PERSOONLIJK ADVIES

Paraplu's bedrukken

Paraplu’s met bedrukking zijn zeer gewilde relatiegeschenken bij De PennenBoer. In Nederland is het weer niet te voorspellen, hoge temperaturen in de winter tegen lage temperaturen met neerslag in de zomer. Alles kan in Nederland voorkomen als het gaat om het weer. Niemand houdt ervan om door regen nat te worden, vooral niet als iemand onderweg is naar een belangrijke afspraak. Het kan erg vervelend en onprofessioneel zijn als diegene er helemaal doorweekt aankomt. Een goede paraplu met bedrukking biedt hiervoor uitkomst en zal zeker geapprecieerd worden. Laat daarom paraplu’s bedrukken bij De Pennenboer en deel ze uit. U kunt bijvoorbeeld een paraplu bedrukken en uitdelen aan uw werknemers. Hierdoor kunnen zij droog op kantoor of bij een afspraak aankomen. Daarnaast kunnen zij er ook gebruik van maken buiten werktijden. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Paraplu bedrukken bij De Pennenboer

De PennenBoer is dé leverancier voor unieke relatiegeschenken en promotieartikelen. Omdat wij een uitgebreid aanbod hebben met verschillende soorten geschenken. Daarnaast bieden wij een uitstekende kwaliteit en een prachtige bedrukking. U kunt bijvoorbeeld met de paraplu’s van De PennenBoer uw klanten en relaties blij maken, maar er ook nieuwe klanten mee werven. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het bedrukken van de paraplu’s. Een paraplu bedrukken kan op verschillende manieren bij De Pennenboer. U kunt een simpele bedrukking uitkiezen, maar u kunt ook een volledige custom made paraplu bedrukken. Met deze techniek kunt u keuzes geheel zelf maken. Hierbij kunt u denken aan de afmeting van het geschenk tot aan de kleur. De kleur kan zelfs uw eigen PMS-kleur zijn. Kortom, u heeft heel veel mogelijkheden. Laat daarom een paraplu bedrukken bij De Pennenboer en deel ze uit aan uw relaties en klanten!

Paraplu bedrukken tegen scherpe prijzen

Een goedkope paraplu met bedrukking kunt u zeer eenvoudig weggeven. Natuurlijk hoeft dit geschenk niet per se persoonlijk te worden weggegeven. Als u bij de uitgang of receptie van uw bedrijf een mooie paraplubak neerzet, maar daarin uw eigen bedrukte paraplu’s, kunnen bezoekers deze zelf meenemen als het slecht weer is. Een paraplu hoeft natuurlijk niet altijd worden weggeven met slecht weer. Dit kan ook prima als de zon schijnt, bij dit geschenk is het eigenlijk altijd mogelijk. Vooral omdat het weer in Nederland niet te voorspellen is. Daarom is een bedrukte paraplu nooit overbodig. Wederom een reden om een paraplu te bedrukken.

Bij De PennenBoer beschikken we over een ruim aanbod paraplu’s. De paraplu’s zijn te verkrijgen in verschillende modellen en kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een golfparaplu, automatische paraplu of een speciale stormparaplu. U kunt de paraplu bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of leuke tekst. De paraplu’s uit ons assortiment worden op een speciale manier bedrukt. Dit gebeurt meestal via een transferdruk of zeefdruk. Hierbij verschilt de grootte van bedrukking per techniek en per geschenk. Bij De PennenBoer heeft u ook de keuze om het geschenk custom made te laten produceren en bedrukken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de paraplu’s helemaal in de huisstijl van het bedrijf te laten produceren.

Relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken bij De Pennenboer

Bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor uw relaties of klanten? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod paraplu’s die u kunt laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Het bestellen van de bedrukte paraplu’s kan eenvoudig en snel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Een paraplu bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo kan u veel naamsbekendheid opleveren. Wij geven u graag meer informatie over het laten bedrukken van paraplu’s en andere geschenken. Hiervoor kunt u zowel telefonisch als via de mail contact met ons opnemen.

Naast paraplu’s hebben wij een nog veel uitgebreider assortiment beschikbaar. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onder andere fleecedekensijskrabbers en strandartikelen. Bekijk nu het uitgebreide aanbod aan relatiegeschenken en bestel eenvoudig online het perfecte promotieartikel voor uw bedrijf! Onze medewerkers helpen u graag. Samen met hen creëert u een prachtig relatiegeschenk voor uw klanten en zakelijke relaties.

Paraplu's bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Kristof M. uit Wetteren - BE

9

Wederom geweldig!

Maureen uit Bergen op Zoom

10

Prima product

Rinus uit MOLENRIJ

8

Snelle reactie, product zoals omschreven

Niels uit Kampen

10