Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (20)
 2. 5 tot 7 werkdagen (3)
 3. 8 tot 10 werkdagen (37)
 4. 10 tot 15 werkdagen (19)
 5. 20 tot 25 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (16)
 2. 100 (24)
Materiaal
 1. Aluminium (11)
 2. Kunststof (16)
 3. Metaal (25)
 4. Overig (2)
 5. Papier (1)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (71)
 3. 2 kleuren (54)
 4. 3 kleuren (54)
 5. 4 kleuren (54)
 6. Fullcolor (10)
Soorten pennen
 1. Touchscreen (20)

Touchscreen pen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkope touchscreen pennen met bedrukking vindt u zoals vanzelfsprekend ook bij De PennenBoer. Wij zijn goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op relatiegeschenken gebied, zo ook met deze touchscreen pennen. Men denkt vaak dat nieuwe ontwikkelingen hoge prijzen met zich mee brengen, echter is dit niet terecht. Bij ons vindt u namelijk altijd alle geschenken tegen lage prijzen, dit geldt ook voor de nieuwe innovaties op het gebied van relatiegeschenken!

Goedkoop bedrukte touchscreen pennen – wat kunt u ermee? 

Een goedkoop bedrukte touchscreen pen is geheel van deze tijd. De mobiele apparaten met touch schermen zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ze worden door vrijwel alle leeftijden, de gehele dag gebruikt. Vaak gebeurt dit door middel van bediening met vingers. Echter kan dit strepen en andere vlekken veroorzaken op het touchscreen van het mobiele apparaat, dit wekt vaak irritaties op bij de gebruiker. 

Met een bedrukte touchscreen pen is dit verleden tijd! Eigenlijk vervangt dit geschenk de bediening met vingers geheel. Het scherm van het mobiele apparaat zal direct reageren zonder dat er vlekken of andere achterblijven. Ook kan het geschenk nog prima als ‘’gewone’’ pen worden gebruikt. Zo heeft het geschenk dus eigenlijk twee functies in één en dit kan u als bedrijf alleen maar ten goede komen omdat het geschenk dan vaker gebruikt zal gaan worden.

Goedkope touchscreen pennen bedrukken 

Goedkope touchscreen pennen, kunnen eigenlijk op precies dezelfde manier als ‘’gewone’’ pennen worden bedrukt. Dit gebeurt via een tampondruk, mocht de touch screen pen echter gemaakt zijn van metaal, dan kan deze ook worden gegraveerd. 

Een touchscreen pen kan compleet naar uw wens worden bedrukt. Zo kunt u zelf een lettertype kiezen, maar ook de kleuren kunnen zelf worden gekozen. Natuurlijk is het ook belangrijk om te kiezen, wat u precies bedrukt wilt hebben.

Mocht u er zelf niet uitkomen, of graag extra tips willen, dan adviseren wij u natuurlijk graag. Hiervoor kunt u het eenvoudigst zelf contact opnemen via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Andere promotieartikelen 

Is een bedrukte touchscreen pen niet helemaal wat u zoekt? Kijk verder bij onze andere promotieartikelen, zoals: boodschappentassen, lippenbalsems en zonnebrillen!