PERSOONLIJK ADVIES

Jute tas bedrukken

Bij De PennenBoer vindt u goedkope jute tassen die u naar wens kunt laten bedrukken. Door een jute tas te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam heeft u niet alleen een mooi relatiegeschenk. Want de bedrukte jute tas kan ook gebruikt worden als reclamemiddel. Laat u jute tassen bedrukken en deelt u deze uit aan uw klanten, relaties of medewerkers? Dan geeft u hen een geschenk dat goed gebruikt kan worden. Doordat het geschenk gebruikt wordt, is de bedrukking ook goed zichtbaar. Daardoor kunnen veel andere mensen worden bereikt en kennis maken met uw bedrijf. Wilt u jute tassen bedrukken en uitdelen? Bekijk dan hieronder ons assortiment en bestel de gewenste jute tassen eenvoudig via onze website.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Jute tassen laten bedrukken bij De PennenBoer

Wanneer u tassen wilt laten bedrukken heeft u veel keuze. Er valt onder andere te kiezen uit katoenen tassen, eco tassen en papieren tassen. Maar u kunt ook kiezen voor jute tassen. Het materiaal zegt niet iedereen wat. Jute tassen zijn vooral bekend van de zakken die gebruikt worden tijdens Sinterklaas. Jute is een erg stevig materiaal wat niet zomaar kapot zal gaan. Hierdoor is het erg duurzaam en kan het voor een langdurige periode worden ingezet. Daarom is het een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel en is het voor uw bedrijf interessant om jute tassen te bedrukken en uit te delen. Door een jute tas te bedrukken kunt u de aandacht trekken en reclame (laten) maken voor uw bedrijf. Daarom zijn bedrukte jute tassen een goede manier van branding. Laat De PennenBoer een jute tas bedrukken voor uw bedrijf en deel ze uit aan uw klanten, relaties en medewerkers!

De mogelijkheden van jute tassen bedrukken

Laat u een jute tas bedrukken bij De PennenBoer? Dan heeft u vele keuzemogelijkheden. Want u kunt bijvoorbeeld de kleur van de tas bepalen, hierdoor kunt u de jute tas bedrukken in uw eigen huisstijl kleuren. Daarnaast kunt u een logo bedrukken, uw bedrijfsnaam laten borduren of een eigen ontwerp als bedrukking op de jute tas laten zetten. Ook kunt u uiteraard kiezen voor een combinatie, want een jute tas heeft een redelijk groot oppervlak om te bedrukken. Door middel van uw bedrukking kunt u de aandacht trekken. Deel de bedrukte jute tassen uit aan uw klanten, medewerkers en relaties of zet ze in als promotieartikel. Wanneer u dat doet, dan zullen de ontvangers (on)bewust reclame voor u maken. Een win-win situatie dus!

Meer mogelijkheden bij De PennenBoer

Bent u opzoek naar relatiegeschenken of promotieartikelen? Dan zit u bij De PennenBoer op de juiste plek. Wij hebben niet alleen de jute tassen die u kunt bedrukken, maar hebben veel meer producten in ons assortiment. Dankzij onze ruime keuze heeft u niet alleen de perfecte jute tassen, maar heeft u veel producten die u kunt laten bedrukken. Neem bijvoorbeeld onze mokken, zonnebrillen, bidons of pennen. Dankzij ons breed assortiment kunt u een mooi pakket samenstellen of toch kiezen voor een ander geschenk. Kortom, wij hebben voor elk bedrijf en elke doelgroep een geschikt product. Laat diverse producten bedrukken bij De PennenBoer tegen een scherpe prijs! Wilt u meer informatie over het bedrukken van jute tassen of andere producten? Neem dan contact met ons op! Neem eenvoudig contact met ons op door middel van de chat op onze website, telefonisch (078 - 48 1648) of per mail [email protected].

Jute tas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10