PERSOONLIJK ADVIES

Veiligheidshesjes bedrukken

Laat bij de PennenBoer uw eigen logo, ontwerp of bedrijfsnaam op veiligheidshesjes bedrukken. Ze zorgen voor veiligheid en vallen op door de reflecterende vlakken. Bij de PennenBoer kunt u hesjes bedrukken in verschillende kleuren en maten. Wij bieden volwassenmaten tot kindermaten, daardoor kunt u voor iedereen geschikte hesjes bedrukken. Zit uw doelgroep in de bouw, evenementenbranche of zetten zij regelmatig veiligheidshesjes in? Dan is een veiligheidshesje bedrukken voor die doelgroep natuurlijk een zeer geschikt geschenk! Daarnaast kunt u ook hesjes bedrukken en binnen uw eigen bedrijf inzetten. Ongeacht de reden De PennenBoer helpt u graag bij het bestellen en bedrukken van veiligheidshesjes! Wij bieden uitstekende kwaliteit en dat tegen zeer scherpe prijzen! Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Hesjes bedrukken bij De PennenBoer

Veiligheidshesjes zorgen ervoor dat de drager zichtbaar wordt voor anderen. De bedrukte hesjes kunnen worden gedragen door verkeersregelaars, maar ook door diverse andere doelgroepen. Zo dragen bijvoorbeeld hardlopers een bedrukt veiligheidshesje om bijvoorbeeld bij schemer of in het donker goed zichtbaar te zijn. Daarnaast is het ook zeker aan te raden om altijd één of meerdere veiligheidshesjes in de auto te hebben liggen voor wanneer u met pech langs de weg komt te staan. Wilt u uw klanten, zakenrelaties of medewerkers veilig de weg op sturen? Laat dan veiligheidshesjes bedrukken en deel deze uit. Met een bedrukt veiligheidshesje laat u zien dat u om de veiligheid van uw relaties en klanten geeft. Een hesje met logo of bedrijfsnaam zal ervoor zorgen dat uw bedrijf langere tijd wordt herinnerd en dat anderen in aanraking komen met uw bedrijf!

Ruim assortiment veiligheidshesjes bedrukken

Bij De PennenBoer bieden wij een uitgebreide collectie veiligheidshesjes aan die u kunt laten bedrukken. Veiligheidshesjes met logo zijn beschikbaar voor alle leeftijden. Wij bieden zowel hesjes aan voor volwassenen als voor kinderen in verschillende modellen, maten en kleuren. Daarnaast voldoen de hesjes aan de EN 1550 norm. Alle soorten veiligheidsvestjes kunt u laten bedrukken en voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of een andere gewenste bedrukking. Kies uit ons assortiment eerst het type veiligheidshesje, kies vervolgens de kleur, het aantal en de tekst of logo waarmee u het hesje wilt laten bedrukken. Wij maken vervolgens voor u een gratis digitale proefdruk. Wilt u nog iets aanpassen, dan is dit altijd mogelijk. Na uw definitieve akkoord gaan wij de veiligheidshesjes bedrukken en worden ze naar u verzonden. Daarom bent u bij ons verzekerd van de juiste bedrukking, maar ook van zeer scherpe prijzen!

Online bedrukte geschenken en meer bestellen

Naast veiligheidshesjes bedrukken kunt u ook voor diverse andere verwante artikelen terecht bij de Pennenboer. Verwante artikelen zijn bijvoorbeeld EHBO-sets, handige multitools of andere soorten vesten. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit diverse relatiegeschenken en promotieartikelen in alle soorten prijsklassen. Welk relatiegeschenk of promotieartikel u ook kiest, De PennenBoer kan alle producten voorzien van een bedrukking. Bedruk bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, tekst of eigen ontwerp! Afhankelijk van het product kiezen onze specialisten de juiste bedrukkingstechniek en gaan zij de geschenken zoals de hesjes bedrukken. Onze bedrukte veiligheidshesjes en overige producten zijn van topkwaliteit en scherp geprijsd. Bekijk ons aanbod en bestel uw bedrukte veiligheidshesjes en andere artikelen eenvoudig online via onze website. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op via de chat op de website of gebruik de onderstaande mailadressen of telefoonnummers:

Veiligheidshesjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10