PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop koffers bedrukken

Goedkope koffers met bedrukking worden vaak ook wel trolleys genoemd. Bij De PennenBoer kunt u, zoals u van ons gewend bent, terecht voor allerlei verschillende soorten goedkope trolleys en koffers met bedrukkingsmogelijkheden. Een goedkoop bedrukte koffer kan op verscheidene manieren worden gebruikt door de ontvanger, maar u kunt ze ook prima binnen uw eigen bedrijf gebruiken wanneer u veel medewerkers in de buitendienst heeft of ze graag een cadeau wil geven. Daarnaast worden de koffers ook erg vaak gebruikt in een kerstpakket. U kunt het geschenk dan vullen met allerlei andere producten om zo een origineel en functioneel kerstpakket te vergeven aan uw medewerkers.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Koffers bedrukken bij De PennenBoer

Goedkope koffers bedrukken is op verschillende manieren mogelijk. Dit komt vooral omdat de materialen van de goedkope koffers erg kunnen verschillen. Een hardcase koffer kan bijvoorbeeld van een bedrukking worden voorzien middels een zeefdruk, met als voorwaarde dat één zijde van de koffer glad is, zodat de bedrukking goed kan worden aangebracht. Een andere manier om koffers en trolleys te bedrukken is door middel van een doming sticker. Dit is een speciaal soort sticker waarbij met hars wordt gewerkt, zodat er een soort 3D-effect ontstaat. De doming stickers kunnen in allerlei verschillende maten worden ontworpen en dat betekent dus dat deze geheel kan worden aangepast aan het formaat van uw logo, afbeelding en/of tekst. Een doming sticker kan op de goedkope hardcase koffers en op de koffers van stof worden aangebracht.

Bepaalde koffers kunnen ook op een andere manier bedrukt worden, namelijk geheel full colour. Hierbij kunt u de hele koffer bedrukken met verschillende kleuren en heeft u dus de kans om allerlei verschillende aspecten van uw bedrijf te verduidelijken. Hierdoor heeft u eindeloos veel mogelijkheden met het bedrukken van koffers en trolleys. Weet u niet zo goed welke mogelijkheid het beste bij u past, of wilt u graag wat advies ontvangen? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder en voorzien u van advies op maat.

Koffers bedrukken en meer bij De PennenBoer

Is een koffer of trolley laten bedrukken niet het geschenk dat u zoekt of past het niet binnen uw bedrijf? Geen zorgen! Naast trolleys en koffers bedrukken heeft De PennenBoer nog veel meer mogelijkheden in ons assortiment. Van pennen en potloden tot complete zomer- of kerstpakketten. Daarnaast hebben ook nog meer soorten tassen in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van: rugzakkenboodschappentassen of koeltassen? Voor tassen of totaal andere producten, bent u allemaal aan het juiste adres bij De PennenBoer. Wij hebben namelijk een aanzienlijke voorraad aan diverse producten. Bekijk onze website en bestel de gewenste producten eenvoudig online.

De PennenBoer geeft u graag op een vrijblijvende basis extra informatie over deze en al onze andere geschenken. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies krijgen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen:

Wilt u graag direct contact met één van onze medewerkers, dan is dit ook mogelijk via de chat op de website. De chat vindt u rechtsonder in uw scherm. Onze specialisten zullen u voorzien van de juiste antwoorden en advies op maat.

Goedkoop koffers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie, snelle levering, mooi kwaliteit.

Jorrit Knol uit Zwolle

10

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10