PERSOONLIJK ADVIES

Vogelhuisje bedrukken

Een groen visitekaartje aanbieden voor uw klanten? Voor u de uitgelezen kans om dit aan te kunnen bieden door middel van deze prachtige bedrukte vogelhuisjes! Want door een vogelhuisje te bedrukken krijgt u een levendige tuin. Regelmatig komen er verschillende vogels in de tuin om even wat te eten of om een nestje te maken. Door een voederhuis of vogelhuis te bedrukken en deze uit te delen aan uw klanten, relaties en medewerkers heeft u niet alleen een mooi geschenk. Maar hierdoor kunt u ook de relatie versterken en geeft u hen een geschenk waar zij veel plezier aan kunnen beleven. Daarnaast komt u bedrijf ook steeds weer in beeld wanneer het vogelhuisje of voederhuisje in beeld komt. Daardoor is het ook een goede manier om reclame te maken. Laat daarom een voederhuis of vogelhuis bedrukken bij De PennenBoer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Vogelhuisje laten bedrukken voor de vogels in de tuin

Laat uw klanten een waar eigen vogelparadijs creëren in de tuinen door een vogelhuisje te personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een vogelhuisje met logo of laat een vogelhuisje bedrukken met een leuke slogan, de bedrijfsnamen, naam van de persoon zelf of maak een mooi eigen ontwerp. De perfecte herkenbare indruk voor klanten en relaties worden gemaakt door een vogelhuisje te personaliseren en aan te laten sluiten op de betreffende ontvanger. Wanneer u een vogelhuisje laat personaliseren laat u ook merken een extra stap te willen zetten voor die relatie, medewerker of klant. Daardoor kunt u laten merken hoeveel waarde diegene heeft voor uw bedrijf. Wilt u een vogelhuisje personaliseren en laten bedrukken? Bekijk dan het aanbod van De PennenBoer en bestel eenvoudig via onze website!

Vogel voederhuis laten bedrukken

Een vogelvoederhuis mag uiteraard niet ontbreken in de gehele oase setting voor de tuinvogels. Door een voederhuisje te bedrukken en in de tuin te zetten valt u niet alleen op als bedrijf. Maar heeft de ontvanger ook regelmatig wat te kijken. Want er zullen verschillende vogels de tuin in komen om even wat uit het voederhuisje te eten. Door het bedrukken van een vogelhuisje of een voederhuisje heeft u unieke geschenken dat niet vaak uitgedeeld wordt. Hierdoor valt u op, maar kunt u ook nog eens een stap extra zetten om een vogelhuisje of voederhuisje te personaliseren. Daardoor heeft u een prachtig geschenk dat u kunt weggeven aan uw klanten, medewerkers of relaties. Wilt u ook een voederhuisje of vogelhuisje bedrukken? De PennenBoer helpt u hier graag bij! Wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op!

Andere geschenken bedrukken? Of contact opnemen? De PennenBoer helpt!

Als u vogelhuisjes of voederhuisjes wilt laten bedrukken, dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Bent u toch op zoek naar een ander geschenk? Geen zorgen, want wij bieden een nog veel ruimer assortiment aan! Laat bijvoorbeeld tuinzaden bedrukken en deel deze uit bij de vogelhuisjes. Daarnaast bieden wij ook talloze andere soorten geschenken aan. Denk bijvoorbeeld aan katoenen tassen, laat mooie petten bedrukken, kies ervoor om een bodywarmer te voorzien met logo of zorg dat u bij elke afspraak bedrukte pennen kunt achterlaten. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen over vogelhuisjes of andere geschenken bedrukken? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Doe dit via ons telefoonnummer, mailadres of de live chat op onze website! Onze specialisten helpen u graag verder. Samen met ons kunt u prachtige relatiegeschenken of promotieartikelen samenstellen!

Vogelhuisje bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10