Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (260)
 2. 10 tot 15 werkdagen (154)
 3. 20 tot 25 werkdagen (104)
Materiaal
 1. Metaal (2)
Bedrukking
 1. (8)
 2. 1 kleur (231)
 3. 2 kleuren (229)
 4. 3 kleuren (229)
 5. 4 kleuren (229)
 6. Fullcolor (24)
Soorten pennen
 1. Kunststof (41)
 2. Metaal / metalen onderdelen (36)
 3. Touchscreen (21)

Goedkope pennen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Pennen laten bedrukken | De PennenBoer

Pennen zijn het ideale relatiegeschenk waarbij een klant of potentiele klant zich uw bedrijf blijft herinneren. Veel promotie artikelen verdwijnen in een tas of kast. Pennen verdwijnen daar mogelijk ook maar deze worden daar ook snel weer uitgehaald om te gebruiken, een pen komt namelijk altijd van pas. U kunt pennen weggeven ter promotie op een evenement of beurs. Wanneer een klant iets bij u bestelt kunt u er ook voor kiezen om een pen bij de bestelling te voegen. Uw pennen zullen op diverse plekken belanden en door velen worden gezien, dit betekent alleen maar meer reclame voor uw bedrijf. Ook op kantoor heeft u pennen nodig en wat is er nou leuker voor uw werknemers en uzelf om met uw eigen bedrijfspennen te schrijven. Belangrijke relaties kunt u ook een luxere pen cadeau doen in een prachtig doosje, maar natuurlijk wel met uw bedrijfsnaam erop.

Ruim aanbod aan bedrukte pennen

 

Voor vele verschillende soorten pennen bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden pennen in verschillende prijsklassen die u allen kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Het assortiment bestaat onder andere uit simpele balpennen met een plastic huls, luxere pennen voorzien van een metalen huls maar ook bieden wij zeer luxe geschenksets. Maak een keuze uit de verschillende soorten pennen en kies vervolgens uw bedrukking. U kunt uw bedrijfsnaam in verschillende kleuren op de pen laten drukken. De pennen kunt u vervolgens (in veelvoud) bestellen. Voor pennen biedt de PennenBoer een zeer snelle levering.

 

Relatiegeschenken en promotieartikelen online kopen

Naast pennen kunt u bij de PennenBoer terecht voor vele andere soorten relatiegeschenken. Zo hebben wij een groot aanbod aan andere kantoorartikelen die ook mogelijk in combinatie met een bedrukte pen ter promotie aan potentiele klanten of relaties kunnen worden geschonken. Naast kantoorartikelen bestaat ons assortiment ook uit vele andere relatiegeschenk die u bij ons allemaal kunt laten bedrukken. In onze webshop kunt u terecht voor ons gehele aanbod. Heeft u vragen of wilt u advies over welk relatiegeschenk bij uw bedrijf past, dan helpen wij u graag. Bekijk ons aanbod en plaats eenvoudig uw bestelling.