PERSOONLIJK ADVIES

Picknickmanden bedrukken

Iedereen vindt het leuk om bij mooi weer te gaan picknicken met vrienden of familie, daarom is het geven van bedrukte picknickmanden een ideaal en origineel geschenk. U maakt de ontvanger blij met een geschenk, en de ontvanger maakt onbewust reclame voor uw bedrijf. Het leuke aan een bedrukte picknickmand is dat het door jong en oud gebruikt kan worden. Doordat het door een grote doelgroep gebruikt kan worden is het een uitstekend geschenk voor uw klanten, relaties en medewerkers. Laat daarom picknickmanden bedrukken en deel ze uit. Doordat uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp op de picknickmanden bedrukt wordt is dit een mooie manier om reclame te laten maken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Verschillende picknickmanden bedrukken

De bedrukte picknickmanden bij de PennenBoer hebben verschillende uitstralingen. Van een moderne look met felle kleuren tot een ouderwetse look met neutrale kleuren. Beide picknickmanden kunt u bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Voor de wijnliefhebbers zijn er bedrukte picknickmanden waarin speciale wijngaten zitten. Hierin blijven wijnflessen stevig en rechtop staan, wel zo handig. Wilt u picknickmanden laten bedrukken voor uw klanten, relaties en medewerkers? Bekijk dan het assortiment van De PennenBoer en bestel de gewenste picknickmand eenvoudig online. Vul de gevraagde gegevens in en voeg de gewenste bedrukking bij de bestelling. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen maken wij een gratis digitale proefdruk die u binnen 48 uur ontvangt. Hierdoor kunt u de bedrukte picknickmand alvast zien. Wilt u wat wijzigen? Dan is dat zeker mogelijk! Wij gaan de picknickmanden pas bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Laat daarom picknickmanden bedrukken bij De PennenBoer!

Handige bedrukte picknickmanden

Uiteindelijk heeft een picknickmand maar één functie; gemakkelijk picknick benodigdheden vervoeren. De spullen die echt niet mogen ontbreken bij een picknick zijn bijvoorbeeld; drinkwaren, servies, eten, drinken, bestek en een picknickkleed. Als dit allemaal in één bedrukte picknickmand past, is de picknick al bijna geslaagd. Er moet alleen nog een mooi plekje in het bos of op het strand gevonden worden om alles uit te pakken, lekker zitten en genieten. Wanneer u als bedrijf een bijdrage kan leveren aan een mooie herinnering zal uw bedrijf daarmee een goede slag slaan. Door picknickmanden te bedrukken en de mogelijkheid tot een heerlijke onvergetelijke picknick te bieden kan daarvoor zorgen. Bekijk daarom ons aanbod en laat picknickmanden bedrukken bij De PennenBoer.

Vragen, advies of andere producten?

De picknickmanden kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Bent u benieuwd hoe uw gekozen bedrukking op een mand eruit komt te zien? Vraag dan een gratis digitale proef aan. Zo krijgt u een beeld hoe de bedrukte picknickmand eruit komt te zien. Mocht u niet helemaal tevreden zijn met het ontwerp, dan kan er nog van alles aangepast worden. Pas als u akkoord geeft, zullen wij de productie starten. Het is ook mogelijk om de picknickmanden onbedrukte te bestellen. Ongeacht uw keuze, bij De PennenBoer kunt u picknickmanden bedrukken van uitstekende kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online! Heeft u vragen of wilt u advies krijgen? Neem dan contact op via: [email protected], bel naar 074 – 711 0211 of stel uw vraag in de chat op de website. Picknickmanden combineren met andere geschenken of toch niet gevonden wat u zoekt? Bekijk dan onze zonnebrillen, petten, koeltassen of diverse andere categorieën.

Picknickmanden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10