Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (4)
 2. 5 tot 7 werkdagen (12)
 3. 8 tot 10 werkdagen (12)
Minimale afname
 1. 25 (20)
 2. 100 (3)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Overig (1)
 3. Polyester (47)
Bedrukking
 1. 1 kleur (48)
 2. 2 kleuren (47)
 3. 3 kleuren (21)
 4. 4 kleuren (21)
 5. Fullcolor (8)

Paraplu's

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte paraplu’s als relatiegeschenk

In Nederland is niets zo onvoorspelbaar als het weer. Schijnt in de ochtend de zon, dan kan het zomaar dat het in de middag regent en storm. Het enige redmiddel tegen die onverwachtse bui is natuurlijk een paraplu. Dat maakt een paraplu het ultieme geschenk voor al uw relaties. Om het geschenk nog persoonlijker te maken kunt u paraplu’s laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Ter promotie kunt u bedrukte paraplu’s uitdelen met slecht weer of meegeven aan een klant die uw kantoor heeft bezocht. De ontvanger zal altijd aan uw bedrijf worden herinnerd bij het gebruik van de paraplu en daarnaast komen ook vele anderen op verschillende plekken in aanraking met uw merknaam.

Online bedrukte paraplu’s bestellen bij De PennenBoer

De PennenBoer biedt een ruim en veelzijdig assortiment aan paraplu’s. De paraplu’s in onze webshop zijn er in verschillende soorten en maten en in iedere prijsklasse. Zo zijn er de simpele paraplu’s die worden verkocht tegen een lage prijs. U kunt kiezen voor een groot formaat of een klein formaat welke gemakkelijk kunnen worden opgevouwen en door de gebruiker in een tas kunnen worden gestopt. Ook verkopen wij duurdere stormparaplu’s, deze kunnen heel wat hebben en gaan dan ook een lange tijd mee. De paraplu’s zijn verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren. Maak uw keuze en kies vervolgens voor de tekst of het logo dat u op de paraplu wilt laten bedrukken. Dit is ook mogelijk in diverse kleuren. Nadat u een keuze heeft gemaakt wordt uw bestelling in behandeling genomen, de paraplu’s worden vervolgens bedrukt en snel bij u geleverd.

Ruime keuze uit diverse relatiegeschenken

Voor paraplu’s en vele andere relatiegeschenken bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Onze webshop biedt een overzicht van alle artikelen die wij bedrukt kunnen leveren. De artikelen zijn verdeeld in verschillende categorieën. Wij bieden kantoor gerelateerde geschenken, functionele geschenken maar ook verzorgingsproducten, u kunt het zo gek niet bedenken of de PennenBoer bedrukt en levert het. Indien u hulp wilt bij het maken van een keuze of indien u een andere vraag heeft kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het bestellen van uw gepersonaliseerde relatiegeschenken.