PERSOONLIJK ADVIES

Veiligheidshesjes bedrukken

Laat bij de Pennenboer uw eigen logo, ontwerp of bedrijfsnaam op veiligheidshesjes bedrukken. Ze zorgen voor veiligheid en vallen op door de reflecterende vlakken. Bij de Pennenboer kunt u hesjes bedrukken in verschillende kleuren en maten. Wij bieden volwassenmaten tot kindermaten, daardoor kunt u voor iedereen geschikte hesjes bedrukken. Zit uw doelgroep in de bouw, evenementenbranche of zetten zij regelmatig veiligheidshesjes in? Dan is een veiligheidshesje bedrukken voor die doelgroep natuurlijk een zeer geschikt geschenk! Daarnaast kunt u ook hesjes bedrukken en binnen uw eigen bedrijf inzetten. Of u nu hesjes laat bedrukken voor uw eigen gebruik of dat u veiligheidshesjes laat bedrukken voor uw klanten, relaties of andere doelgroepen, De Pennenboer helpt u graag! Wij bieden uitstekende kwaliteit en dat tegen zeer scherpe prijzen! Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Hesjes bedrukken bij De Pennenboer

Veiligheidshesjes zorgen ervoor dat de drager ervan zichtbaar wordt voor anderen. De bedrukte hesjes kunnen worden gedragen door verkeersregelaars maar ook door diverse andere doelgroepen. Zo dragen bijvoorbeeld hardlopers een bedrukt veiligheidshesje om bijvoorbeeld bij schemer of in het donker goed zichtbaar te zijn voor anderen. Daarnaast is het ook zeker aan te raden om altijd één of meerdere veiligheidshesjes in de auto te hebben liggen voor wanneer u met pech langs de weg komt te staan. Wilt u uw klanten, zakenrelaties of medewerkers veilig de weg op sturen? Laat dan veiligheidshesjes bedrukken en deel deze uit. Met een bedrukt veiligheidshesje laat u zien dat u om de veiligheid van uw relaties en klanten geeft. Een hesje met logo of uw bedrijfsnaam zal ervoor zorgen dat uw bedrijf langere tijd wordt herinnerd en wanneer deze in het verkeer wordt gedragen komen ook anderen in aanraking met uw bedrijf!

Ruim assortiment veiligheidshesjes bedrukken

Bij De Pennenboer bieden wij een uitgebreide collectie veiligheidshesjes aan, hierbij is het mogelijk om al die hesjes te bedrukken. Veiligheidshesjes kunnen worden gedragen door alle leeftijden. Wij bieden zowel hesjes aan voor volwassenen als voor kinderen in verschillende modellen, maten en kleuren. Daarnaast voldoen de hesjes aan de EN 1550 norm. Alle soorten veiligheidsvestjes kunt u laten bedrukken en voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of een andere gewenste bedrukking. Bedrukte veiligheidshesjes worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Kies uit ons assortiment eerst het type veiligheidshesje, kies vervolgens de kleur, het aantal en de tekst of logo waarmee u het hesje wilt laten bedrukken. Wij maken vervolgens voor u een gratis digitale proefdruk. Wilt u nog iets aanpassen, dan is dit altijd mogelijk. Na uw definitieve akkoord gaan wij de veiligheidshesjes bedrukken en worden ze naar u verzonden. Daarom bent u bij ons verzekerd van de juiste bedrukking en snelle levering!

Online bedrukte geschenken en meer bestellen

Naast veiligheidshesjes bedrukken kunt u ook voor diverse andere verwante artikelen terecht bij de Pennenboer. Verwante artikelen zijn bijvoorbeeld EHBO-sets, handige multitools of andere soorten vesten. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit diverse relatiegeschenken en promotieartikelen in alle soorten prijsklassen. Welk relatiegeschenk of promotieartikel u ook kiest, De Pennenboer kan alle producten voorzien van een bedrukking. Bedruk bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, tekst of eigen ontwerp! Wij maken onder andere gebruik van zeefdruk, tampondruk en kunnen afhankelijk van het artikel ook borduren. Onze bedrukte veiligheidshesjes en overige producten zijn van topkwaliteit en scherp geprijsd. Neem een kijkje in ons aanbod en bestel uw bedrukte veiligheidshesjes en andere artikelen eenvoudig online. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op via de chat op de website of onderstaande mogelijkheden:

Veiligheidshesjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9