PERSOONLIJK ADVIES

Strandballen bedrukken vanaf een kleine oplage is iets waar veel vraag naar is, maar vaak weinig aanbod. De PennenBoer merkte dat men steeds meer op zoek was naar strandballen met bedrukking die al vanaf een klein aantal besteld konden worden. Veelal is dit pas mogelijk vanaf 100 stuks. Voor de kleinere bedrijven en sportverenigingen wordt het dan vaak erg lastig om de strandballen te bedrukken, terwijl het wel een erg leuk geschenk is om te gebruiken. De PennenBoer is hier dan ook druk mee aan de slag gegaan en heeft een speciaal assortiment samengesteld van strandballen die bedrukt kunnen worden en al vanaf een kleine oplage besteld kunnen worden. Wanneer wij spreken van een kleine oplage, bedoelen we vanaf vijfentwintig stuks. 

Het bedrukken van de strandballen 

Het bedrukken van de strandballen gebeurt vrijwel altijd met een zeefdruk of met een transferdruk. In sommige gevallen kiezen de medewerkers van De PennenBoer ervoor om gebruik te maken van een andere bedrukkingstechniek. De redenen hiervoor kunnen verschillend zijn. Er kan worden gekozen om de strandballen met bedrukking die in een kleine oplage zijn besteld te bedrukken met een andere techniek omdat dit voordeliger is, maar ook omdat de bedrukking dan beter uitpakt. Mocht u graag willen weten waarom er voor een bepaalde bedrukkingstechniek wordt gekozen bij het bedrukken van uw strandballen, dan kunt u ook altijd even contact opnemen. U kunt hiervoor bellen, een mail sturen en direct met onze klantenservice chatten via de webshop. De contactgegevens zijn: 

Strandballen custom made bedrukken 

Strandballen kunnen ook nog custom made worden bedrukt. Vaak is deze keuze niet aanwezig wanneer er een kleine oplage bedrukte strandballen wordt besteld. De reden hiervoor zijn de hoge kosten van het custom made bedrukken. Wanneer er een groot aantal wordt besteld, worden de kosten verdeeld over alle bedrukte strandballen. Bij een kleine oplage bedrukte strandballen is dit helaas niet mogelijk, de kosten worden dan verspreid over minder strandballen. 

Kijk ook eens verder!

Relatiegeschenken die De PennenBoer ook aanbiedt, zijn: schalen, bierglazen en mokken!

Strandballen bedrukken kleine oplage

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

snel geleverd en goede kwaliteit

Joey hofman uit Tilburg

9

Snelle reacties en leuke producten.

Joanne uit Amersfoort

9

kwaliteit en snel geregeld

Naleya Thuiszorg uit Zoetermeer

10

Goede communicatie, snelle levering en kwaliteitsvolle producten

Ester uit Verrebroek

7