PERSOONLIJK ADVIES

Touchscreen pennen bedrukken

Goedkope touchscreen pennen bedrukken kan vanzelfsprekend ook bij De PennenBoer. Want wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van relatiegeschenken. Daarom bieden wij ook steeds meer touchscreen pennen aan. Binnen ons assortiment vind je tientallen touchscreen pennen die je kunt laten bedrukken. De bedrukte touchscreen pennen kun je uitdelen onder klanten, relaties en uw personeel. Zij zullen de dubbele functie van deze pen ongetwijfeld waarderen en gebruiken! Want er kan mee geschreven worden, maar is ook te gebruiken bij een presentatie of iets ander met een digitaal scherm. Daardoor is het een ideaal geschenk en zal het de aandacht trekken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkoop bedrukte touchscreen pennen, wat kun je ermee?

Een goedkoop bedrukte touchscreen pen is geheel van deze tijd. De mobiele apparaten met touch schermen zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ze worden door vrijwel alle leeftijden, de gehele dag gebruikt. Vaak gebeurt dit door middel van bediening met vingers. Echter kan dit strepen en andere vlekken veroorzaken op het touchscreen van het mobiele apparaat, dit wekt vaak irritaties op bij de gebruiker. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van tablets, laptops en digitale schermen voor een presentatie. Wanneer je bijvoorbeeld iets wilt aanklikken kan dit nog wel eens misgaan met de vingers. Daardoor zal de presentatie bijvoorbeeld wat minder soepel verlopen.

Met een bedrukte touchscreen pen is dit verleden tijd! Eigenlijk vervangt dit geschenk de bediening met vingers geheel. Het scherm van het mobiele apparaat zal direct reageren zonder dat er vlekken achterblijven. Ook kan het geschenk ook nog prima als ‘’gewone’’ pen worden gebruikt. Zo heeft het geschenk dus eigenlijk twee functies in één en dit kan jou alleen maar ten goede komen omdat het geschenk dan vaker gebruikt zal gaan worden. Daarnaast heeft degene die een presentatie geeft direct een reden om de pen in de hand te houden. Omdat veel mensen dit fijner vinden tijdens een presentatie. Echter heeft deze pen nu ook nog eens een functie omdat hiermee het scherm bediend kan worden.

Goedkoop touchscreen pennen bedrukken

Goedkope touchscreen pennen, kunnen eigenlijk op precies dezelfde manier als ‘’gewone’’ pennen worden bedrukt. Dit gebeurt via een tampondruk, mocht de touchscreen pen echter gemaakt zijn van metaal, dan kan deze ook worden gegraveerd. Wanneer een pen gegraveerd wordt, dan geeft dit de pen net wat meer uitstraling. Echter is het graveren van pennen ook iets duurder. Heb je bijvoorbeeld een relatie of klant die voor een lange tijd aan jouw bedrijf verbonden is? Dan kun je hem/haar verrassen met een gegraveerde touchscreen pen.

Een touchscreen pen kan compleet naar jouw wens worden bedrukt. Zo kun je zelf een lettertype kiezen, maar ook de kleuren kunnen zelf worden gekozen. Natuurlijk is het ook belangrijk om te kiezen, wat je precies bedrukt wilt hebben. Daarnaast moet je rekening houden met het oppervlak van de pen. Een pen heeft een relatie klein oppervlak dat bedrukt kan worden. Daarom zou een bedrijfsnaam de meest voor de hand liggende bedrukking zijn. Want deze kan in de lengte op de pen worden bedrukt.

Vragen, advies of andere artikelen?

Wanneer touchscreen pen bedrukken niet helemaal iets is wat je zoekt, dan heeft De PennenBoer nog veel meer producten op voorraad. Neem bijvoorbeeld onze boodschappentassen, lippenbalsem en zonnebrillen. Daarnaast bieden wij nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen aan. Bekijk ons totale aanbod eenvoudig op onze website en bestel de gewenste geschenken eenvoudig online. Heb je vragen over ons assortiment of wil je advies ontvangen? Dan kun je contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen je graag verder. Wij zijn eenvoudig te bereiken via mail, telefoon of de live chat op onze website. Onze specialisten helpen jou graag verder en samen met hen vind jij een prachtig relatiegeschenk!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Touchscreen pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10