PERSOONLIJK ADVIES

Jute tassen bedrukken

Bij De PennenBoer vindt u goedkope jute tassen die u naar wens kunt laten bedrukken. De bedrukte jute tassen worden steeds populairder, maar nog weinig bedrijven kiezen deze als relatiegeschenk. Daardoor bent u de anderen een stap voor en zal uw tas veel gebruikt gaan worden! Kies voor een mooie bedrukking, zoals uw bedrijfsnaam, logo of andere bedrukking, en de ontvanger zal bij elk gebruik reclame maken voor uw bedrijf.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Jute tassen bedrukken

Wanneer u tassen wilt laten bedrukken heeft u veel keuze. Er valt onder andere te kiezen uit katoenen tassen, eco tassen en papieren tassen. Maar u kunt ook kiezen voor jute tassen. Het materiaal zegt niet iedereen wat. Jute tassen zijn vooral bekend van de zakken die gebruikt worden tijdens Sinterklaas. Jute is een erg stevig materiaal wat niet zomaar kapot zal gaan. Hierdoor is het erg duurzaam en kan het voor een langdurige periode worden ingezet. Daarom staan de tassen voor een duurzaam bedrijf en is het een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel. Omdat het gebruik van jute populairder wordt ziet u steeds meer mensen met een jute tas rondlopen. Daarom is het voor uw bedrijf interessant om jute tassen te bedrukken en uit te delen. Door de bedrukte jute tassen kunt u de aandacht trekken en reclame maken voor uw bedrijf. Want als u uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens op de jute tassen laat bedrukken is dit een goede manier van branding. Laat De Pennenboer daarom jute tassen bedrukken voor uw bedrijf en deel ze uit!

De mogelijkheden van jute tassen bedrukken

Wanneer u jute tassen wilt laten bedrukken heeft u veel mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het bedrukken van verschillende kleuren dat past bij uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van de jute tassen in uw eigen huisstijl kleuren. Het bedrukken van de tassen kan op verschillende manieren. Onze specialisten zullen het op de manier doen waardoor uw bedrukking er het beste eruit komt. Daarnaast vindt u in ons assortiment veel verschillende jute tassen. Daarbij zijn er ook veel tassen al in verschillende kleuren.

Door middel van uw bedrukking kunt u de aandacht trekken. Deel de bedrukte jute tassen uit aan uw relaties of als promotieartikelen. Wanneer u dat doet, dan zullen uw relaties of andere personen reclame voor u maken. Hierdoor heeft u voordeel van het uitdelen van de bedrukte jute tassen.

Meer mogelijkheden bij De Pennenboer

Bent u opzoek naar relatiegeschenken of promotieartikelen? Dan zit u bij De Pennenboer op de juiste plek. Wij hebben niet alleen de jute tassen die u kunt bedrukken, maar hebben veel meer producten. Door onze ruime keuze heeft u niet alleen de perfecte jute tassen, maar heeft u veel producten die u hierbij kunt laten bedrukken. Neem bijvoorbeeld onze mokkenpennen of zonnebrillen. Door ons breed assortiment kunt u een mooi pakket samenstellen. Laat diverse producten bedrukken bij De Pennenboer en wij verzorgen topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Wilt u meer informatie over het bedrukken van jute tassen of andere producten? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken door middel van de chat op onze website, telefonisch (078 - 48 1648) of per mail [email protected]nl.

Jute tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9