PERSOONLIJK ADVIES

Snijplank graveren en bedrukken

Op zoek naar een leuk en praktisch relatiegeschenk? Laat een snijplank graveren of bedrukken bij De PennenBoer. Wij bieden een ruime keuze snijplanken in verschillende vormen en van diverse materialen. Wij bieden onder andere houten, bamboe of glazen snijplanken. Een snijplank wordt vrijwel overal wel gebruikt bij het koken. Moet er groente of vlees gesneden worden bij het koken? Dan kan een snijplank eigenlijk niet ontbreken. Laat daarom een snijplank graveren of bedrukken, want dankzij dit praktische geschenk kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Daarnaast heeft u direct een geschenk dat goed gebruikt kan worden door de ontvanger, waardoor u voor lange tijd in de gedachten van diegene zal blijven. Bekijk daarom ons assortiment hieronder en bestel online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Snijplank graveren en bedrukken bij De PennenBoer!

Snijplanken duurzame relatiegeschenken die op een betekenisvolle manier kunnen worden weggegeven. Het inzetten van snijplanken met een bedrukking c.q. gravering is erg divers. Een mooie om snijplanken te graveren of te bedrukken en weg te geven is aan het einde van het jaar om bijvoorbeeld uw werknemers, relaties en klanten te bedanken voor het afgelopen jaar. U kunt dan kiezen voor een ‘standaard’ bedrukking, bijvoorbeeld het logo en/of bedrijfsnaam. Maar u kunt de snijplanken personaliseren voor de werknemer, relatie of klant. Hierdoor wordt het geschenk erg persoonlijk en wordt het nog meer gewaardeerd.

Mocht je de eigenaar zijn van een café of restaurant, of zijn horeca eigenaren uw klanten? Dan is het gebruik van eigen bedrukte of gegraveerde snijplanken natuurlijk net het beetje extra voor de gasten. Kortom, er zijn allerlei mogelijkheden om bedrukte snijplanken in te zetten of eventueel te vergeven. Laat daarom snijplanken graveren of bedrukken bij De PennenBoer!

Snijplanken bedrukken of graveren bij De PennenBoer

Snijplanken worden niet bedrukt op de manier zoals dat bijvoorbeeld bij pennen, keycords en mokken gebeurt. Bij snijplanken wordt vrijwel altijd gekozen voor graveren. Reden daarvoor is dat de snijplanken dan gerust in de vaatwasser kunnen worden gedaan en de bedrukking voor altijd blijft zitten. Kiest u er toch voor om snijplanken te bedrukken, dan kan de bedrukking door de vaatwasser loslaten en uiteindelijk verdwijnen. Daarnaast is dit ook minder hygiënisch als met voedsel wordt gewerkt. Daarom raden wij altijd snijplank graveren aan bij onze klanten.

Snijplanken die kunnen worden bedrukt zijn bij De PennenBoer in verschillende materialen te verkrijgen, waaronder houten en kunststof snijplanken. Ook zijn er sets verkrijgbaar die kunnen worden bedrukt. Een ruim assortiment zodat ook jij een passende snijplank kunt vinden. Houten snijplanken graveren? Bekijk onze webshop en bestel eenvoudig online!

Meer informatie, advies of andere geschenken bedrukken? Wij helpen graag!

De medewerkers van De PennenBoer helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte snijplank voor uw bedrijf. Wilt u graag meer informatie of advies over snijplanken graveren of bedrukken? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons eenvoudig bereiken via de live chat op onze website of via de onderstaande telefoonnummers of het emailadres. Onze medewerkers helpen u zo snel mogelijk op weg. Wilt u naast houten snijplanken graveren of bedrukken een ander geschenk bedrukken? Dan bieden wij diverse andere categorieën aan. Denk bijvoorbeeld aan onze koffiekopjes, bierglazen, wijnglazen of borden & schalen. Daarmee heeft u diverse andere geschenken die goed gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven en waarmee u kunt scoren bij uw klanten, werknemers en relaties!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Snijplank graveren en bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10