PERSOONLIJK ADVIES

Sokken bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Sokken bedrukken | De Pennenboer

Sokken voorzien van leuke prints, in verschillende kleuren en met opdruk zien we tegenwoordig overal. Deze worden door zowel heren als dames gedragen en zijn geschikt om in de vrije tijd te dragen. Een opvallend paar sokken in een nette schoen onder een mooi pak zien we ook steeds vaker. Doe mee aan deze trend en laat sokken bedrukken om deze vervolgens in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel! Sokken bedrukken kan op allerlei soorten manieren. U kunt deze laten voorzien van een origineel ontwerp, in iedere gewenste kleur. Eventueel kunnen de sokken ook worden voorzien van een logo of tekst. Sokken worden door iedereen gedragen en zullen dan ook een zeer welkom cadeau zijn. Een opvallend paar sokken met logo of bedrijfsnaam zullen ervoor zorgen dat een relatie of klant direct aan u en uw bedrijf zal denken wanneer de sokken worden aangetrokken. Sokken die op een evenement ter promotie worden ingezet, zullen op eenvoudige wijze meer bekendheid voor uw bedrijf of merk creëren. Kies voor een origineel geschenk en laat eenvoudig sokken bedrukken bij De Pennenboer!

Voordelig sokken bedrukken

Bij De Pennenboer kunt u terecht voor het bestellen van diverse soorten sokken tegen de scherpste prijzen. Deze Full colour uniseks Digi-sokken (95% polyester + 5% spandex) beginnen wit en zijn aan de buitenzijde digitaal te bedrukken op verschillende wijzen. U kiest geheel zelf de bedrukking. U kunt de sokken laten bedrukken in vele kleuren, met een leuke print en eventueel voorzien van een logo of tekst. Uiteindelijk ontstaat er een modieus en levendig full colour sok. Belangrijk is dat de teksten, op volledige grootte, groter moeten zijn dan 4 mm om leesbaar te blijven. Sokken bedrukken en bestellen is zeer eenvoudig. U kiest eerst de maat sokken, deze zijn beschikbaar in maat 36-40 of maat 41-46. Vervolgens kiest u zelf de bedrukking en het aantal sokken dat u wilt bestellen. U bestelt eenvoudig en snel uw bedrukte sokken bij De Pennenboer!

Bedrukte relatiegeschenken en meer bij De Pennenboer

Naast bedrukte sokken bestaat het aanbod aan relatiegeschenken en promotieartikelen uit nog veel meer te bedrukken artikelen. Zo kunt u voor heren originele boxershorts laten printen, maar bieden wij ook allerlei soorten kledingstukken aan die kunnen worden bedrukt en voorzien van uw bedrijfsnaam, bijvoorbeeld ter promotie op een evenement of misschien wel in uw winkel. Naast textiel bestaat het aanbod uit vele andere soorten artikelen die per categorie op onze website worden weergegeven. Bekijk het uitgebreide assortiment aan artikelen op onze website. De artikelen kunnen allen naar wens worden bedrukt en worden snel geleverd. Heeft u advies nodig, behoefte aan extra informatie of heeft u een vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.

Sokken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super goeie service, site kan iets beter

Jan uit Utrecht

8

Erg mooie caps!

Marijke Stolk uit Diemen

10

Snel en goed geleverd

Michael uit Capelle aan den IJssel

9

vlot, efficiënt en sympathiek

Nicolas Timmermans uit 's-Gravenwezel

10