PERSOONLIJK ADVIES

Frisbees bedrukken

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan denkt u waarschijnlijk niet direct aan een frisbee. Toch is dit een geschikt geschenk voor jong en oud waarmee vooral in de zomermaanden veel plezier mee beleefd zal worden. Bedrukt het met uw eigen logo of tekst en u heeft een origineel én opvallend relatiegeschenk! In ons assortiment vind je diverse frisbees voor iedereen!  

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Frisbees bedrukken bij De PennenBoer

In het park of op het strand ziet u ze ongetwijfeld door de lucht vliegen: frisbees. Volwassenen, kinderen en honden beleven veel plezier aan het spelen met een frisbee. Iedereen houdt namelijk van een actief spelletje tijdens een heerlijke zomerdag. Frisbees zijn erg gemakkelijk om mee te nemen en zorgt voor wat beweging. Dit maakt het een perfect relatiegeschenk om uit te delen! Bij De PennenBoer kunt u geheel naar eigen wens frisbees laten bedrukken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met uw bedrijfsgegevens, logo of een eigen tekst. Zorg voor een opvallende kleur frisbee of juist een opvallend logo en hij zal zeker opvallen. Erg handig promotiemateriaal dus! Of u nu een dagje naar het strand gaat of juist gezellig in de achtertuin blijft, een bedrukte frisbee bezorgen uw relaties altijd een plezierige tijdsbesteding. Maak uw relaties blij met een bedrukte frisbee met uw opdruk en ga naar buiten met het heerlijke weer!

Optimaal plezier met bedrukte frisbees

Frisbees zijn typische zomergeschenken waarmee u een zeer grote doelgroep kan verrassen. Behalve dat u een grote groep mensen kan bereiken met één en hetzelfde relatiegeschenk, zijn frisbees ook gemakkelijk uit te delen. Wilt u bedrukte frisbees als relatiegeschenk geven? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres! We kunnen uw frisbees bedrukken met uw logo, bedrijfsgegevens of een leuke tekst. Het kleinere formaat en de ‘recht toe recht aan’ vorm vereenvoudigen het bedrukken en het uitdelen van promotieartikel. Dit verlaagt de kosten op het gebied van bedrukken en transport. Een mooi voordeel voor u! Met een bedrukte frisbee zorgt u ervoor dat uw bedrijf onder de aandacht blijft van uw relaties. Het is een relatiegeschenk dat iedere zomer opnieuw gebruikt kan worden en waar veel speelplezier mee beleefd wordt. Bij ons kunt u frisbees van kunststof, plastic en polyester bestellen in verschillende leuke kleuren. Daarnaast hebben wij ook frisbees met ringen en kunnen we opvouwbare frisbees bedrukken. Bedrukte frisbees worden meerdere malen gebruikt, wat uw promotie ten goede komt. Bent u op zoek naar andere zomerse relatiegeschenken? Ontdek ook de vele strandballen, zonnekleppen en andere strandartikelen.  

Frisbees bestellen en bedrukken bij De PennenBoer

Wilt u frisbees bedrukken? Dan wordt dit over het algemeen met twee technieken uitgevoerd: de tampondruk en de zeefdruk. Omdat een frisbee een relatief klein relatiegeschenk is, is een tampondruk een passende techniek. Het is te vergelijken met een stempel die een klein, maar gedetailleerde bedrukking achterlaat. Wanneer u uw logo liever groter wilt laten bedrukken, maken we gebruik van een zeefdruk. Dit rooster maakt het mogelijk om een logo en tekst in bijna elk formaat te plaatsen. Bij De PennenBoer profiteert u van professionele service en een snelle levering. Hebben uw relatiegeschenken spoed? In overleg kunnen wij uw relatiegeschenken bijna altijd sneller leveren.  Wilt u graag persoonlijk advies bij het ontwerpen van uw frisbees? Of heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 via chat, e-mail of telefoon om uw persoonlijk advies te geven.

Frisbees bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.