Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (4)
 2. 4 tot 6 werkdagen (1)
 3. 5 tot 7 werkdagen (8)
 4. 8 tot 10 werkdagen (26)
 5. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (9)
 2. 50 (1)
 3. 100 (9)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Metaal (6)
 3. Microfibre (2)
 4. Nylon (1)
 5. Overig (2)
 6. Polyester (34)
Bedrukking
 1. 1 kleur (35)
 2. 2 kleuren (30)
 3. 3 kleuren (26)
 4. 4 kleuren (26)
 5. Fullcolor (1)

Koffers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Koffers laten bedrukken | De PennenBoer

Iedereen kent de koffer wel en maakt er waarschijnlijk een keer per jaar gebruik van, bijvoorbeeld tijdens de vakantie. Een koffer is een eenvoudig opbergsysteem en is vaak rechthoekig en gemaakt van een stevig materiaal zodat deze tijdens het gebruik dezelfde vorm behoudt. Een koffer kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, vaak wordt een grote koffer gebruikt om kleding in op te bergen voor tijdens een reis of vakantie. Er zijn nog heel veel andere soorten koffers, zo hebt u ook muziekkoffers, geldkoffers en akte koffers. De reiskoffers van tegenwoordig zijn voorzien van allerlei handigheden, er zitten vaak wieltjes onder zodat deze makkelijk te vervoeren is. Ook een uitschuifbare handgreep en verschillende vakjes bevinden zich op de moderne koffers.

Een koffer als relatiegeschenk is een prima uitkomst voor een geschenk aan de relaties van uw bedrijf of aan uw werknemers. Vooral een business-trolley is erg handig, deze is namelijk wat kleiner en kan eenvoudig worden meegenomen, hier past vaak ook een laptop in en andere benodigdheden. Deze vindt u ook bij De PennenBoer en hiernaast nog vele andere koffers en trolleys die u eenvoudig online kunt bestellen in onze webshop.

Bedrukte koffers als relatiegeschenk

U kunt een relatiegeschenk gebruiken voor verschillende doeleinden, zo kunt u uw relaties en klanten bedanken. Ook kunt u uw werknemers bedanken voor de inspanning en de goede prestaties die ze hebben geleverd voor het bedrijf. Een relatiegeschenk wordt nog beter als er een logo van het bedrijf op is gedrukt of een bijpassende tekst. Zo kunt u ook een koffer laten bedrukken met uw eigen opdruk, dit kan al heel eenvoudig bij De PennenBoer en dat voor de scherpste prijs. Er zijn verschillende koffers waar u uit kunt kiezen, grote reiskoffers, kleine reiskoffers, trolleys, business trolleys en meer. Al deze verschillende koffers zijn ook nog eens te verkrijgen in diverse kleuren en maten, zo kunt u er alle kanten mee op.

Ruim aanbod aan koffers en andere relatiegeschenken

De koffers die in ons assortiment zijn te vinden zijn van een goede kwaliteit en ook de opdruk zal jarenlang goed zichtbaar blijven. De koffer kan op verschillende manieren worden bedrukt, dit ligt ook aan het materiaal waar de koffer van is gemaakt. Naast de koffers vindt u ook nog vele andere relatiegeschenken die u helpen bij het bedanken van uw relaties, klanten of werknemers. Ook vindt u in onze webshop verschillende promotieartikelen die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld uw naamsbekendheid te vergroten. Heeft u vragen over een van onze producten of diensten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag bij de zoektocht naar het perfecte geschenk!