PERSOONLIJK ADVIES

Strandtassen met bedrukking

Een bedrukte strandtas is natuurlijk bedoeld om mee te nemen naar het strand met daarin allerlei benodigdheden, zoals zwemkleding, eten, drinken, strandballen, etc. Een strandtas met bedrukking kan echter ook nog voor veel andere mogelijkheden worden gebruikt. Dit komt doordat een strandtas met bedrukking vaak veel ruimte biedt met verschillende vakken, waardoor men hier gemakkelijk spullen in mee kan nemen. Ook is het comfort bij een bedrukte strandtas vaak groot. De meeste uitvoeringen bevatten bijvoorbeeld twee hengsels waaraan de tas kan worden gedragen en in sommige gevallen zijn deze ook nog eens verstelbaar.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Een strandtas bedrukken met uw eigen logo en/of bedrijfsnaam voor meer naamsbekendheid of het bedanken van vaste klanten en relaties? Dan bent u bij De PennenBoer helemaal juist! Onze webshop is ingericht op eenvoudig gebruik en een snelle afhandeling, natuurlijk in combinatie met een goede service.

Een bedrukte strandtas | veel mogelijkheden

Een strandtas met bedrukking is een relatiegeschenk dat het gehele jaar door kan worden weggegeven aan een zeer grote doelgroep. U kunt er dus voor kiezen om een voorraad aan te leggen, door een groter aantal bedrukte strandtassen te bestellen. Hierdoor weet u zeker dat u nooit met lege handen komt te staan.

Strandtas bedrukken

Een strandtas bedrukken is natuurlijk het middel om duidelijk te maken dat het relatiegeschenk afkomstig is van uw bedrijf. Het aanbrengen van de bedrukking op de strandtas gebeurt met de bedrukkingstechnieken zeefdruk en transferdruk. Hierbij kunt u een eigen bedrukking ontwerpen en deze tegelijkertijd met het bestellen uploaden via de website. Wanneer u de bedrukking graag later per mail wil sturen, dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem.

Een strandtas bedrukken kan dus met uw eigen bedrukking, maar wat verwerkt u hier nou precies in? Bij De PennenBoer adviseren wij altijd om gebruik te maken van uw bedrijfsnaam of uw logo. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk, maar door minstens één van beide te gebruiken zal de herkenning snel zijn gevormd. Het bedrukken van een strandtas kan verder ook nog met bijvoorbeeld uw contactgegevens, of een bijpassende slogan.

Bedrukte strandtas van De PennenBoer

Een bedrukte strandtas van De PennenBoer bestelt u zowel vanuit Nederland als vanuit België. Wij leveren namelijk aan beide landen en hebben ook twee telefoonnummers. De contactgegevens zijn als volgt:

  • telefoonnummer Nederland: 074 711 0211;
  • telefoonnummer België: 078 – 48 1648;
  • e-mailadres: [email protected]
Meer tassen bedrukken?

De PennenBoer heeft meer tassen, zoals: boodschappentassen, katoenen tassen en koeltassen!

Strandtassen met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.