PERSOONLIJK ADVIES

Paraplu bedrukken

In Nederland is het weer niet te voorspellen, hoge temperaturen in de winter tegen lage temperaturen met neerslag in de zomer. Alles kan in Nederland voorkomen als het gaat om het weer. Laat daarom een paraplu bedrukken en deel de bedrukte paraplu uit! Want niemand houdt ervan om door regen nat te worden, vooral niet als iemand onderweg is naar een belangrijke afspraak. Daarom kan een bedrukte paraplu erg handig zijn. Een goede paraplu bedrukken voor uw klanten, relaties en werknemers is daarom een ideaal en handig relatiegeschenk. Wilt u een paraplu bedrukken? Dat kunt u eenvoudig en snel bij De PennenBoer doen! Laat paraplu’s bedrukken en deel deze uit aan uw werknemers, relaties of klanten! Hierdoor kunnen zij droog op kantoor of bij een afspraak aankomen. Daarnaast kunnen zij er ook gebruik van maken buiten werktijden en maken zij tegelijkertijd reclame met de bedrukte paraplu’s.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Paraplu laten bedrukken bij De PennenBoer

De PennenBoer is dé leverancier voor unieke relatiegeschenken en promotieartikelen. Omdat wij een uitgebreid aanbod hebben met verschillende soorten geschenken. Daarnaast bieden wij een uitstekende kwaliteit en een prachtige bedrukking. Wilt u een paraplu laten bedrukken bij De PennenBoer? Dan bieden wij een uitgebreid assortiment met diverse paraplu’s die u kunt bedrukken. Een paraplu bedrukken kan op verschillende manieren, laat bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp bedrukken. Daarnaast kunt u ook een volledige custom made paraplu bedrukken. Hierdoor kunt u alles zelf bepalen, denk daarbij aan de afmeting van het geschenk tot aan de kleur van de bedrukking. De kleur kan zelfs uw eigen PMS-kleur zijn. Kortom, u heeft veel mogelijkheden bij het bedrukken van paraplu’s. Wilt u meer informatie of advies ontvangen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, zij helpen u graag verder!

Bedrukte paraplu’s tegen scherpe prijzen bestellen

Een goedkope paraplu met logo of andere bedrukking kunt u zeer eenvoudig weggeven. Zet bijvoorbeeld bij de uitgang van uw kantoor een bak met bedrukte paraplu’s zodat klanten, relaties en werknemers altijd droog blijven. Daarnaast hoeft een bedrukte paraplu niet altijd worden weggeven met slecht weer. Dit kan ook prima als de zon schijnt, bij dit geschenk is het eigenlijk altijd mogelijk. Vooral omdat het weer in Nederland niet te voorspellen is. Wilt u paraplu’s laten bedrukken? Bij De PennenBoer beschikken we over een ruim aanbod paraplu’s. Laat bijvoorbeeld een golfparaplu, automatische paraplu of een speciale stormparaplu met logo bedrukken tegen scherpe prijzen. U kunt de paraplu’s bedrukken met logo, bedrijfsnaam, leuke tekst of eigen ontwerp. Wilt u een stap verder gaan voor uw doelgroep en iets unieks creëren? Kies dan voor een custom made paraplu! Natuurlijk is deze optie wel duurder.

Relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken bij De PennenBoer

Bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor uw relaties of klanten? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod paraplu’s die u kunt laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Het bestellen van de bedrukte paraplu’s kan eenvoudig en snel via onze webshop. Een paraplu bedrukken met logo of bedrijfsnaam kan u veel naamsbekendheid opleveren.

Naast bedrukte paraplu’s hebben wij een nog veel uitgebreider assortiment beschikbaar. Bekijk onder andere onze fleecedekensijskrabbers en strandartikelen. Bekijk nu het uitgebreide aanbod aan relatiegeschenken en bestel eenvoudig online het perfecte promotieartikel voor uw bedrijf! Onze medewerkers helpen u graag. Samen met hen creëert u een prachtig relatiegeschenk voor uw klanten, relaties, werknemers en andere doelgroepen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via mail, telefoon of de live chat op onze website.

Paraplu bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10