PERSOONLIJK ADVIES

Portemonnees bedrukken

Goedkoop portemonnees bedrukken, dat kan bij De PennenBoer! Met een bedrukte portemonnee maakt u vrijwel iedereen blij. Er zijn verschillende bedrukkingstechnieken mogelijk bij dit relatiegeschenk waardoor u er echt uw eigen draai aan kunt geven. Hierdoor kunt u een uniek relatiegeschenk creëren en uitdelen aan uw klanten, relaties of medewerkers. Dankzij een portemonnee bedrukken kunt u ook reclame laten maken voor uw bedrijf. Want wanneer er iets betaalt moet worden, dan wordt de bedrukte portemonnee gepakt en zal de bedrukking te zien zijn. Daardoor kunt u dankzij portemonnees bedrukken veel mensen bereiken. Bent u dus op zoek naar een bruikbaar relatiegeschenk? Laat dan portemonnees bedrukken bij De PennenBoer! De medewerkers van De PennenBoer denken natuurlijk graag met je mee!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Portemonnees laten bedrukken bij De PennenBoer

Een bedrukte goedkope portemonnee is een product dat in het dagelijks leven veel gebruikt wordt. Een portemonnee bedrukken kan dus een leuk idee zijn om als geschenk te geven. Het is een functioneel geschenk. Men rekent bijvoorbeeld even snel wat af bij de supermarkt, en heeft met een goedkope bedrukte portemonnee altijd geld bij zich. Echter is een goedkope portemonnee met bedrukking ook erg handig om uw pasjes en identiteitsbewijzen, zoals uw rijbewijs mee te nemen. Bij De PennenBoer kunt u portemonnees bedrukken en bestellen van uitstekende kwaliteit tegen een lage scherpe prijs. Zo kunt u, uw relaties een relatiegeschenk aanbieden dat veel gebruikt zal worden door hen en u veel extra promotie zal opleveren. Wilt u portemonnees laten bedrukken? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod en bestel eenvoudig online. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de portemonnees bedrukt worden in uitstekende kwaliteit!

Portemonnees met logo bedrukken

Portemonnees bedrukken gebeurt met verschillende bedrukkingstechnieken, omdat deze relatiegeschenken van verschillende materialen zijn gemaakt. Ieder materiaal is geschikt voor een andere bedrukkingstechniek en vice versa. De PennenBoer weet precies hoe de door u uitgekozen uitvoering het beste kan worden bedrukt. Ongeacht of u de portemonnees met logo wilt bedrukken of een eigen ontwerp op de portemonnees bedrukken, de medewerkers van De PennenBoer kiezen de juiste techniek. Hieronder twee technieken die gebruikt worden bij portemonnees bedrukken.

Reliëf techniek

Goedkope lederen portemonnees kunnen worden in gestanst, er ontstaat een reliëf. Dit heeft een chique uitstraling. Een reliëf is niet extreem opvallend, daardoor heeft u een grote kans dat de portemonnee veel gebruikt zal worden. Een reliëf zit dus als ware in de goedkope portemonnee bedrukt. Meest voorkomende bedrukking bij deze techniek is een logo of bedrijfsnaam. 

Zeefdruk techniek

Portemonnees bedrukken gebeurt vrijwel standaard met een zeefdruk.  Bij een zeefdruk wordt de door u uitgekozen bedrukking uit een plaat gesneden. Een machine vult dit uitgesneden stuk op met de door u uitgekozen kleuren, waardoor er een opvallende een mooie bedrukking ontstaat.

Een bedrukte portemonnee is dus een praktisch en geliefd relatiegeschenk om weg te geven aan al uw relaties, maar natuurlijk ook om uit te delen aan (on)bekenden voor extra bekendheid. Zij zullen dit relatiegeschenk veelvuldig gaan gebruiken, waardoor dit ook in uw voordeel werkt.

Goedkope portemonnees bedrukken bij De Pennenboer

Voor vragen over goedkope portemonnees bedrukken of andere producten bedrukken, neemt u contact op via onderstaande gegevens met de medewerkers van De PennenBoer. Zij hebben een brede kennis en komen met u samen graag tot de juiste oplossing. Want naast portemonnees bedrukken biedt De PennenBoer nog diverse andere mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan schorten bedrukken, maar ook sjaals bedrukken voor de winter of wellicht wilt u T-shirts bedrukken voor op het werk, bij een beurs of een andere gelegenheid. Daarnaast hebben wij nog tal van andere geschenken. Bekijk ons aanbod online en bestel gemakkelijk via de website! Wanneer u dus geen portemonnees wilt laten bedrukken biedt De PennenBoer nog veel meer mogelijkheden.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Portemonnees bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10