PERSOONLIJK ADVIES

Tassen & rugzakken bedrukken

Goedkoop bedrukte tassen en rugzakken vindt u natuurlijk in de webshop van De PennenBoer. Deze categorie is erg populair omdat de relatiegeschenken die daarbij horen, gemakkelijk kunnen worden weggegeven en in grote aantallen kunnen worden besteld. De goedkope tassen en rugzakken met bedrukking kunnen makkelijk worden weggegeven, omdat ze geschikt zijn voor een zeer grote doelgroep. En u kunt de geschenken in grote aantallen bestellen, omdat u ze het gehele jaar door weg kunt geven en deze relatiegeschenken nooit 'uit de mode' raken. Doordat u de goedkope tassen of rugzakken in één keer in een groter aantal bestelt, bespaart u meteen op de kosten.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 30
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 30

Een goedkoop bedrukte tas of rugzak bestelt u bij De PennenBoer in allerlei soorten en maten. We hebben de verscheidene goedkope tassen met bedrukkingsmogelijkheden onderverdeeld in categorieën, zodat u gemakkelijker de gewenste goedkope tas kunt vinden die past bij uw bedrijf. Als u deze aanklikt, komt u vanzelf bij het invulformulier, waar u het aantal kleuren kunt invullen en de bedrukking kunt uploaden. Het enige wat u daarna nog hoeft te doen is het invullen van uw gegevens, waarna u op ‘’bestellen’’ kunt klikken. U ontvangt van ons binnen korte tijd na het invoeren van de bestelling een gratis digitale proefdruk.

Goedkoop tassen en rugzakken bedrukken

Goedkoop tassen en rugzakken bedrukken gebeurt met behulp van verschillende bedrukkingstechnieken, omdat er veel verschillende materialen worden gebruikt. De materialen worden op verschillende manieren bedrukt, zodat uw bedrukking van een goede kwaliteit is. Iedere bedrukkingstechniek heeft namelijk zijn eigen voordelen. Bedrukkingstechnieken die wij veelvuldig gebruiken bij onze goedkope tassen en rugzakken, zijn:

  • Zeefdruk;
  • Transferdruk;
  • Tampondruk;
  • Borduren.

Personaliseren

Een goedkope tas of rugzak bedrukken kan geheel naar uw eigen wens en inzicht. Vooraf moet u zich eerst afvragen wat u precies over wilt brengen met de goedkoop bedrukte tassen en rugzakken. Wilt u meer naamsbekendheid, dan is een logo en/of bedrijfsnaam erg toepasselijk. Wilt u echter vaste relaties bereiken, dan kunt u ook nieuwe producten of diensten promoten. Het ontwerpen van een bedrukking voor een goedkope tas of rugzak kan soms best wat tijd in beslag nemen. De PennenBoer kan u altijd helpen, wij bieden als extra service namelijk de ontwerpstudio aan. U kunt dan samen met de ontwerpstudio de gewenste bedrukking realiseren.

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Zoekt u iets anders?

Ga snel naar één van onze tassen: koeltas, boodschappentas en katoenen tas.

Tassen & rugzakken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.