PERSOONLIJK ADVIES

Portemonnees bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Portemonnees bedrukken

Een bedrukte goedkope portemonnee is een product dat in het dagelijks leven veel gebruikt wordt. Een portemonnee bedrukken kan dus een leuk idee zijn om als geschenk te geven. Het is een functioneel geschenk; Men rekent bijvoorbeeld even snel wat af bij de supermarkt, en heeft met een goedkope bedrukte portemonnee altijd geld bij zich. Echter is een goedkope portemonnee met bedrukking ook erg handig om uw pasjes en identiteitsbewijzen, zoals uw rijbewijs mee te nemen. De PennenBoer biedt u portemonnees van kwaliteit aan tegen een lage prijs. Zo kunt u, uw relaties een relatiegeschenk aanbieden dat veel gebruikt zal worden door hen en u veel extra promotie zal opleveren.

Goedkope bedrukte portemonnees zijn bij De PennenBoer verkrijgbaar in verschillende materialen en soorten, zoals:

  • lederen dames of heren uitvoeringen;
  • sleutelhanger uitvoeringen;
  • uitvoering speciaal voor munten;
  • polyester uitvoeringen.

Portemonnees bedrukken

Portemonnees bedrukken gebeurt met verschillende bedrukkingstechnieken, omdat deze relatiegeschenken van verschillende materialen zijn gemaakt. Ieder materiaal is geschikt voor een andere bedrukkingstechniek en vice versa. De PennenBoer weet precies hoe de door u uitgekozen uitvoering het beste kan worden bedrukt.

Reliëf

Goedkope lederen portemonnees kunnen worden in gestanst, er ontstaat een reliëf. Dit heeft een chique uitstraling. Een reliëf is niet extreem opvallend, daardoor heeft u een grote kans dat de portemonnee veel gebruikt zal worden. Een reliëf zit dus als ware in de goedkope portemonnee bedrukt. Meest voorkomende bedrukking bij deze techniek is een logo of bedrijfsnaam. 

Zeefdruk

Portemonnees bedrukken gebeurt vrijwel standaard met een zeefdruk.  Bij een zeefdruk wordt de door u uitgekozen bedrukking uit een plaat gesneden. Een machine vult dit uitgesneden stuk op met de door u uitgekozen kleuren, waardoor er een opvallende een mooie bedrukking ontstaat.

Een bedrukte portemonnee is dus een praktisch en geliefd relatiegeschenk om weg te geven aan al uw relaties, maar natuurlijk ook om uit te delen aan (on)bekenden voor extra bekendheid. Zij zullen dit relatiegeschenk veelvuldig gaan gebruiken, waardoor dit ook in uw voordeel werkt.

Goedkope portemonnees bedrukken bij De PennenBoer

Voor vragen over onze goedkope portemonnees met bedrukking, neemt u contact op via onderstaande gegevens met de medewerkers van De PennenBoer. Zij hebben een brede kennis en komen met u samen graag tot de juiste oplossing.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Zijn bedrukte portemonnees niet helemaal wat u zoekt?

Kijk eens bij schortenT-shirts of sjaals.

Portemonnees bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Kristof M. uit Wetteren - BE

9

Wederom geweldig!

Maureen uit Bergen op Zoom

10

Prima product

Rinus uit MOLENRIJ

8

Snelle reactie, product zoals omschreven

Niels uit Kampen

10