PERSOONLIJK ADVIES

Strandtas bedrukken

Een bedrukte strandtas is natuurlijk bedoeld om mee te nemen naar het strand met daarin allerlei benodigdheden, zoals zwemkleding, eten, drinken, strandballen, etc. Een strandtas bedrukken kan echter ook nog voor veel andere mogelijkheden worden gebruikt. Dit komt doordat een strandtas met bedrukking vaak veel ruimte biedt met verschillende vakken, waardoor men hier gemakkelijk spullen in mee kan nemen. Daarbij is het comfort bij een bedrukte strandtas vaak groot. De meeste uitvoeringen bevatten bijvoorbeeld twee hengsels waaraan de tas kan worden gedragen en in sommige gevallen zijn deze ook nog eens verstelbaar. Daarnaast is het een goed reclame middel! Laat een strandtas bedrukken met naam of logo en deel deze uit!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Strandtas personaliseren met naam of logo

Wilt u een strandtas personaliseren door een strandtas te bedrukken met naam of logo? Dan zit u bij De Pennenboer op de juiste plek. Door een strandtas te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo heeft u niet alleen een mooi relatiegeschenk, maar kunt u ook uw naamsbekendheid vergroten. Want wanneer u een strandtas laat bedrukken en deze uitdeelt aan uw klanten, relaties of personeel, dan kunnen zij de bedrukte strandtas goed gebruiken. Wanneer zij naar het strand gaan met de bedrukte strandtas, dan zien heel veel mensen de bedrukking. Hierdoor kunnen ze in aanmerking komen met uw bedrijf, doordat uw klanten of relaties reclame maken! Daarnaast kunt u de strandtas personaliseren per klant of relatie. Hiermee zet u net een stap verder en laat u merken dat de zakelijke relatie belangrijk is voor uw bedrijf. Daarmee kunt u uw klant of relatie extra in het zonnetje zetten en wordt de kans groter dat er positief over uw bedrijf gedacht en gepraat wordt!

Strandtas laten bedrukken door De Pennenboer

Een strandtas bedrukken als relatiegeschenk kan het gehele jaar door weggegeven worden aan een grote doelgroep. Daarom kunt u ook een grote voorraad strandtassen laten bedrukken. Hierdoor heeft u altijd een geschikt geschenk klaarliggen voor een klant of relatie. Door een strandtas te bedrukken met uw naam of logo maakt u de strandtas helemaal af en is het een perfect relatiegeschenk of promotieartikel. Wanneer u strandtassen laat bedrukken bij De Pennenboer, dan kunt u ook uw eigen bedrukking ontwerpen en bestellen. Kortom, u kunt uw strandtas geheel naar eigen wens laten bedrukken.

Wilt u graag advies ontvangen over het ontwerp van uw bedrukking? Dan kunnen de specialisten van De Pennenboer u hier zeker bij helpen! Samen met u maken wij een mooie bedrukking en zorgen wij dat deze er ook strak op de strandtas wordt bedrukt. Kies er bijvoorbeeld voor om een strandtas te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw contactgegevens te bedrukken. Hierdoor weten mensen direct hoe ze u kunnen bereiken wanneer ze uw bedrukking tegenkomen. Wilt u advies ontvangen over strandtassen bedrukken? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Uitstekende service van De Pennenboer

Dankzij het brede assortiment strandtassen, is er voor iedere doelgroep en elke situatie wel een geschikte strandtas te vinden. Naast strandtassen bedrukken kunt u voor nog veel meer geschenken bij ons terecht. Want De Pennenboer heeft een nog uitgebreider assortiment aan tassen, maar ook andere relatiegeschenken en promotieartikelen. Bent u op zoek naar andere tassen? Bekijk dan bijvoorbeeld onze boodschappentassen, katoenen tassen of koeltassen. Bent u op zoek naar mooie promotieartikelen voor een beurs of bijeenkomst? Bekijk dan ons totale aanbod promotieartikelen en bestel eenvoudig online. Heeft u vragen over het laten bedrukken van tassen of ander promotiemateriaal? Of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact met ons op via de live chat op onze website of u kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen:

  • telefoonnummer Nederland: 074 711 0211;
  • telefoonnummer België: 078 – 48 1648;
  • e-mailadres: [email protected]
Strandtas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9