PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte snoeppotten

Wanneer u op zoek bent naar een geschenk dat het overal goed doet, dan zijn snoeppotten zeer goede geschenken. Want bedrukte snoeppotten kunt u overal neerzetten. Denk bijvoorbeeld aan de receptie, op het kantoor, in de kantine of bij uw relaties en klanten thuis. Doordat de bedrukte snoeppot op verschillende plaatsen gezet kan worden, kunt u daarmee ook veel mensen bereiken. Daarom is snoeppotten bedrukken ook een goede en leuke manier om uw branding en naamsbekendheid te versterken. Wilt u snoeppotten laten bedrukken? Dan zit u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod hieronder en maak eenvoudig een keuze. Bestellen gaat eenvoudig via onze website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Snoeppotten laten bedrukken bij De Pennenboer

Zoals we al hebben aangegeven kunt u een bedrukte snoeppot op veel verschillende plekken neerzetten. Hierdoor kan u met de juiste bedrukking ook veel mensen bereiken. Daarnaast is een bedrukte snoeppot ook een tijdloos geschenk. Hierdoor kunt u het geschenk het hele jaar door geven, maar kan de ontvanger de snoeppot ook zelf weer vullen wanneer deze leeg is. Daardoor staat uw bedrukte snoeppot voor lange tijd bij uw relaties of klanten thuis, op kantoor of ergens anders. Bij De Pennenboer kunt u eenvoudig snoeppotten bedrukken en bestellen. Dankzij een breed assortiment heeft u volop keuze en bieden we vrijwel voor iedereen geschikte snoeppotten aan die u kunt bedrukken. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan vult u eenvoudig de gewenste bedrukking en andere gegevens in. Dan gaan wij uw snoeppotten bedrukken en ontvangt u deze binnen de afgesproken levertijd. Bij De Pennenboer bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor kwaliteit geschenken!

Bedrukte snoeppotten met logo of tekst als relatiegeschenk

Wanneer u snoeppotten laat bedrukken, dan worden deze vrijwel nooit leeg weggegeven. Als u bij De Pennenboer snoeppotten laat bedrukken, kunt u ervoor kiezen om deze leeg of gevuld af te leveren. Hierdoor kunt u zowel een lege als gevulde snoeppot weggeven aan uw relaties, klanten of werknemers. Wanneer wij de bedrukte snoeppot vullen, dan kan dit bijvoorbeeld met pepermuntjes, dropjes of zuurtjes. Daarnaast zijn er uiteraard nog veel meer mogelijkheden voor onze snoeppotten met logo of tekst.

Kiest u ervoor om de snoeppot te laten vullen? Dan kunt u dit laten doen met inhoud naar keuze. De inhoud van de snoeppot kan per stuk of per bepaald aantal verpakt worden. Ook is het mogelijk om losse producten in de snoeppot te doen, kortom veel mogelijkheden voor u! Daarnaast is het vaak ook mogelijk om de producten in de snoeppot te bedrukken. Doet u bijvoorbeeld pepermunt of andere kleine snoepjes in de pot? Dan kunnen wij deze apart verpakte of per bepaald aantal verpakte producten ook apart bedrukken. Hierdoor kunt u naast de snoeppot bedrukken ook de snoepjes laten bedrukken voor een mooi relatiegeschenk!

Uitstekende kwaliteit relatiegeschenken en promotieartikelen

Bent u op zoek naar een origineel en uniek relatiegeschenk of promotieartikel? Dan is een snoeppot bedrukken een geschenk dat zeker wordt aangeraden. Laat snoeppotten met logo of tekst bedrukken en kies ervoor om ook het snoepgoed te bedrukken. Vindt u dat niet helemaal passen of wilt u een ander geschenk laten bedrukken? Geen zorgen! De Pennenboer heeft een veel breder assortiment! Wij bieden vrijwel voor elk bedrijf, elke situatie en elke doelgroep een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel. Bent u op zoek naar relatiegeschenken of promotieartikelen? Bekijk dan ons aanbod eenvoudig online. Wij bieden diverse categorieën aan, waardoor eindeloos veel keuzes en combinaties kan maken. Daardoor kunt u bijna gegarandeerd een geschikt geschenk vinden bij De Pennenboer!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en helpen u graag verder. Ook kunnen ze u voorzien van hoogwaardig advies, waardoor u een juiste keuze kunt maken uit de diverse geschenken.

Bedrukte snoeppotten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10