PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop koffers bedrukken

Goedkope koffers met bedrukking worden vaak ook wel trolleys genoemd. Bij De PennenBoer kunt u, zoals u van ons gewend bent, terecht voor allerlei verschillende soorten goedkope trolleys en koffers met bedrukkingsmogelijkheden. Een goedkoop bedrukte koffer kan op verscheidene manieren worden gebruikt door de ontvanger, maar u kunt ze ook prima binnen uw eigen bedrijf gebruiken wanneer u veel medewerkers in de buitendienst heeft of ze graag een cadeau wil geven. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

De koffers worden ook erg vaak gebruikt in een kerstpakket. U kunt het geschenk dan vullen met allerlei andere producten om zo een origineel en functioneel kerstpakket te vergeven aan uw medewerkers.

Goedkoop koffers bedrukken

Goedkope koffers bedrukken is mogelijk op verschillende manieren. Dit komt vooral omdat de materialen van de goedkope koffers erg kunnen verschillen. Een hardcase koffer kan bijvoorbeeld van een bedrukking worden voorzien middels een zeefdruk, met als voorwaarde dat één zijde van de koffer glad is, zodat de bedrukking goed kan worden aangebracht.

Goedkope koffers kunnen ook van een doming sticker worden voorzien. Dit is een speciaal soort sticker waarbij met hars wordt gewerkt, zodat er een soort 3D-effect ontstaat. De doming stickers kunnen in allerlei verschillende maten worden ontworpen en dat betekent dus dat deze geheel kan worden aangepast aan het formaat van uw logo, afbeelding en/of tekst. Een doming sticker kan op de goedkope hardcase koffers en op de koffers van stof worden aangebracht.

Bepaalde goedkope koffers kunnen ook nog op een andere manier bedrukt worden, namelijk geheel full colour. Hierbij kunt u de hele koffer bedrukken met verschillende kleuren en heeft u dus de kans om allerlei verschillende aspecten van uw bedrijf te verduidelijken.

Informatie over de koffers

De PennenBoer geeft u graag op een vrijblijvende basis extra informatie over deze en al onze andere geschenken. Er zijn verschillende mogelijkheden om contact op te nemen:

Wilt u graag direct contact met één van onze medewerkers, dan is dit ook mogelijk via de chat op de website.

Andere tassen die bedrukt kunnen worden

Andere tassen die De PennenBoer ook kan bedrukken, zijn: rugzakken, boodschappentassen en koeltassen.

Goedkoop koffers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede kwaliteit en goede service

Nathalie uit Merendree

10

Prima product en communicatie

O uit Igesz

9

Super prijskwaliteit verhouding en snelle levering...wat wil je nog meer! TOP!

An Daniëls uit Strijtem

10

topfirma

joeri Vanlancre uit zegelsem

10