PERSOONLIJK ADVIES

Filters sluiten
Filteren op:
Tags

Lees onze blog

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in het bedrijfsleven. Daarom moet u als bedrijf hier ook op inspelen met uw relatiegeschenken en promotieartikelen. Hoe doet u dat? In deze blog geven wij diverse voorbeelden van eco tassen die u kunt bedrukken. Daarbij zit een uitstekende vervanger voor de plastic tasjes uit de winkels, wellicht wat voor u? Lees snel ons blog!
Wilt u kleding laten bedrukken? Dan kunt u dit bijvoorbeeld inzetten als bedrijfskleding of als geschenk. Hierdoor stralen werknemers bijvoorbeeld professionaliteit uit en zijn ze goed te herkennen in de winkel of in het pand. Daarnaast is bedrukte kleding ook een leuk geschenk. De ontvanger zal elke keer uw logo of bedrijfsnaam weer tegenkomen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? In dit blog geven wij enkele voorbeelden!

Beursgeschenken bedrukken

Als u op een beurs staat is dat een mooie plek om reclame te maken voor uw bedrijf. Want er komen verschillende mensen langs uw beursstands die interesse tonen. Door hen een mooi geschenk te geven blijft u in het geheugen van die bezoekers zitten. Benieuwd naar mogelijke beursgeschenken of promotie artikelen? Lees dan snel ons blog!
Steeds meer bedrijfsuitingen gebeuren online. Want waarom zou je offline nog aanwezig moeten zijn als uw klanten en andere relaties online te vinden zijn? In dit blog geven wij drie redenen waarom relatiegeschenken nog steeds een plek verdienen in de marketingstrategie van bedrijven! Benieuwd? Lees dan snel ons blog!
Tijdens de winter is het voor bedrijven noodzakelijk om de juiste relatiegeschenken weg te geven. Doordat er in de winter andere producten gebruikt worden moet u schakelen in het soort relatiegeschenken. In deze blog geven wij enkele voorbeelden van winter geschenken die uw relaties, klanten en werknemers goed kunnen gebruiken. Lees snel ons blog en laat winter geschenken bedrukken bij De Pennenboer!
Aan het eind van het jaar wordt er vaak een geschenk uitgedeeld aan werknemers. Bij het kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk kunt u natuurlijk ook een aantal geschenken laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Wilt u enkele functionele en leuke geschenken toevoegen aan het geschenk? Wij geven in dit blog enkele ideeën!
Het vinden van het juiste relatiegeschenk kan soms best lastig zijn. Want het moeten uiteraard wel producten zijn die uw relaties goed kunnen gebruiken. Daarmee versterkt u uw branding, maar zorgt u er ook voor dat uw relaties regelmatig uw bedrijfsnaam, logo of andere bedrukking tegenkomen. Bent u benieuwd naar goede kantoorartikelen om te bedrukken? Lees dan snel ons blog!
Eén van de meest gebruikte relatiegeschenken en promotieartikelen zijn de bedrukte en gegraveerde pennen. Wellicht heeft u ook veel bedrukte pennen thuis liggen. Uiteindelijk kan niemand genoeg pennen hebben en daarom is een bedrukte of gegraveerde pen altijd welkom. Daarom is het pennen bedrukken of graveren ook zo geliefd bij ondernemers!
Heeft u niet veel budget voor relatiegeschenken of promotieartikelen, maar wilt u uw relaties wel eens bedanken? Dat kan zeker, want De Pennenboer heeft ook veel goedkope relatiegeschenken en promotieartikelen op voorraad. Want relatiegeschenken hoeven niet duur te zijn om nog steeds een groot effect te hebben!
De dagen worden steeds natter en korter. Dat kan maar één ding betekenen, de herfst staat voor de deur. Hier moet u als bedrijf ook op inspelen met uw relatiegeschenken en de promotieartikelen. Want een bedrukte strandbal of zonnebril zal nu niet veel gebruikt gaan worden. Bent u benieuwd naar dé relatiegeschenken voor de herfst? De Pennenboer geeft in deze blog enkele uitstekende opties!
Tijdens de kerstdagen is het voor veel bedrijven gebruikelijk om een kerstpakket uit te delen. Hiervoor kunt u een kant en klare kerstpakket bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen. In dit blog gaan wij in op de mogelijkheden die De Pennenboer te bieden heeft. Lees ons blog en doe inspiratie op voor de kerstpakketten voor uw personeel!
Promotieartikelen bedrukken en inzetten binnen uw bedrijf is een goede manier om uw bedrijf te versterken. Echter hoe kies je de juiste promotieartikelen? En welke effecten hebben de promotieartikelen? In dit blog leggen wij het effect van de promotieartikelen uit en geven wij enkele tips. Promotieartikelen versterken uw naamsbekendheid en uw bedrijfsnaam.
Aangezien duurzaamheid ook in het ondernemersgebied steeds belangrijker wordt moet u hier als bedrijf stappen in zetten. U kunt kiezen voor diverse maatregelen om uw bedrijf te verduurzamen. Echter zullen uw klanten en relaties daar niet altijd iets van merken. Laat daarom duurzame relatiegeschenken bedrukken en deel ze uit aan uw relaties en klanten. Lees voor inspiratie dit blog door!
Door afgelopen jaar kunt u wellicht de connectie met uw werknemers of relaties wat zijn kwijt geraakt. Of u wilt juist uw relaties en werknemers bedanken voor de langdurige samenwerking en inzet. Dit kunt u doen met een persoonlijk relatiegeschenk en daarbij een persoonlijke boodschap. Heeft u inspiratie nodig? Lees dan ons blog!
Loyale klanten heeft elk bedrijf nodig. Want deze klanten komen regelmatig terug en kopen over een langere periode producten. Klantloyaliteit mag dan ook zeker beloond worden. Waarom zou u de loyale klanten moeten belonen? Lees snel ons blog!
Wanneer u als bedrijf een relatiegeschenk uitdeelt, is dit dan aftrekbaar voor uw bedrijf? In dit blog leggen wij uit of het mogelijk is om de relatiegeschenken te verrekenen en welke eventuele voorwaarden daaraan verbonden kunnen zitten.
Binnenkort kunnen er weer evenementen plaatsvinden in de buitenlucht. De warme zomerdagen staan voor de deur en bieden diverse mogelijkheden voor evenementen. Voor zowel grote als kleine evenementen zijn leuke geschenken na het einde zeer geschikt. In dit blog geven wij enkele voorbeelden van leuke geschenken voor evenementen.
Door middel van een gepersonaliseerd relatiegeschenk zet u net dat stapje extra voor uw relatie. Hierdoor voelt de relatie zich gewaardeerd. Daarnaast is dit ook een goede manier om klanten voor een langere tijd aan u te binden. Een gepersonaliseerd relatiegeschenk heeft daarom veel mogelijkheden.
Door corona werken we heel veel thuis. Om ervoor te zorgen dat u de connectie met de thuiswerkers niet verliest kan een leuk geschenk een uitkomst bieden. Dankzij een klein geschenk laat u uw werknemers merken dat u aan hen denkt. Laat geschenken bedrukken en schrijf een persoonlijk bericht of bedankje.
Steeds meer bedrijven gaan zich duurzaam inzetten. Maar hoe laat u dit als bedrijf zien bij uw relaties? Door middel van duurzame geschenken! Deel ze uit aan uw relaties of potentiële klanten en laat zien dat u aan het milieu denkt!
Nu de lente begint en de mensen weer meer naar buiten gaan, is het misschien een goed moment om als bedrijf relatiegeschenken of promotieartikelen uit te delen. Maar welke artikelen zijn hiervoor nu geschikt? In dit blog behandelen we de perfecte lente geschenken voor uw relaties!
Als bedrijf is het weggeven van een geschenk in veel gevallen mogelijk. Echter wanneer u een geschenk weggeeft is het noodzakelijk dat het geschenk ook functioneel is. Want dan zal het bedrukte geschenk gebruikt worden en haalt u het meeste voordeel uit het artikel. Laat daarom tassen bedrukken! Een tas is breed inzetbaar en zeer functioneel. Een geschenk dat uw relaties graag ontvangen!
Koffiekopjes worden dagelijks veel gebruikt op kantoor, maar ook bij mensen thuis. Koffiekopjes bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan kan daarom een goede manier van branding zijn. Heeft u inspiratie nodig of bent u benieuwd wat de voordelen zijn? Lees snel ons blog!
Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotieartikel waar uw relaties of potentiële klanten echt wat aan hebben? Dan hebben wij hier het ideale geschenk voor u, de katoenen tas! Lees het blog nu!
1 van 12

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8