PERSOONLIJK ADVIES

Pennen bedrukken kleine oplage

Bedrukte pennen met uw naam of het logo van het bedrijf? De PennenBoer heeft een breed scala aan balpennen, luxe pennen, pennensets en touchscreen pennen. Bij De PennenBoer kunt u pennen bedrukken in kleine oplage, al vanaf 50 stuks. Dit betekent ook toegankelijkheid voor kleinere bedrijven! Zo heeft u geen grote hoeveelheid pennen op uw kantoor liggen, maar heeft u wel een leuk geschenkje klaar liggen om uit te delen.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Pennen bedrukken in kleine oplage

De bedrukte pen blijft één van het meest gekochte en weggeven relatiegeschenk of promotieartikel. Iedereen heeft behoefte aan een pen. U heeft er vast een paar op kantoor of zelfs in huis, de gekregen bedrukte pen met een bedrukking van uw zakelijke relatie. De pen is vaak bedrukt met het logo, bedrijfsnaam of een bepaalde tekst van het bedrijf. Een pen met uw eigen logo geeft een meerwaarde aan uw bedrijf. De bedrukte pen zorgt voor continu en blijvende promotie en professionele uitstraling voor uw bedrijf. Daarom is het al geruime tijd één van de meest gekochte relatiegeschenken of promotieartikelen.

Als bedrijf kan het nooit kwaad om een aantal bedrukte pennen in uw kantoor te hebben liggen. Natuurlijk wilt u niet overal bedrukte pennen hebben liggen. Daarom is het mogelijk om bij De Pennenboer pennen te bedrukken in kleine oplage.  Pennen bedrukken in kleine oplage betekent bij De Pennenboer dat het mogelijk is om pennen te laten bedrukken vanaf 50 stuks. Zo heeft u een goede voorraad bedrukte pennen op uw kantoor en kunt u die meegeven aan bezoekers.

Goedkoop pennen bedrukken kleine oplage | Kleuren en formaten

De meeste pennen hebben meerdere drukposities en verschillende druk formaten. Daarmee heeft u veel mogelijkheden om de pennen op een leuke en unieke manier te laten bedrukken. Zo kunt u variëren met de bedrukking, zo geeft u niet altijd dezelfde pen weg. Dat zal uw relatie ook gaan opvallen en trekt toch weer even de aandacht. Door pennen te bedrukken in kleine oplage kunt u met een klein aantal pennen toch veel variatie bieden. U kunt, op verschillende manieren, uw logo of NAW gegevens laten drukken op de pennen vanaf 50 stuks. Dit kan bijvoorbeeld op de volgende manieren:

  • In het verlengde van clip
  • 90 graden van de clip
  • 180 graden van de clip
  • 270 graden van de clip
  • Op de clip

Wilt u pennen met uw logo in kleine oplage bestellen? Bij de PennenBoer kunt u, uw logo in alles PMS kleuren laten bedrukken of fullcolour. Als u uw logo aanvoert in .EPS of .PDF formaat kunnen wij dit bedrukken op de pen. Via de bestel module op onze site kunt u uw eigen kleuren uit de PMS waaier halen en dus zelf de juiste kleur uitkiezen. U kunt de pennen vanaf 50 stuks dus gewoon naar uw eigen wens bedrukken. Hierdoor past de bedrukte pen in zijn geheel bij uw bedrijf. De kleur, tekst, logo of andere bedrukkingen kunnen geheel naar eigen wens worden aangepast. Bent u benieuwd hoe de pen eruit komt te zien? Geen probleem! Bij De Pennenboer ontvangt u een gratis digitale proefdruk! Zo kunt u zien hoe de bedrukte pen eruit komt te zien. Wanneer er nog wat moet veranderen, dan kunnen we dat nog aanpassen. Bent u tevreden? Dan gaan we uw pennen in kleine oplage bedrukken en ontvangt u ze zo snel mogelijk op uw kantoor! Heeft u liever andere relatiegeschenken of promotieartikelen in kleine oplage? Wat dacht u van onze strandballenpotloden en notitieboekjes vanaf 50 stuks!

Weggeefmomenten bedrukte pennen

Bedrukte pennen in een kleine oplage kunnen op ieder moment worden vergeven aan uw klanten of relaties. Daarnaast worden bedrukte pennen veel weggeven op beurzen, evenementen of andere promotie activiteiten. Iedereen waardeert het krijgen van een pen, aangezien een pen vaak wordt gebruikt op een dag. Uw bedrukte pen zal zeker worden gezien door anderen wanneer deze gebruikt wordt. Dit geeft meteen weer “gratis” reclame en kan leiden tot nieuwe samenwerkingen. Bij De PennenBoer hoeft u niet meteen een groot aantal pennen te bestellen, maar kunt u pennen bedrukken in kleine oplage, al vanaf 50 stuks! Heeft u vragen over een bedrukte pennen of wilt u graag advies over pennen bedrukken op voor uw bedrijf dan kunt u ons op alle werkdagen bereiken. Voor andere vragen zijn wij ook te bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur op het nummer 074-711 0211 of via de mail: [email protected]

Pennen bedrukken kleine oplage

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Kristof M. uit Wetteren - BE

9

Wederom geweldig!

Maureen uit Bergen op Zoom

10

Prima product

Rinus uit MOLENRIJ

8

Snelle reactie, product zoals omschreven

Niels uit Kampen

10