PERSOONLIJK ADVIES

Timmermanspotloden met bedrukking

Een bedrukt timmermanspotlood biedt veel voordelen ten opzichte van een regulier potlood. Niet alleen is een timmermanspotlood met een bedrukking een stuk steviger, ook rolt deze niet gemakkelijk van een tafel af, omdat hij niet rond van vorm is. De vorm van een bedrukt timmermanspotlood kan het beste worden omschreven als ovaal. De punt is ook veel minder scherp, waardoor er gemarkeerd kan worden en de punt een stuk minder snel breekt. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Met een bedrukt timmermanspotlood kan er niet alleen worden geschreven op papier, maar ook op allerlei robuuste materialen, zoals: 

  • beton;
  • hout;
  • steen. 

Bedrukte timmermanspotloden weggeven

Het vergeven van bedrukte timmermanspotloden is erg eenvoudig, omdat het een gewild artikel is. Het wordt door verscheidene beroepen gebruikt, maar ook kan er mee worden getekend of even snel een notitie mee worden gemaakt. U kunt ervoor kiezen om deze geschenken in grote getalen aan een brede doelgroep te vergeven, maar juist ook persoonlijk aan vaste relaties en natuurlijk niet te vergeten, uw eigen medewerkers. De medewerkers van De PennenBoer adviseren u ook graag! 

Nederland: 074 – 711 0211 en [email protected] 

België: 078 - 481 828 en [email protected]

Timmermanspotloden bedrukken 

Timmermanspotloden bedrukken gebeurt wel gewoon op dezelfde manier als het bedrukken van al onze andere potloden, namelijk met een tampondruk. Het is echter wel zo dat er meer te plaatsen is op deze variant. Door de brede kant is er een groter drukoppervlak, waardoor er meer informatie kan worden geplaatst. 

Het bedrukken van een timmermanspotlood kan geheel naar uw stijl. Het is handig om vooraf rekening te houden met de kleur van het potlood dat u uitkiest. Het is immers niet de bedoeling dat de kleur van het timmermanspotlood en de kleur(en) van uw bedrukking met elkaar gaan vloeken. Het kan soms lastig zijn om een voorstelling te maken van het eindresultaat, daarom ontwerpen wij altijd een digitale proef. Hierbij wordt de gewenste bedrukking digitaal op het timmermanspotlood geplaatst in de juiste kleuren en op de positie waar hij uiteindelijk zal komen. U kunt dan dus vanaf uw computer zien hoe het eindresultaat zal worden en er kunnen eventueel nog aanpassingen worden gedaan. 

Bestel meteen meer bedrukt schrijfwaren!

Bestel meteen meer bedrukt schrijfwaren bij De PennenBoer, zoals: kunststof pennen, metalen pennen en Parker pennen.

Timmermanspotloden met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.