PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop koffers bedrukken

Koffers, ook vaan trolleys genoemd, kunt u laten bedrukken bij De Pennenboer. Bij De Pennenboer kunt u, zoals u van ons gewend bent, terecht om allerlei verschillende soorten goedkope trolleys en koffers te bedrukken. Een goedkoop bedrukte koffer kan op verscheidene manieren worden gebruikt door de ontvanger, maar u kunt ze ook prima binnen uw eigen bedrijf gebruiken wanneer u veel medewerkers in de buitendienst heeft of ze graag een cadeau wil geven. Daarnaast kunt u ook koffers bedrukken en weggeven in een kerstpakket. U kunt het geschenk dan vullen met allerlei andere producten om zo een origineel en functioneel kerstpakket te vergeven aan uw medewerkers. Wilt u ook koffers of trolleys laten bedrukken? Bekijk dan ons assortiment op onze website en bestel eenvoudig online.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Koffers bedrukken bij De Pennenboer

Goedkope koffers bedrukken is op verschillende manieren mogelijk. Dit komt vooral omdat de materialen van de goedkope koffers erg kunnen verschillen. Een hardcase koffer bedrukken kan bijvoorbeeld door middel van een zeefdruk, met als voorwaarde dat één zijde van de koffer glad is, zodat de bedrukking goed kan worden aangebracht. Een andere manier om koffers en trolleys te bedrukken is door middel van een doming sticker. Dit is een speciaal soort sticker waarbij met hars wordt gewerkt, zodat er een soort 3D-effect ontstaat. De doming stickers kunnen in allerlei verschillende maten geheel naar uw wensen worden ontworpen. Een doming sticker kan op hardcase koffers en stoffen koffers bedrukt worden.

Bepaalde koffers kunnen ook op een andere manier bedrukt worden, namelijk geheel full colour. Hierbij kunt u de hele koffer bedrukken met verschillende kleuren en heeft u dus de kans om allerlei verschillende aspecten van uw bedrijf te verduidelijken, bijvoorbeeld uw huisstijlkleuren. Hierdoor heeft u eindeloos veel mogelijkheden met trolleys en koffers bedrukken. Weet u niet zo goed welke mogelijkheid het beste bij u past, of wilt u graag wat advies ontvangen? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder en voorzien u van advies op maat.

Koffers met logo bedrukken en meer bij De Pennenboer

Is een koffer of trolley met logo laten bedrukken niet het geschenk dat u zoekt of past het niet binnen uw bedrijf? Geen zorgen! Naast trolleys en koffers bedrukken heeft De Pennenboer nog veel meer mogelijkheden in ons assortiment. Van pennen en potloden tot complete zomer- of kerstpakketten. Daarnaast hebben ook nog meer soorten tassen in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van: rugzakkenboodschappentassen of koeltassen? Voor tassen of andere relatiegeschenken en promotieartikelen, bent u allemaal aan het juiste adres bij De Pennenboer. Wij hebben namelijk een uitgebreid voorraad aan diverse producten voor u beschikbaar. Daarom hebben wij voor vrijwel elke doelgroep en elk bedrijf wel een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk beschikbaar. Of u nu koffers met logo wilt bedrukken of voor een totaal ander product gaat, bekijk onze website en bestel de gewenste producten eenvoudig online. Onze specialisten staan voor u klaar!

Vragen, meer informatie of advies? Neem contact op!

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of ontvangt u graag advies op maat? Neem dan contact op met De Pennenboer. Onze specialisten kunnen u voorzien van de juiste adviezen, informatie en hulp op maat. Samen met u maken wij uitstekende relatiegeschenken en promotieartikelen. Bij De Pennenboer bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en service tegen zeer scherpe prijzen. Wilt u contact opnemen met ons? Dan kunt u gebruik maken van verschillende mogelijkheden. U kunt bellen of mailen naar onderstaande telefoonnummers of mailadressen:

Wilt u graag direct contact met één van onze medewerkers, dan is dit ook mogelijk via de chat op de website. De chat vindt u rechtsonder in uw scherm. Onze specialisten zullen u voorzien van de juiste antwoorden en advies op maat.

Goedkoop koffers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10