PERSOONLIJK ADVIES

Filters sluiten
Filteren op:
Tags

Lees onze blog

Wintersportartikelen bedrukken

Elk jaar gaan er ontzettend veel mensen op wintersport. Daar kun je als bedrijf op inspelen door middel van wintersportartikelen te bedrukken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Lees dan ons blog en doe inspiratie op!

Sinterklaaspakketten uitdelen

Sinterklaas staat voor de deur. Sommige bedrijven grijpen deze periode aan om relaties, werknemers en klanten te verrassen met leuke sinterklaasgeschenken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan ons blog en doe inspiratie op!
Ondanks dat het weer nog erg aangenaam is eind oktober, staat de winter toch echt voor de deur. Wil jullie bedrijf alvast geschenken bedrukken? Dan kan De PennenBoer helpen. In deze blog geven wij diverse voorbeelden van populaire wintergeschenken. Lees snel en bestel via de website!
Elk jaar in de maand december delen onder andere veel werkgevers ze uit, de kerstpakketten. Daarbij zijn er diverse keuzes die gemaakt kunnen worden. Gaat u voor een samengesteld pakket of stelt u zelf een kerstpakket samen? Ongeacht uw keuze, De Pennenboer kan u hierbij helpen!

Populaire eco geschenken

Ook voor bedrijven worden eco geschenken steeds aantrekkelijker. Vooral omdat steeds meer relaties, werknemers en klanten op zoek gaan naar duurzame bedrijven. Door middel van eco geschenken kun je aangeven dat jullie bedrijf voor duurzaamheid staat.

Functionele herfstgeschenken

De zomer lijkt dan nu toch echt ten einde te zijn. Daarom moeten we ons gaan opmaken voor de herfstmaanden. Daardoor krijgen we meer te maken met koelere temperaturen, maar ook met meer neerslag. Wil je als bedrijf de juiste geschenken vinden voor de herfst? Lees dan ons blog, want wij geven diverse mogelijkheden!
Veel bedrijven geven aan het eind van het jaar een kerstpakket aan de werknemers, relaties en klanten. Wanneer ook u een kerstpakket wilt samenstellen, begin er op tijd mee! Zo voorkomt u de stress of het wel op tijd geleverd kan worden. Wilt u wat inspiratie op doen? Lees dan snel ons blog of bekijk onze webshop!
We hebben ze allemaal wel in huis liggen, kleine geschenken van bedrijven zoals een bedrukte pen of een winkelwagenmuntje. Veel kleine bedrijven denken dat dit is weggelegd voor de bedrijven met een grote zak geld, maar dat is niet zo! Wij bieden diverse promotieartikelen en relatiegeschenken aan tegen betaalbare prijzen!
Het vinden van het juiste geschenk voor uw klanten, relaties en werknemers kan soms lastig zijn. Want u wilt soms net wat meer vertellen dan de standaard relatiegeschenken gaan. Dan zijn de custom made relatiegeschenken een uitstekende mogelijkheid. Wij bieden diverse geschenken custom made aan. Benieuwd? Lees ons blog of neem contact met ons op!
Laat uw klanten, relaties en werknemers voorbereid op vakantie gaan met mooi bedrukte relatiegeschenken. De Pennenboer biedt verschillende mogelijkheden. Lees snel ons blog of bekijk onze website en laat mooie vakantie producten bedrukken!

Strooigoed promotieartikelen

Naamsbekendheid is erg belangrijk voor bedrijven. Om uw naamsbekendheid te vergroten kunt u gebruik maken van strooigoed promotieartikelen. Dit zijn goedkopere promotieartikelen die in grote aantallen bedrukt en uitgedeeld kunnen worden. Benieuwd naar voorbeelden? Lees snel ons blog!
Voor evenementen is promotie van belang. Want dankzij de promotie krijgen mensen over het evenement te horen, maar krijgen zij er ook steeds meer zin in. Naast de online mogelijkheden zijn er ook nog talloze offline promotie mogelijkheden. Benieuwd? Lees ons blog voor diverse voorbeelden van offline promotieartikelen!
Bedrijven gebruiken vaak relatiegeschenken of promotieartikelen om de bedrijfsnaam of logo onder de mensen te krijgen. Dankzij glazen bedrukken kunt u uw bedrijfsnaam of logo op een leuke manier naar voren laten komen. Daarnaast zijn bedrukte glazen ook breed in te zetten. Bekijk de mogelijkheden!
Relatiegeschenken en promotieartikelen worden veel gebruikt door bedrijven. Deze worden ingezet voor de tevredenheid van klanten en relaties, maar worden ook ingezet voor het vergroten van de naamsbekendheid. Uiteraard moet het wel een geschenk zijn dat goed te gebruiken is. Laat daarom diverse tassen bedrukken! Benieuwd? Lees ons blog!

Ik ga op reis en neem mee ...

Op vakantie gaan, veel mensen doen dat graag minstens één keer per jaar. Anderen gaan het liefst zo vaak mogelijk. Hier kunt u als bedrijf op inspelen met diverse geschenken die mee kunnen op vakantie. Benieuwd? Lees snel ons blog!
Opvallen als ondernemer is de laatste jaren alleen maar moeilijker geworden. Want niet alleen de aanwezigheid van de winkels in de winkelstraat kunt u merken, maar ook de talloze online webshops trekken aan uw klanten. Hoe kunt u als ondernemer opvallen in deze tijd? Door middel van promotieartikelen of relatiegeschenken kunt u uw concurrentie een stap voor zijn. In dit blog geven wij enkele voorbeelden!
Bent u op zoek naar leuke, maar ook functionele lente of zomergeschenken? De Pennenboer biedt een ruim assortiment voor u. Wilt u graag wat inspiratie op doen? Lees dan ons blog! Hier geven wij enkele voorbeelden vanuit ons assortiment. Lees ons blog of bekijk ons aanbod en bestel de gewenste producten eenvoudig online!
De meeste mensen beschikken wel over een sleutelbos. Deze kan er soms saai uit zien. Daarom kunt u als bedrijf geschenken bedrukken die de sleutelbos kunnen opvrolijken. Sommige geschenken zijn ter decoratie, terwijl andere geschenken ook nog functioneel kunnen zijn. Lees ons blog en bekijk onze voorbeelden of bekijk onze website!
Heeft u klanten, relaties of personeel die echte klussers zijn en wilt u hen verrassen? Dan biedt De Pennenboer een mooi assortiment geschenken aan die u kunt laten bedrukken! Lees ons blog voor diverse voorbeelden en bekijk onze website voor meer informatie over de betreffende producten. Wij helpen u graag aan het perfecte relatiegeschenk!
Tafelvoorwerpen bedrukken is een goede manier voor het vergroten van de naamsbekend van uw bedrijf. Want op verjaardagen kunnen deze geschenken gebruikt worden door veel mensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel ons blog!
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in het bedrijfsleven. Daarom moet u als bedrijf hier ook op inspelen met uw relatiegeschenken en promotieartikelen. Hoe doet u dat? In deze blog geven wij diverse voorbeelden van eco tassen die u kunt bedrukken. Daarbij zit een uitstekende vervanger voor de plastic tasjes uit de winkels, wellicht wat voor u? Lees snel ons blog!
Wilt u kleding laten bedrukken? Dan kunt u dit bijvoorbeeld inzetten als bedrijfskleding of als geschenk. Hierdoor stralen werknemers bijvoorbeeld professionaliteit uit en zijn ze goed te herkennen in de winkel of in het pand. Daarnaast is bedrukte kleding ook een leuk geschenk. De ontvanger zal elke keer uw logo of bedrijfsnaam weer tegenkomen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? In dit blog geven wij enkele voorbeelden!

Beursgeschenken bedrukken

Als u op een beurs staat is dat een mooie plek om reclame te maken voor uw bedrijf. Want er komen verschillende mensen langs uw beursstands die interesse tonen. Door hen een mooi geschenk te geven blijft u in het geheugen van die bezoekers zitten. Benieuwd naar mogelijke beursgeschenken of promotie artikelen? Lees dan snel ons blog!
Steeds meer bedrijfsuitingen gebeuren online. Want waarom zou je offline nog aanwezig moeten zijn als uw klanten en andere relaties online te vinden zijn? In dit blog geven wij drie redenen waarom relatiegeschenken nog steeds een plek verdienen in de marketingstrategie van bedrijven! Benieuwd? Lees dan snel ons blog!
1 van 13

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9