PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope kunststof pen bedrukken

Goedkope kunststof pennen met bedrukking vind je natuurlijk bij De PennenBoer. Zoals onze naam al zegt, zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van goedkope kunststof pennen. Ondanks onze lagen prijzen, staat kwaliteit bij ons zeker voorop! Een goedkope kunststof pen met bedrukking is op ieder bureau, in ieder kantoor en in vrijwel ieder huis terug te vinden. Het is een geschenk dat in het dagelijks leven niet meer achterwege gelaten kan worden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 5
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 5

Verschillende kunststof pennen bedrukken

Iedereen heeft wel een goedkope kunststof pen met bedrukking in huis, op kantoor of in de auto. Veel mensen hebben een bedrukte kunststof bij zich. Bijvoorbeeld in een tas of zak van een kledingstuk. Het geschenk biedt u als bedrijf verscheidene voordelen, onder andere dat het geschenk met open armen zal worden ontvangen en ook gebruikt zal worden. Daarom is het bedrukken van een kunststof pen een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel. U kunt namelijk veel mensen bereiken en iedereen kan een pen wel gebruiken.

Wanneer u een kunststof pen wilt laten bedrukken heeft u bij De PennenBoer keuze uit verschillende soorten. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte pen te vinden. Bij ons is onder andere te kiezen uit een kunststof pen:

  • aan een koord;
  • in vormen, zoals een thermometer;
  • frosty kleuren;
  • effen kleuren;
  • twee- of driekleurencombinaties;
  • metallic kleuren.

Bedrukte kunststof pennen zijn bij De PennenBoer dus in een zeer breed assortiment, tegen lage prijzen te bestellen. In onze webshop hoeft u slechts enkele stappen te volgen waarna uw bestelling met bedrukte kunststof pennen zo snel mogelijk gereed zal worden gemaakt. Daarna kunt u de bedrukte kunststof pennen gebruiken op het kantoor of uitdelen aan uw relaties of als promotieartikel.

Goedkope kunststof pennen of andere artikelen bedrukken bij De PennenBoer

Goedkope kunststof pennen kunt u natuurlijk laten bedrukken bij De PennenBoer. Als wij kunststof pennen bedrukken, maken wij vooral gebruik van de techniek tampondruk. Een tampondruk heeft als eigenschap nauwkeurig en precies te zijn, waardoor er een mooi eindresultaat tot stand komt. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het bedrukken van kunststof pennen en zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarom bent u bij De PennenBoer verzekerd van topkwaliteit!

De goedkope kunststof pen kan zowel met uw naam, logo en dergelijke worden bedrukt. Dit kan zowel op de clip, als op de kunststof pen zelf. Natuurlijk kunt u ook voor beide kiezen. Op de clip is over het algemeen wat minder plek, waardoor wij u zullen adviseren hier alleen een logo of een korte bedrijfsnaam neer te zetten. Natuurlijk ontvangt u vooraf een proefdruk, hierop zal de kunststof pen te zien zijn met de door u gewenste bedrukking. Moet er dan nog wat veranderen? Dan is dat geen probleem. Wij gaan uw kunststof pennen bedrukken wanneer u tevreden bent! Is een kunststof pen niet het geschenk wat u in gedachten had, of wilt u andere schrijfgeschenken bedrukken? Neem dan een kijkje bij ons aanbod; potlodenmetalen pennen of touch screen pennen!

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen over kunststof pennen of andere geschenken bedrukken? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Dit kan altijd via onderstaande mogelijkheden:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Goedkope kunststof pen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10