PERSOONLIJK ADVIES

Boxershorts bedrukken

Als u op zoek bent naar een origineel en ludiek relatiegeschenk of promotiemateriaal, dan is een bedrukte boxershort misschien wel hét product! Een boxershort bedrukken is heel eenvoudig via De Pennenboer en daarmee heeft u een leuk relatiegeschenk of promotiemateriaal. Elke keer wanneer de bedrukte boxershort wordt aangetrokken en tijdens het dragen komt uw logo of bedrijfsnaam weer op een leuke manier in beeld. Hierdoor zal de ontvanger uw bedrijfsnaam of logo weer zien en uw bedrijf herinneren. Wilt u ook een onderbroek bedrukken? Dan biedt De Pennenboer een ruim assortiment onderbroeken die u kunt laten bedrukken. Bekijk het aanbod en bestel online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Onderbroeken bedrukken

Bent u op zoek naar een origineel en ludiek relatiegeschenk? Laat dan onderbroeken bedrukken, dat is een zeer geschikt geschenk. Zeker met een doelgroep die uit jongeren en jong volwassenen bestaat is de bedrukte boxershort een ontzettend leuk geschenk. Boxershorts zijn daarnaast ook een zeer praktisch geschenk. Boxershorts worden zowel door dames als heren gedragen, de ontvanger van het geschenk kan deze dus ook daadwerkelijk gebruiken. Laat u bijvoorbeeld een onderbroek bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam op de bovenrand, dan maakt de ontvanger en drager ook nog eens op een originele manier reclame voor uw bedrijf. Want de rand van de bedrukte onderbroek is vaak wel zichtbaar wanneer deze gedragen wordt. Ook zal degene die het geschenk heeft ontvangen altijd met een glimlach aan uw bedrijf terugdenken. Boxershorts bedrukken kan uiteraard ook om in te zetten als promotiemiddel bijvoorbeeld op warme festivaldagen.

Boxershorts bedrukken bij De Pennenboer

Voor het laten bedrukken van boxershorts bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden een divers aanbod aan te bedrukken boxershorts in verschillende materialen. Het aanbod bestaat uit boxershorts voor zowel heren als dames. Wilt u onderbroeken bedrukken, dan kunt u zelf bepalen wat de opdruk is. Laat bijvoorbeeld een onderbroek bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een ander ontwerp. Daarnaast kunt u ook een onderbroek met foto bedrukken wanneer u het geschenk nog iets ludieker wilt maken. Een onderbroek met foto bedrukken kan onder andere als grap worden gebruikt voor uw werknemers. Bij De Pennenboer krijgt u uitsluitend kwaliteit en bedrukken wij boxershorts tegen zeer scherpe prijzen.

Online relatiegeschenken bestellen bij De Pennenboer

Bedrukte boxershorts bestellen bij De Pennenboer is heel eenvoudig. Via onze website kunt u de aangegeven stappen volgen en de gewenste bedrukking uploaden. Daarna ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Dan kunt u het resultaat alvast zien en eventueel wijzigingen aanbrengen. Gaat u akkoord? Dan gaan wij uw boxershorts bedrukken. Zoekt u naast onderbroeken bedrukken nog andere geschenken of wilt u een leuk pakket weggeven? Laat dan bijvoorbeeld sokken bedrukken of laat ook handdoeken bedrukken. Daarnaast bieden wij ook nog vele andere geschenken. Denk bijvoorbeeld aan onze petten of mutsen. Heeft u vragen over het bedrukken van geschenken of over ons assortiment? Neem dan contact met ons op via ons mailadres, telefoonnummer of de live chat op onze website. Onze werknemers staan u graag te woord en helpen u verder!

Boxershorts bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9