Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (4)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
 4. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (1)
Materiaal
 1. Hout (3)
 2. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (6)
 2. 2 kleuren (5)
 3. 3 kleuren (5)
 4. 4 kleuren (5)
 5. Fullcolor (1)

Timmermanspotloden

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukt timmermanspotlood biedt veel verschillende voordelen. Niet alleen is een timmermanspotlood met een bedrukking een stuk steviger, maar ook rolt deze niet gemakkelijk van een tafel af, omdat hij niet rond van vorm is. De vorm van een bedrukt timmermanspotlood kan het beste worden omschreven als ovaal. De punt is ook een stuk minder scherp, waardoor er gemarkeerd kan worden en de punt een stuk minder snel breekt. Met een bedrukt timmermanspotlood kan er niet alleen worden geschreven op papier, maar ook op allerlei robuuste materialen, zoals: 

 • beton;
 • hout;
 • steen. 

Het vergeven van bedrukte timmermanspotloden is erg eenvoudig, omdat het een gewild artikel is. Het wordt door verscheidene beroepen gebruikt, maar ook kan er mee worden getekend of even snel een notitie mee worden gemaakt. U kunt ervoor kiezen om deze geschenken in grote getalen aan een brede doelgroep te vergeven, maar juist ook persoonlijk aan vaste relaties en natuurlijk niet te vergeten, uw eigen medewerkers. De medewerkers van De PennenBoer adviseren u ook graag! 

074 – 711 0211 (NL) en +32 7 848 1828 (BE);

[email protected] en [email protected]

Timmermanspotloden bedrukken 

Timmermanspotloden bedrukken gebeurt wel gewoon op dezelfde manier als het bedrukken van al onze andere potloden, namelijk met een tampondruk. Het is echter wel zo dat er meer te plaatsen is op deze variant. Door de brede kant is er een groter drukoppervlak, waardoor er meer informatie kan worden geplaatst. 

Het bedrukken van een timmermanspotlood kan geheel naar uw stijl. Het is handig om vooraf rekening te houden met de kleur van het potlood dat u uitkiest. Het is immers niet de bedoeling dat de kleur van het timmermanspotlood en de kleur(en) van uw bedrukking met elkaar gaan vloeken. Het kan soms lastig zijn om een voorstelling te maken van het eindresultaat, daarom ontwerpen wij altijd een digitale proef. Hierbij wordt de gewenste bedrukking digitaal op het timmermanspotlood geplaatst in de juiste kleuren en op de positie waar hij uiteindelijk zal komen. U kunt dan dus vanaf uw computer zien hoe het eindresultaat zal worden en er kunnen eventueel nog aanpassingen worden gedaan. 

Bestel meteen meer bedrukt schrijfwaren!

Bestel meteen meer bedrukt schrijfwaren bij De PennenBoer, zoals: kunststof pennen, metalen pennen en Parker pennen.