Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 5 tot 7 werkdagen (1)
 3. 8 tot 10 werkdagen (15)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (10)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Imitatie leer (1)
 2. Kunststof (1)
 3. Leer (5)
 4. Overig (12)
 5. Polyester (4)
Bedrukking
 1. 1 kleur (17)
 2. 2 kleuren (11)
 3. 3 kleuren (11)
 4. 4 kleuren (9)

Portemonnees

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Portemonnees met een bedrukking vindt u uiteraard bij De PennenBoer. Een portemonnee is in het dagelijks leven onmisbaar. Bij De PennenBoer krijgt u de mogelijkheid om uw eigen logo of bedrijfsnaam aan te brengen op de portemonnees, waardoor men met de dagelijkse gang van zaken met uw bedrijf in aanraking komt en met hen nog vele anderen. 

Portemonnees met uw eigen bedrukking vergeven

Portemonnees met uw eigen bedrukking vergeven is erg eenvoudig. U maakt namelijk elke ontvanger ontzettend blij met dit relatiegeschenk. Het vergeven van uw eigen bedrukte portemonnees kan op een manier die helemaal past bij uw bedrijf, maar u kunt ook een keer kiezen voor iets anders. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: 

·      persoonlijk vergeven tijdens een afspraak;

·      opsturen via de post;

·      verloten op de beurs;

·      verloten via social media. 

Het bedrukken van portemonnees

Het bedrukken van portemonnees is voor De PennenBoer een eenvoudige klus. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al ontzettend veel portemonnees en andere relatiegeschenken bedrukt, waardoor wij meteen weten hoe wij uw relatiegeschenk het beste kunnen bedrukken. 

Het bedrukken van portemonnees kan door middel van het aanbrengen van een reliëf, maar ook met een zeefdruk. Bij een reliëf zal het gewenste logo of de gewenste bedrijfsnaam er worden ingestanst. U houdt dus gewoon de kleur van de portemonnee, alleen is er dan een reliëf aangebracht, in de vorm van uw logo of bedrijfsnaam. Bij het werken met een zeefdruk om uw portemonnees te bedrukken, kunnen er verschillende kleuren in de bedrukking worden verwerkt. U kunt er voor kiezen om een extra opvallende portemonnee met veel kleuren te ontwerpen, maar u kunt het ontwerp uiteraard ook rustig houden door van één kleur gebruik te maken. 

Het bedrukken van portemonnees is iets dat u geheel zelf kunt bepalen. De medewerkers van De PennenBoer helpen u natuurlijk graag waar nodig. Heeft u bijvoorbeeld twijfels over de kleur van de bedrukking of over de soort portemonnee, dan helpen onze medewerkers u graag. U kunt hen bereiken via: 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat. 

Nog veel meer relatiegeschenken bij De PennenBoer!

Bij De PennenBoer vindt u nog veel meer relatiegeschenken, waaronder: verzorgingsproducten, reisartikelen en oranje artikelen.