PERSOONLIJK ADVIES

Pennen bedrukken kleine oplage

Bedrukte pennen met uw naam of het logo van het bedrijf? De PennenBoer heeft een breed scala aan balpennen, luxe pennen, pennensets en touchscreen pennen. Bij De PennenBoer bestelt u de pennen nu al bedrukt vanaf 25 stuks. Dit betekent ook toegankelijkheid voor kleinere bedrijven!

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Bedrukte pen weggeven of krijgen

De bedrukte pen blijft 1 van het meest gekochte en weggeven relatiegeschenk. Iedereen heeft behoefte aan een pen. U heeft er vast een paar op kantoor of zelfs in huis, de gekregen bedrukte pen met een bedrukking van uw zakelijke relatie. Vaak een logo of de NAW gegevens van een bedrijf. Met de mogelijkheid om deze al vanaf 25 stuks te bestellen is dit uiteraard ideaal.

Een pen met uw eigen logo geeft een meerwaarde aan uw bedrijf. De bedrukte pen zorgt voor continu en blijvende promotie en professionele uitstraling voor uw bedrijf. Bestel uw pennen daarom bij De PennenBoer al vanaf 25 stuks.

Druk kleuren en formaat

De meeste pennen hebben meerdere drukposities en verschillende druk formaten.

U kunt uw logo of NAW gegevens laten drukken op de pennen vanaf 25 stuks, bijvoorbeeld:

  • In het verlengde van clip
  • 90 graden van de clip
  • 180 graden van de clip
  • 270 graden van de clip
  • Op de clip

Bij de PennenBoer kunt u, uw logo in alles PMS kleuren laten bedrukken of fullcolour. Als u uw logo aanvoert in .EPS of .PDF formaat kunnen wij dit bedrukken op de pen. Via de bestel module op onze site kunt u uw eigen kleuren uit de PMS waaier halen en dus zelf de juiste kleur uitkiezen. U kunt de pennen vanaf 25 stuks dus gewoon naar uw eigen wens bedrukken.

Weggeefmomenten bedrukte pennen

Bedrukte pennen in een kleine oplage kunnen ieder moment worden vergeven aan uw klanten of relaties. Daarnaast worden bedrukte pennen veel weggeven op beurzen, evenementen of andere promotie activiteiten. Iedereen waardeert het krijgen van een pen. Uw bedrukte pen zal zeker worden gezien door anderen als de gebruiker hem gebruikt. Dit geeft meteen weer “gratis” reclame en kan leiden tot nieuwe samenwerkingen. Bij De PennenBoer hoeft u niet meteen een groot aantal pennen te bestellen, maar kunt u al een bestelling plaatsen vanaf 25 stuks.

Contact

Heeft u vragen over een bedrukte pennen of wilt u graag advies over pennen bedrukken op voor uw bedrijf dan kunt u ons op alle werkdagen bereiken.  Voor andere vragen zijn wij ook te bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur op het nummer 074-711 0211 of via de mail: [email protected]

Nog meer relatiegeschenken in kleine oplage!

Bekijk ook onze strandballen, potloden en notitieboekjes vanaf 25 stuks!

Pennen bedrukken kleine oplage

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.