PERSOONLIJK ADVIES

Pennen bedrukken kleine oplage

Bedrukte pennen met jouw naam of het logo van het bedrijf? De PennenBoer heeft een breed scala aan balpennen, luxe pennen, pennensets en touchscreen pennen. Bij De PennenBoer kun je pennen bedrukken in kleine oplage, al vanaf 50 stuks. Dit betekent ook toegankelijkheid voor kleinere bedrijven, kleine evenementen of een verjaardag/bruiloft! Een bedrukte pen is altijd leuk om uit te delen en zal vaak worden gebruikt door de ontvanger. Wanneer u pennen bedrukt in kleine oplage heeft u altijd een voorraad voor op het kantoor. Want het kan nooit kwaad om een voorraad bedrukte pennen te hebben. Dan kunt u wanneer een klant op bezoek komt, altijd een bedrukte pen meegeven als geschenk. Laat daarom pennen bedrukken in kleine oplage bij De PennenBoer. Hieronder kunt u ons uitgebreid assortiment vinden. Bekijk en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Pennen bedrukken in kleine oplage bij De PennenBoer

De bedrukte pen blijft één van het meest gekochte en weggeven relatiegeschenk of promotieartikel. Iedereen heeft behoefte aan een pen. U heeft er vast een paar op kantoor of zelfs in huis, de gekregen bedrukte pen met een bedrukking van uw zakelijke relatie. De pen is vaak bedrukt met het logo, bedrijfsnaam of een bepaalde tekst van het bedrijf. Een pen met uw eigen logo geeft een meerwaarde aan uw bedrijf. De bedrukte pen zorgt voor continu en blijvende promotie en professionele uitstraling voor uw bedrijf. Daarom is het al geruime tijd één van de meest gekochte relatiegeschenken of promotieartikelen. Wilt u pennen bedrukken in kleine oplage? Bij De PennenBoer kunt pennen bedrukken in kleine oplage al vanaf 50 stuks. Hierdoor kunt u een kleine voorraad aanleggen voor op het kantoor of u kunt de bedrukte pennen uitdelen aan een kleinere doelgroep.

Diverse kleuren en formaten voor pennen bedrukken in kleine oplage

De meeste pennen hebben meerdere drukposities en verschillende druk formaten. Daarmee heeft u veel mogelijkheden om de pennen op een leuke en unieke manier te laten bedrukken. Zo kunt u variëren met de bedrukking, zo geeft u niet altijd dezelfde pen weg. Door pennen te bedrukken in kleine oplage kunt u met een klein aantal pennen toch veel variatie bieden. U kunt, op verschillende manieren, uw logo of andere ontwerpen laten drukken op de pennen vanaf 50 stuks. Dit kan onder andere op verschillende plekken op de pen of op de clip. Bent u benieuwd hoe de pen eruit komt te zien? Geen probleem! Bij De PennenBoer ontvangt u een gratis digitale proefdruk! Zo kunt u zien hoe de bedrukte pen eruit komt te zien. Wanneer er nog wat moet veranderen, dan kunnen we dat nog aanpassen. Bent u tevreden? Dan gaan we uw pennen in kleine oplage bedrukken en ontvangt u ze zo snel mogelijk op uw kantoor!

Weggeefmomenten bedrukte pennen

Bedrukte pennen in een kleine oplage kunnen op ieder moment worden vergeven aan uw klanten of relaties. Daarnaast worden bedrukte pennen veel weggeven op beurzen, evenementen of andere promotie activiteiten. Iedereen waardeert het krijgen van een pen, aangezien een pen vaak wordt gebruikt op een dag. Uw bedrukte pen zal zeker worden gezien door anderen wanneer deze gebruikt wordt. Dit geeft meteen weer “gratis” reclame en kan leiden tot nieuwe samenwerkingen. Bij De PennenBoer hoeft u niet meteen een groot aantal pennen te bestellen, maar kunt u pennen bedrukken in kleine oplage, al vanaf 50 stuks! Heeft u liever andere relatiegeschenken of promotieartikelen in kleine oplage? Wat dacht u van onze strandballen, potloden en notitieboekjes die u kunt bedrukken vanaf 50 stuks! Voor vragen of advies zijn wij te bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur op het nummer 074-711 0211, via de mail: [email protected] of de live chat op de website.

Pennen bedrukken kleine oplage

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10