PERSOONLIJK ADVIES

Frisbees bedrukken

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk dat veel gebruikt kan worden? Dan denkt u waarschijnlijk niet direct aan een frisbee. Toch is dit een veelgebruikt en geschikt geschenk voor jong en oud, waarmee vooral in de zomermaanden veel plezier mee beleefd zal worden. Laat een frisbee bedrukken met uw eigen logo of tekst en u heeft een origineel én opvallend relatiegeschenk! In ons assortiment vindt u diverse frisbees voor iedereen! Daarnaast kunnen de bedrukte frisbees elk jaar opnieuw gebruikt worden. Hierdoor ontvangen uw relaties een prachtig bedrukte frisbee die elk jaar weer meegenomen kan worden naar het strand. Door middel van de bedrukte frisbee worden ze weer herinnert aan uw bedrijf, maar zien ook andere mensen op het strand uw bedrijf voorbij komen! Laat daarom frisbees bedrukken bij De PennenBoer en deel ze uit aan uw relaties, klanten of medewerkers!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Frisbee bedrukken bij De PennenBoer

Als u naar een zwembad of strand gaat, is het enorm leuk om een frisbee mee te nemen en daarmee over te gooien. Het is een leuke bezigheid voor alle leeftijden, zowel voor jong als oud. Iedereen houdt er namelijk wel van om een beetje te bewegen. Vooral op het strand of bij een zwembad, maar ook in de tuin. Even een leuk spelletje spelen en wat beweging krijgen is altijd fijn. Wilt u een frisbee kopen of uw frisbee bedrukken? Daar kan De PennenBoer bij helpen! Wij bieden een ruim assortiment met frisbees die u kunt laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp. Bekijk ons assortiment en bestel de gewenste frisbee eenvoudig via onze website.

Plezier en beweging dankzij de bedrukte frisbees

Een frisbee kunt u kopen voor uzelf om bijvoorbeeld een leuke dag te hebben op het strand, maar u kunt het ook gebruiken als een cadeau. Voordeel van frisbees zijn dat ze vele jaren mee gaan en op deze manier meerdere zomers gebruikt kunnen worden. Ook zijn er opvouwbare frisbees, zodat het makkelijk mee te nemen is. Om het cadeautje wat persoonlijker te maken, kunt u de frisbee laten bedrukken. Daarbij kunt u ook de frisbee personaliseren voor kinderen of volwassenen. Voor kinderen kunt u de frisbee bedrukken met bijvoorbeeld iets van een populaire kinderprogramma.

Daarnaast kunnen frisbees ook een leuke zakelijke cadeau zijn. Deel een bedrukte frisbee uit aan uw medewerkers, klanten of zakelijke relaties. Laat bijvoorbeeld een frisbee bedrukken met een logo of slogan in combinatie met een kleur, waardoor de medewerkers het bedrijf herkennen. Bent u op zoek naar andere zomerse cadeaus? Ontdek onder andere onze strandballen, zonnekleppen, zonnebrillen en slippers. Dankzij de verschillende zomerse geschenken kunt u een mooi zomerpakket samenstellen en uitdelen aan uw medewerkers, klanten of relaties!

Frisbee laten bedrukken bij De PennenBoer

Wilt u graag een frisbee met opdruk kopen of laten bedrukken? Onze specialisten zorgen ervoor dat uw bedrukking er goed uit komt te zien en de juiste technieken worden gebruikt. Daarnaast kunt u een gratis digitale proefdruk ontvangen, zodat u kunt zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Wilt u nog wat aanpassen? Dan is dat zeker mogelijk, want wij gaan uw frisbee of ander geschenk bedrukken wanneer u akkoord gaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alle klanten tevreden zijn met hun aankoop. Heeft uw cadeau spoed? In overleg kunnen wij uw cadeau bijna altijd sneller leveren. Wilt u graag persoonlijk advies bij het ontwerpen van uw frisbee? Of heeft u vragen? Bel dan 074 - 711 0211 voor Nederland of 078 - 481 648 voor België. Of stuur een e-mail naar [email protected]. Ook kunt u tijdens kantooruren een bericht sturen in de live chat op onze website. Dan heeft u direct contact met onze medewerker!

Frisbees bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10