PERSOONLIJK ADVIES

Rugzakken bedrukken

Bent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk dat de ontvanger ook goed kan gebruiken in het dagelijks leven? Laat dan rugzakken bedrukken! Want een rugzak komt altijd goed van pas. Hierdoor kan de ontvanger de bedrukte rugzak meenemen naar het sporten, op vakantie, naar school of werk en nog veel meer. Daardoor zorgt een rugtas bedrukken niet alleen voor een goed relatiegeschenk, maar ook voor een goed promotieartikel. Want door de rugzakken te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo kunt u veel mensen bereiken. Wanneer uw relaties, klanten of werknemers de bedrukte rugzakken gebruiken, dan kunnen veel mensen de bedrukking ook zien. Hierdoor is het niet alleen een goed relatiegeschenk, maar kunt u met een bedrukte rugtas met logo ook uw naamsbekendheid vergroten.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Rugzak met naam personaliseren

Wanneer u een rugzak laat bedrukken, dan heeft u veel mogelijkheden. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de rugtas te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Echter kunt u ook de rugtas met naam personaliseren. Hierdoor kunt u net dat stapje extra zetten voor uw personeel, klanten en relaties. Door een rugzak te personaliseren kunt u het relatiegeschenk persoonlijk maken en daarmee echt richten op de ontvanger zelf. Laat daarom een rugzak met naam bedrukken of kies juist voor een persoonlijke tekst. Wanneer uw relatie of klant een rugtas met naam ontvangen zullen ze zeer verrast zijn. Echter maakt het dat dit geschenk wel echt voor hen is bedoeld. Daarmee geeft u aan hoe belangrijk de relatie tussen u en uw klant of relatie is. Wilt u een rugzak met naam personaliseren? Of gaat u toch rugzakken bedrukken met een andere bedrukking? Ongeacht uw keuze De Pennenboer kan u hier zeker bij helpen! Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Rugzakken met logo laten bedrukken

Wanneer u de rugzakken laat bedrukken met als doel om uw naamsbekendheid te vergroten. Dan kunt u de rugtassen het best laten bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo. Doordat de rugzakken met logo opvallen zien veel mensen uw logo voorbijkomen. Doordat uw logo (onbewust) wordt opgeslagen kunt u daarmee een stap voor hebben op uw concurrenten. Wanneer u een rugtas met logo laat bedrukken, dan zal het logo goed te zien zijn wanneer de bedrukte rugzak wordt gedragen. Wanneer er mensen achter iemand met uw bedrukte rugtas lopen zullen zij uw bedrijfsnaam of logo kunnen zien en opslaan. Daarom is een rugzak met logo bedrukken een uitstekende manier voor het vergroten van uw naamsbekendheid, maar ook is het een uitstekend relatiegeschenk. Want een bedrukte rugzak kan goed gebruikt worden door de ontvanger. Wilt u ook rugtassen bedrukken? Neem dan een kijkje op onze website en bestel eenvoudig online!

Andere tassen laten bedrukken bij De Pennenboer

Voor rugzakken bedrukken zit u bij De Pennenboer op het juiste adres. De rugtassen bedrukken kan geheel naar uw wensen. Zijn bedrukte rugzakken niet de tassen die u wilt uitdelen? Geen zorgen, De Pennenboer biedt nog diverse andere tassen aan die u kunt laten bedrukken. De Pennenboer biedt bijvoorbeeld ook koeltassen, reistassen, boodschappentassen en katoenen tassen. Bent u benieuwd naar al onze tassen? Bekijk dan onze website en ga de diverse categorieën langs. Naast de diverse tassen biedt De Pennenboer ook nog talloze andere relatiegeschenken en promotieartikelen aan. Hierdoor bieden wij voor vrijwel alle bedrijven en doelgroepen geschikte geschenken aan. Laat u een geschenk bedrukken bij De Pennenboer? Dan ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Dan kunt u het resultaat alvast zien en eventueel wijzigingen doorgeven. Gaat u akkoord? Dan gaan wij uw geschenken bedrukken. Daarom bent u bij ons verzekerd van uitstekende kwaliteit en een goede service tegen scherpe prijzen! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Rugzakken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10