PERSOONLIJK ADVIES

Frisbees bedrukken

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan denkt u waarschijnlijk niet direct aan een frisbee. Toch is dit een geschikt geschenk voor jong en oud, waarmee vooral in de zomermaanden veel plezier mee beleefd zal worden. Bedrukt het met uw eigen logo of tekst en u heeft een origineel én opvallend relatiegeschenk! In ons assortiment vindt u diverse frisbees voor iedereen! Daarnaast kunnen de bedrukte frisbees elk jaar opnieuw gebruikt worden. Hierdoor ontvangen uw relaties een prachtig bedrukte frisbee die elk jaar opnieuw gebruikt kan worden. Door middel van de bedrukte frisbee worden ze weer herinnert aan uw bedrijf. Laat daarom frisbees bedrukken en deel ze uit aan uw relaties!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Frisbee bedrukken bij de Pennenboer

Als u naar een zwembad of strand gaat, is het enorm leuk om met een frisbee te spelen. Het is een leuke bezigheid voor alle leeftijden. Jong of oud. Geen probleem! Iedereen houdt er namelijk wel van om een beetje te bewegen. Vooral op het strand of bij een zwembad, maar ook in de tuin. Even een leuk spelletje spelen en wat beweging krijgen is altijd fijn. Wilt u een frisbee kopen of uw frisbee bedrukken? Lees dan verder!

Plezier en beweging met behulp van frisbees

Een frisbee kunt u kopen voor uzelf om bijvoorbeeld een leuke dag te hebben op het strand, maar u kunt het ook gebruiken als een cadeau. Er zijn namelijk veel verschillende leeftijden die gebruik kunnen maken van een frisbee. Op deze manier heeft u een passend cadeau voor iedereen! Voordeel van frisbees zijn dat ze vele jaren mee gaan en op deze manier meerdere zomers gebruikt kunnen worden. Ook zijn er opvouwbare frisbees, zodat het makkelijk mee te nemen is. Om het cadeautje wat persoonlijker te maken, kunt u de frisbee laten bedrukken. Bij kinderen kunt u wat leuks erop zetten, zoals een favoriet tekenprogramma of spelletje.

Daarnaast kunnen frisbees ook een leuke zakelijke cadeau zijn. U kunt bijvoorbeeld uw medewerkers belonen met een leuk zomers cadeau. Op deze manier kunnen zij tijdens de zomer gebruik maken van uw cadeau en hebben zij een extra positieve associatie met uw bedrijf! U kunt kiezen voor een frisbee met een logo of slogan in combinatie met een kleur, waardoor de medewerkers het bedrijf herkennen. Bent u op zoek naar andere zomerse cadeaus? Ontdek ook vele strandballen, zonnekleppen en andere strandartikelen.

Frisbee kopen of frisbee bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u graag een frisbee met opdruk kopen of laten bedrukken? Onze specialisten zorgen ervoor dat uw bedrukking er goed uit komt te zien en de juiste technieken worden gebruikt. U kunt een gratis digitale proefdruk ontvangen, zodat u kunt zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alle klanten tevreden zijn met hun aankoop. Heeft uw cadeau spoed? In overleg kunnen wij uw cadeau bijna altijd sneller leveren. Wilt u graag persoonlijk advies bij het ontwerpen van uw frisbee? Of heeft u vragen? Bel dan 074 - 711 0211 voor Nederland of 078 - 481 648 voor België. Of stuur een e-mail naar [email protected].

Frisbees bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9