaat in de winter is de kans groot dat de bedrukte ijskrabber ook gezien wordt. Ook ijskrabbers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Daarmee zorgt ervoor dat uw bedrijf meerdere keren naar voren kan komen. Zo zal het bereik van uw bedrijf steeds groter worden. Bij De PennenBoer kunt u ijskrabbers bedrukken tegen scherpe prijzen en in uitstekende kwaliteit. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

IJskrabbers bedrukken en weggeven

Een goedkope ijskrabber met bedrukking kan altijd worden weggegeven, daarom is dit relatiegeschenk ook zo populair. Hiermee zal uw bedrijf zeker achterblijven in het geheugen van uw doelgroep! Daarnaast zijn goedkoop bedrukte ijskrabbers goede promotieartikelen om naamsbekendheid te vergroten, maar kunnen ook aan vaste relaties zeer goed worden weggegeven. Een ijskrabber laten bedrukken kan zeer voordelig zijn voor uw bedrijf. Het is een functioneel relatiegeschenk voor uw relaties en kan ook goed worden gebruikt als promotieartikel. Doordat de ijskrabber veel wordt gebruikt wanneer het kouder wordt, komen uw relaties er steeds weer mee in aanraking. Laat de ijskrabbers te bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam, slogan of iets anders kunt u uw naamsbekendheid en klantloyaliteit sterk vergroten. Wilt u ijskrabbers laten bedrukken en ze uitdelen? Bestel eenvoudig bij De PennenBoer.

Goedkoop bedrukte ijskrabbers bij De PennenBoer

Goedkoop ijskrabbers bedrukken kan geheel naar uw eigen wens. Wij gebruiken verschillende technieken, waardoor er verschillende soorten bedrukkingen mogelijk zijn. Wij maken veelal gebruik van tampon-, zeef- en transferdruk. Met deze technieken kunnen wij verschillende eindresultaten tot stand brengen. Een ijskrabber kan dus geheel naar uw verlangen bedrukt worden. IJskrabbers kunt u bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of iets anders. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen om de ijskrabbers te bedrukken met uw adres, telefoonnummer, etc. Wij raden altijd aan om een combinatie van bovenstaande te kiezen en het product u eigen te maken. Zo zal de ijskrabber met bedrukking het snelst herkend worden. Wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Onze specialisten kunnen u van advies op maat voorzien. Neem eenvoudig contact met ons op!

Andere producten bedrukken? Wij hebben een ruim assortiment voor u!

IJskrabbers bedrukken niet iets wat u zoekt voor uw relaties? De PennenBoer biedt nog veel meer relatiegeschenken aan. Kijk voor meer winterartikelen bijvoorbeeld bij sjaalsmutsen en fleece. Ook deze artikelen zijn zeer functioneel voor uw relaties of als promotieartikel. Alle artikelen worden veel gebruikt in de koudere maanden en hebben zeker meerwaarde wanneer ze bedrukt zijn met de juiste bedrukking. Wilt u hier graag hulp bij krijgen? Onze specialisten helpen u graag met het zoeken van het juiste relatiegeschenk of promotieartikel. Neem contact op en wij helpen u graag verder! Mocht u nog vragen hebben over dit geschenk, of een offerte op maat willen ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen via: 

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

IJskrabbers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10