PERSOONLIJK ADVIES

Thermosbeker bedrukken

Goedkope thermosbekers met bedrukking worden veelal vlak voor de winter besteld. Men denkt namelijk dat bedrukte thermosbekers alleen te gebruiken zijn om dranken en andere warm te houden. Echter, wist u dat deze geschenken ook kunnen worden gebruikt om dranken koel te houden? Door het speciale materiaal dat in deze geschenken zit, zal de temperatuur van de drank of soep urenlang behouden blijven. Dit kan zowel koud als warm zijn. Thermosbekers kunnen daardoor het hele jaar door gebruikt worden. Dat betekent dat een bedrukte thermosbeker een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel het gehele jaar door. Bestel eenvoudig online en laat uw thermosbekers bedrukken bij De PennenBoer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope bedrukte thermosbekers weggeven 

Goedkope thermosbekers met bedrukking zijn in veel verschillende varianten aanwezig in het assortiment van De PennenBoer. Deze varianten brengen verschillende prijzen met zich mee, waardoor een thermosbeker bedrukken eigenlijk in ieder budget past. Voorbeelden van thermosbekers die u bij ons kunt bestellen zijn: 

  • isoleerflessen;
  • mokken;
  • thermosbekers.

Een goedkope thermosbeker bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zal het goed doen bij elke doelgroep. Het is namelijk een geschenk dat door iedereen wel gebruikt kan worden. Denk aan studenten tijdens het reizen, gezinnen tijdens vakanties, etc. Daarnaast zijn het geschenken die het gehele jaar door kunnen worden weggegeven, aangezien de thermosbeker dranken zowel koel als warm kan houden. De gelegenheden die gekozen kunnen worden zijn dus geheel aan u. Een thermosbeker bedrukken kan daarnaast ook een goede manier van reclame zijn. Wanneer de thermosbeker gebruikt wordt en uw logo of bedrijfsnaam op de thermosbeker is bedrukt, dan zullen mensen in de omgeving uw naam of logo ook zien. Daarmee maakt degene die de bedrukte thermosbeker gebruikt reclame voor uw bedrijf. Zijn thermosbekers niet het relatiegeschenk wat u zoekt? Geen zorgen! De PennenBoer biedt namelijk veel meer, zoals : mokkenbierglazen en snoeppotten! Kijk eens rustig rond in onze webshop. Wij hebben een breed assortiment van allerlei verschillende promotieartikelen, relatiegeschenken en meer. Kunt u het juiste geschenk of artikel niet vinden? Neem dan contact met ons op!

Goedkope thermosbekers bedrukt door De PennenBoer 

Goedkope thermosbekers worden bedrukt via een tampon-, zeef-, of ronddruk. De keuze van de technieken ligt eigenlijk aan het resultaat dat u voor ogen heeft. Een ronddruk kan bijvoorbeeld in de breedte van de thermosbeker bedrukken. Dit kan dan rondom. Echter kan een tampon-, of zeefdruk ook in de lengte bedrukken. Bij het bedrukken van een thermosbeker heeft u meerdere opties. Onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies. Er zal gekeken naar de beste manier van bedrukking zodat uw thermosbeker er prachtig uit komt te zien. Thermosbekers bedrukken is een goede manier voor reclame maken, maar is ook een uitstekende manier om uw relaties een geschenk te geven waar ze echt wat aan hebben. 

Een goedkope thermosbeker kan dus geheel naar uw wens worden bedrukt, echter is het wel belangrijk dat u weet wat u graag op de thermosbeker bedrukt wilt hebben. Wilt u uw thermosbeker bedrukken met alleen uw logo, of bijvoorbeeld in combinatie met uw bedrijfsnaam en algemene gegevens? Om er zeker van te zijn dat u de goede keuze maakt, ontvangt u van ons vrijblijvend advies en gratis een proefdruk. Deze proefdruk is digitaal en hierop kunt u precies zien hoe de thermosbeker er met de door u gekozen bedrukking uit komt te zien. Wij beginnen pas met het bedrukken van uw thermosbekers wanneer u een akkoord heeft gegeven op de proefdruk. Mocht u nog enkele wijzigingen willen doorvoeren, dan is dat uiteraard mogelijk. Thermosbekers bedrukken doet u eenvoudig en snel via De PennenBoer!

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over het bedrukken van een thermosbeker of andere artikelen in onze webshop? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of de chat op onze website. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder! 

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Thermosbeker bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10