PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop tassen bedrukken

Relatiegeschenken en promotieartikelen zijn er in verschillende soorten en maten. Daarnaast komt u er dagelijks ontzettend veel tegen, ook al heeft u dit niet altijd door. Want wanneer u naar een winkel gaat, dan kunt u vaak een tas erbij krijgen. Deze tas is bedrukt met het logo of de naam van de winkel. Hierdoor kan iedereen die u in de winkelstraat ziet lopen met deze bedrukte tas de naam of het logo van de winkel zien. Daarom is een tas bedrukken een goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Want een bedrukte tas wordt veel ingezet als relatiegeschenk of promotieartikel. Daarnaast zijn er nog veel meer voorbeelden van relatiegeschenken en promotieartikelen te benoemen. Wilt u ook tassen bedrukken voor uw bedrijf als relatiegeschenk of promotieartikel? Bekijk hieronder het aanbod van De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 19
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 19

Tas bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Laat u relatiegeschenken of promotieartikelen bedrukken? Dan wilt u natuurlijk dat deze geschenken veel gebruikt kunnen worden. Want dan is het effect van een relatiegeschenk of promotieartikel het grootst. Dankzij het grote assortiment van De Pennenboer kunnen de bedrukte tassen door vrijwel iedereen goed gebruikt worden in het dagelijks leven. Want de verschillende bedrukte tassen kunnen gebruikt worden als boodschappentas, als rugzak voor naar school of werk, koeltas en nog veel meer. Daarom is tassen bedrukken een goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Elke keer wanneer de ontvanger de bedrukte tas ziet, zal diegene weer aan uw bedrijf herinnert worden. Daarnaast maakt de ontvanger (on)bewust reclame voor uw bedrijf wanneer deze gebruikt wordt. Hierdoor kunt u uw relaties, klanten en werknemers een mooi geschenk geven, maar zullen zij ook reclame maken voor uw bedrijf. Een win-win situatie dus!

Tassen laten bedrukken van verschillende materialen

Wanneer u tassen wilt laten bedrukken bij De Pennenboer, dan heeft u niet alleen keuze uit verschillende soorten tassen. Want wij bieden ook tassen van verschillende soorten materialen aan. Hierdoor kunt u uitzoeken wat het beste bij uw doelgroep past en de meest geschikte tas laten bedrukken. Bij De Pennenboer bieden wij onder andere katoenen tassen, jute tassen, papieren tassen en eco tassen. Al deze tassen kunt u bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een andere bedrukking. Hier bent u geheel vrij in. Daarnaast kunt u kiezen tussen een bedrukking met één kleur of meerdere kleuren. Hierdoor kunt u tassen bedrukken en laten opvallen. Laat bijvoorbeeld uw tas bedrukken in uw huisstijl kleuren voor betere herkenning. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een tas te bedrukken met uw logo en door de kleurencombinatie uw logo eruit laten springen. Kortom, u heeft heel veel mogelijkheden bij tassen bedrukken. Wilt u bedrukte tassen uitdelen? Laat De Pennenboer u helpen en uw tassen bedrukken!

Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs en goede service!

Kiest u voor De Pennenboer om uw tassen te bedrukken? Dan geniet u niet alleen van een uitstekende kwaliteit. Want wij bieden al onze producten aan tegen scherpe prijzen en bieden altijd een hoge kwaliteit service. Laat u tassen bedrukken bij De Pennenboer, dan ontvangt u bijvoorbeeld altijd een gratis digitale proefdruk. Daardoor kunt u vooraf zien hoe uw bedrukte tas eruit komt te zien. Wanneer u dan nog wat wilt aanpassen, dan is dat zeker mogelijk. Wij zullen uw tassen bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daardoor bent u verzekerd van de juiste bedrukking en hoge kwaliteit. Zijn tassen bedrukken niet het relatiegeschenk of promotieartikel waar u naar op zoek bent? Geen zorgen! De Pennenboer heeft een nog veel groter assortiment. Bekijk onze website eenvoudig online en bestel de gewenste producten gemakkelijk via onze website. Heeft u vragen over het bedrukken van tassen of andere producten? Of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact met ons op! Onze werknemers staan voor u klaar en helpen u graag verder! Wij zijn te bereiken via onderstaande mogelijkheden of via de live chat op onze website.

Goedkoop tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10