PERSOONLIJK ADVIES

IJskrabbers bedrukken

Goedkoop bedrukte ijskrabbers zijn relatiegeschenken die niet mogen ontbreken, zeker niet in de winterperiode. Een ijskrabber met bedrukking zorgt er namelijk voor dat de auto snel ontzien is van het vastgevroren water. Het geschenk is zeer bruikbaar voor uw relaties en/of klanten. Het wordt vaak in de auto gelegd waardoor het geschenk zelf in aanraking komt met verscheidene mensen.  Laat daarom ijskrabbers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Elke keer wanneer de auto gebruikt wordt is de kans groot dat de ijskrabber ook gezien wordt. Uw ijskrabber bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zorgt er daarom voor dat dit elke keer weer gezien wordt. Zo zal het bereik van uw bedrijf steeds groter worden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte ijskrabbers weggeven

Een goedkope ijskrabber met bedrukking kan altijd worden weggegeven, daarom is dit relatiegeschenk ook zo populair. Het najaar of de winter zijn natuurlijk zeer geschikt, maar natuurlijk kan de bedrukte ijskrabber ook heel goed in de zomer worden weggegeven. Zo zal uw bedrijf zeker achterblijven in het geheugen van uw doelgroep! Daarnaast zijn goedkoop bedrukte ijskrabbers zijn goede promotieartikelen om naamsbekendheid te vergroten, maar kunnen ook aan vaste relaties zeer goed worden weggegeven. Dit komt eigenlijk omdat een bedrukte ijskrabber door iedereen goed in ontvangst zal worden genomen.

Een ijskrabber laten bedrukken kan zeer voordelig zijn voor uw bedrijf. Het is een functioneel relatiegeschenk voor uw relaties en kan ook goed worden gebruikt als promotieartikel. Doordat de ijskrabber veel wordt gebruikt wanneer het kouder wordt, komen uw relaties er steeds weer mee in aanraking. Door de ijskrabbers te bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam, slogan of iets anders kunt u uw naamsbekendheid en klantloyaliteit sterk vergroten. Uw relaties worden er steeds weer aan herinnerd en u helpt ze indirect veilig de weg op te gaan. Met de bedrukte ijskrabber maken ze de autoruit ijsvrij en kunnen ze de weg op. Wilt u ijskrabbers laten bedrukken en ze uitdelen? U bestelt ze bij De PennenBoer gemakkelijk online, ook kan de gewenste bedrukking die u graag op de ijskrabber wilt hebben gemakkelijk worden geüpload. Hierdoor zal u een hoop tijd bespaart blijven en ontvangt u geschenken van kwaliteit!

Goedkoop ijskrabbers bedrukken bij De PennenBoer

Goedkoop ijskrabbers bedrukken kan geheel naar uw eigen wens. Wij gebruiken verschillende technieken, waardoor er verschillende soorten bedrukkingen mogelijk zijn. Wij maken veelal gebruik van tampon-, zeef- en transferdruk. Met deze technieken kunnen wij verschillende eindresultaten tot stand brengen. Een ijskrabber kan dus geheel naar uw verlangen bedrukt worden. IJskrabbers kunt u bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of iets anders. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen om de ijskrabbers te bedrukken met uw adres, telefoonnummer, etc. Wij raden altijd aan om een combinatie van bovenstaande te kiezen en het product u eigen te maken. Zo zal de ijskrabber met bedrukking het snelst herkend worden. Onze specialisten kunnen u van advies op maat voorzien. 

IJskrabbers bedrukken niet iets wat u zoekt voor uw relaties? Kijk voor meer winterartikelen bijvoorbeeld bij sjaalsmutsen en fleece. Ook deze artikelen zijn zeer functioneel voor uw relaties of als promotieartikel. Alle artikelen worden veel gebruikt in de koudere maanden en hebben zeker meerwaarde wanneer ze bedrukt zijn met de juiste bedrukking. Onze specialisten helpen u graag met het zoeken van het juiste relatiegeschenk of promotieartikel. Neem contact op en wij helpen u graag verder!

Contact

Mocht u nog vragen hebben over dit geschenk, of een offerte op maat willen ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen via: 

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

IJskrabbers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Kristof M. uit Wetteren - BE

9

Wederom geweldig!

Maureen uit Bergen op Zoom

10

Prima product

Rinus uit MOLENRIJ

8

Snelle reactie, product zoals omschreven

Niels uit Kampen

10