PERSOONLIJK ADVIES

Filters sluiten
Filteren op:
Tags

Lees onze blog

Strooigoed promotieartikelen

Naamsbekendheid is erg belangrijk voor bedrijven. Om uw naamsbekendheid te vergroten kunt u gebruik maken van strooigoed promotieartikelen. Dit zijn goedkopere promotieartikelen die in grote aantallen bedrukt en uitgedeeld kunnen worden. Benieuwd naar voorbeelden? Lees snel ons blog!
Voor evenementen is promotie van belang. Want dankzij de promotie krijgen mensen over het evenement te horen, maar krijgen zij er ook steeds meer zin in. Naast de online mogelijkheden zijn er ook nog talloze offline promotie mogelijkheden. Benieuwd? Lees ons blog voor diverse voorbeelden van offline promotieartikelen!
Bedrijven gebruiken vaak relatiegeschenken of promotieartikelen om de bedrijfsnaam of logo onder de mensen te krijgen. Dankzij glazen bedrukken kunt u uw bedrijfsnaam of logo op een leuke manier naar voren laten komen. Daarnaast zijn bedrukte glazen ook breed in te zetten. Bekijk de mogelijkheden!
Relatiegeschenken en promotieartikelen worden veel gebruikt door bedrijven. Deze worden ingezet voor de tevredenheid van klanten en relaties, maar worden ook ingezet voor het vergroten van de naamsbekendheid. Uiteraard moet het wel een geschenk zijn dat goed te gebruiken is. Laat daarom diverse tassen bedrukken! Benieuwd? Lees ons blog!

Ik ga op reis en neem mee ...

Op vakantie gaan, veel mensen doen dat graag minstens één keer per jaar. Anderen gaan het liefst zo vaak mogelijk. Hier kunt u als bedrijf op inspelen met diverse geschenken die mee kunnen op vakantie. Benieuwd? Lees snel ons blog!
Opvallen als ondernemer is de laatste jaren alleen maar moeilijker geworden. Want niet alleen de aanwezigheid van de winkels in de winkelstraat kunt u merken, maar ook de talloze online webshops trekken aan uw klanten. Hoe kunt u als ondernemer opvallen in deze tijd? Door middel van promotieartikelen of relatiegeschenken kunt u uw concurrentie een stap voor zijn. In dit blog geven wij enkele voorbeelden!
Bent u op zoek naar leuke, maar ook functionele lente of zomergeschenken? De Pennenboer biedt een ruim assortiment voor u. Wilt u graag wat inspiratie op doen? Lees dan ons blog! Hier geven wij enkele voorbeelden vanuit ons assortiment. Lees ons blog of bekijk ons aanbod en bestel de gewenste producten eenvoudig online!
De meeste mensen beschikken wel over een sleutelbos. Deze kan er soms saai uit zien. Daarom kunt u als bedrijf geschenken bedrukken die de sleutelbos kunnen opvrolijken. Sommige geschenken zijn ter decoratie, terwijl andere geschenken ook nog functioneel kunnen zijn. Lees ons blog en bekijk onze voorbeelden of bekijk onze website!
Heeft u klanten, relaties of personeel die echte klussers zijn en wilt u hen verrassen? Dan biedt De Pennenboer een mooi assortiment geschenken aan die u kunt laten bedrukken! Lees ons blog voor diverse voorbeelden en bekijk onze website voor meer informatie over de betreffende producten. Wij helpen u graag aan het perfecte relatiegeschenk!
Tafelvoorwerpen bedrukken is een goede manier voor het vergroten van de naamsbekend van uw bedrijf. Want op verjaardagen kunnen deze geschenken gebruikt worden door veel mensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel ons blog!
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in het bedrijfsleven. Daarom moet u als bedrijf hier ook op inspelen met uw relatiegeschenken en promotieartikelen. Hoe doet u dat? In deze blog geven wij diverse voorbeelden van eco tassen die u kunt bedrukken. Daarbij zit een uitstekende vervanger voor de plastic tasjes uit de winkels, wellicht wat voor u? Lees snel ons blog!
Wilt u kleding laten bedrukken? Dan kunt u dit bijvoorbeeld inzetten als bedrijfskleding of als geschenk. Hierdoor stralen werknemers bijvoorbeeld professionaliteit uit en zijn ze goed te herkennen in de winkel of in het pand. Daarnaast is bedrukte kleding ook een leuk geschenk. De ontvanger zal elke keer uw logo of bedrijfsnaam weer tegenkomen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? In dit blog geven wij enkele voorbeelden!

Beursgeschenken bedrukken

Als u op een beurs staat is dat een mooie plek om reclame te maken voor uw bedrijf. Want er komen verschillende mensen langs uw beursstands die interesse tonen. Door hen een mooi geschenk te geven blijft u in het geheugen van die bezoekers zitten. Benieuwd naar mogelijke beursgeschenken of promotie artikelen? Lees dan snel ons blog!
Steeds meer bedrijfsuitingen gebeuren online. Want waarom zou je offline nog aanwezig moeten zijn als uw klanten en andere relaties online te vinden zijn? In dit blog geven wij drie redenen waarom relatiegeschenken nog steeds een plek verdienen in de marketingstrategie van bedrijven! Benieuwd? Lees dan snel ons blog!
Tijdens de winter is het voor bedrijven noodzakelijk om de juiste relatiegeschenken weg te geven. Doordat er in de winter andere producten gebruikt worden moet u schakelen in het soort relatiegeschenken. In deze blog geven wij enkele voorbeelden van winter geschenken die uw relaties, klanten en werknemers goed kunnen gebruiken. Lees snel ons blog en laat winter geschenken bedrukken bij De Pennenboer!
Aan het eind van het jaar wordt er vaak een geschenk uitgedeeld aan werknemers. Bij het kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk kunt u natuurlijk ook een aantal geschenken laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Wilt u enkele functionele en leuke geschenken toevoegen aan het geschenk? Wij geven in dit blog enkele ideeën!
Het vinden van het juiste relatiegeschenk kan soms best lastig zijn. Want het moeten uiteraard wel producten zijn die uw relaties goed kunnen gebruiken. Daarmee versterkt u uw branding, maar zorgt u er ook voor dat uw relaties regelmatig uw bedrijfsnaam, logo of andere bedrukking tegenkomen. Bent u benieuwd naar goede kantoorartikelen om te bedrukken? Lees dan snel ons blog!
Eén van de meest gebruikte relatiegeschenken en promotieartikelen zijn de bedrukte en gegraveerde pennen. Wellicht heeft u ook veel bedrukte pennen thuis liggen. Uiteindelijk kan niemand genoeg pennen hebben en daarom is een bedrukte of gegraveerde pen altijd welkom. Daarom is het pennen bedrukken of graveren ook zo geliefd bij ondernemers!
Heeft u niet veel budget voor relatiegeschenken of promotieartikelen, maar wilt u uw relaties wel eens bedanken? Dat kan zeker, want De Pennenboer heeft ook veel goedkope relatiegeschenken en promotieartikelen op voorraad. Want relatiegeschenken hoeven niet duur te zijn om nog steeds een groot effect te hebben!
De dagen worden steeds natter en korter. Dat kan maar één ding betekenen, de herfst staat voor de deur. Hier moet u als bedrijf ook op inspelen met uw relatiegeschenken en de promotieartikelen. Want een bedrukte strandbal of zonnebril zal nu niet veel gebruikt gaan worden. Bent u benieuwd naar dé relatiegeschenken voor de herfst? De Pennenboer geeft in deze blog enkele uitstekende opties!
Tijdens de kerstdagen is het voor veel bedrijven gebruikelijk om een kerstpakket uit te delen. Hiervoor kunt u een kant en klare kerstpakket bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen. In dit blog gaan wij in op de mogelijkheden die De Pennenboer te bieden heeft. Lees ons blog en doe inspiratie op voor de kerstpakketten voor uw personeel!
Promotieartikelen bedrukken en inzetten binnen uw bedrijf is een goede manier om uw bedrijf te versterken. Echter hoe kies je de juiste promotieartikelen? En welke effecten hebben de promotieartikelen? In dit blog leggen wij het effect van de promotieartikelen uit en geven wij enkele tips. Promotieartikelen versterken uw naamsbekendheid en uw bedrijfsnaam.
Aangezien duurzaamheid ook in het ondernemersgebied steeds belangrijker wordt moet u hier als bedrijf stappen in zetten. U kunt kiezen voor diverse maatregelen om uw bedrijf te verduurzamen. Echter zullen uw klanten en relaties daar niet altijd iets van merken. Laat daarom duurzame relatiegeschenken bedrukken en deel ze uit aan uw relaties en klanten. Lees voor inspiratie dit blog door!
Door afgelopen jaar kunt u wellicht de connectie met uw werknemers of relaties wat zijn kwijt geraakt. Of u wilt juist uw relaties en werknemers bedanken voor de langdurige samenwerking en inzet. Dit kunt u doen met een persoonlijk relatiegeschenk en daarbij een persoonlijke boodschap. Heeft u inspiratie nodig? Lees dan ons blog!
1 van 13

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Kristof M. uit Wetteren - BE

9

Wederom geweldig!

Maureen uit Bergen op Zoom

10

Prima product

Rinus uit MOLENRIJ

8

Snelle reactie, product zoals omschreven

Niels uit Kampen

10