PERSOONLIJK ADVIES

Luchtbedden bedrukken

Bent u opzoek naar een zomerproduct waarmee u uw bedrijf kunt promoten? De Pennenboer heeft daar een perfect product voor; luchtbedden. Superleuk om weg te geven en natuurlijk ook om te ontvangen. Omdat het een functioneel geschenk is wordt het ook zeker gebruikt op het strand of in het zwembad. Door uw bedrijfsnaam, logo of ontwerp erop te bedrukken, wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf groter. Omdat niet alleen de ontvangers de bedrukking zullen zien, maar ook de andere mensen die op het strand of in het zwembad zijn. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken en potentiële klanten naar uw bedrijf trekken. Laat daarom luchtbedden of andere opblaasbare producten bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Dankzij bedrukte luchtbedden uw naamsbekendheid vergroten

Als bedrijf wilt u natuurlijk bij veel mensen bekend zijn. Daarom werken veel bedrijven met relatiegeschenken of promotieartikelen. Ook u kunt hiermee aan de slag gaan. Zoekt u een goed geschenk voor de zomermaanden? Laat dan bijvoorbeeld opblaasbare figuren of luchtbedden bedrukken! De bedrukte luchtbedden en figuren kunnen eenvoudig mee worden genomen in de koffer of tas naar het strand of het zwembad. Wanneer u de luchtbedden laat bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp, dan kunt u veel mensen bereiken. Want niet alleen de ontvanger, maar ook de mensen in de omgeving zullen uw bedrijfsnaam, logo of ontwerp kunnen zien. Hierdoor kunt u uw naamsbekendheid vergroten.

Hoe mooi zou het zijn als u op het strand ligt of bij het zwembad en u ziet een bedrukte luchtbed met uw logo, bedrijfsnaam of andere opdruk. Wilt u luchtbedden laten bedrukken? Dat kan eenvoudig en snel via De Pennenboer. Bekijk ons aanbod eenvoudig via onze website en bestel gemakkelijk de gewenste luchtbedden online. Dan gaan  wij zo snel mogelijk uw luchtbedden bedrukken en sturen wij deze op!

Opblaasbare figuren en luchtbedden met logo laten bedrukken

Wanneer u luchtbedden wilt laten bedrukken, dan is dat zeker mogelijk bij De Pennenboer. Echter kunnen wij naast luchtbedden bedrukken ook andere opblaasbare figuren bedrukken. Binnen ons assortiment bieden wij ruime keuze luchtbedden en opblaasbare figuren. Wij bieden bijvoorbeeld diverse dierenfiguren, zoals opblaasbare flamingo en eenhoorn. Daarnaast bieden wij ook opblaasbare figuren in de vorm van fruit, zoals watermeloen en ananas. Ook bieden wij opblaasbare zwembanden en bekerhouders in een ronde vorm, maar ook als ananas en flamingo.

Naast luchtbedden bedrukken kunt u bij De Pennenboer ook andere zomerproducten laten bedrukken. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een mooi zomerpakket samenstellen voor uw werknemers of relaties. Of als luchtbedden toch niet bij uw bedrijf passen kunt u ook kiezen voor een ander zomers product. Laat luchtbedden bedrukken en combineer bijvoorbeeld met: slippers, een strandbal en een strandlaken. Zo heeft u een leuk samengesteld zomerpakket, waar u een relatie, werknemer of klant mee kunt blij maken. De ontvanger van het pakket kan dan reclame gaan maken voor uw bedrijf met de bedrukte producten!  

Eenvoudig online bestellen en snel geleverd

Wanneer u op zoek bent naar geschikte promotieartikelen of relatiegeschenken, dan zit u bij De Pennenboer op het juiste adres. Naast luchtbedden bedrukken bieden wij talloze andere mogelijkheden. Van diverse zomerartikelen tot functionele winterartikelen. Daarnaast bieden wij diverse tassen, pennen, duurzame geschenken en nog vele andere geschenken. Bekijk onze website eenvoudig online en bestel gemakkelijk via de website. Wanneer u uw geschenken bij ons laat bedrukken, dan krijgt u niet alleen topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een gratis digitale proefdruk en kunt u het resultaat alvast zien. Wilt u nog wat veranderen? Dan is dat zeker mogelijk. Wij beginnen pas met bedrukken na uw akkoord. Daarom bent u verzekerd van topkwaliteit en een goede service.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via: [email protected] of u kunt bellen naar 074 -711 0211. U kunt ook een bericht achterlaten in de chat op de website. Onze werknemers zullen u zo goed mogelijk helpen en u voorzien van advies op maat wanneer gevraagd.

Luchtbedden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9