PERSOONLIJK ADVIES

Boxershorts bedrukken

Als u op zoek bent naar een origineel en ludiek relatiegeschenk of promotiemateriaal, dan is een bedrukte boxershort misschien wel hét product! Een boxershort bedrukken is heel eenvoudig via De Pennenboer en daarmee heeft u een leuk relatiegeschenk of promotiemateriaal. Elke keer wanneer de bedrukte boxershort wordt aangetrokken en tijdens het dragen komt uw logo of bedrijfsnaam weer op een leuke manier in beeld. Hierdoor zal de ontvanger uw bedrijfsnaam of logo weer zien en uw bedrijf herinneren.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Boxershorts bedrukken

Bent u op zoek naar een origineel en ludiek relatiegeschenk? Dan zijn bedrukte boxershorts een uitstekende optie. Zeker met een doelgroep die uit jongeren en jong volwassenen bestaat is de bedrukte boxershort een ontzettend leuk geschenk. Boxershorts zijn daarnaast ook een zeer praktisch geschenk. Boxershorts worden zowel door dames als heren gedragen, de ontvanger van het geschenk kan deze dus ook daadwerkelijk gebruiken. Een boxershort wordt onder kleding gedragen maar de rand die boven de broek uitsteekt zal vaak genoeg zichtbaar zijn. Kiest u voor een bedrukte boxershort voorzien van uw logo of bedrijfsnaam op de bovenrand, dan maakt de ontvanger en drager ook nog eens op een originele manier reclame voor uw bedrijf. Ook zal degene die het geschenk heeft ontvangen altijd met een glimlach aan uw bedrijf terugdenken wanneer deze gedragen wordt. Boxershorts bedrukken kan uiteraard ook om in te zetten als promotiemiddel bijvoorbeeld op warme festivaldagen.

Boxershorts bedrukken bij De Pennenboer

Voor het laten bedrukken van boxershorts bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden een divers aanbod aan te bedrukken boxershorts in verschillende materialen. Het aanbod bestaat uit boxershorts voor zowel heren als dames. De meest gebruikte materialen voor de boxershorts zijn: Organisch Katoen, Katoen en Bamboe. Wanneer er een ander materiaal gewenst is, horen we het graag. We werken met hoge kwaliteit katoen of bamboe, dit zorgt voor een heerlijk draagcomfort en een vaak ademende boxershort. Dankzij de elastische band zal de boxershort perfect aansluiten op het lichaam. U kunt ervoor kiezen om  de elastieken band te laten bedrukken maar ook de stof van de boxershort kan worden voorzien van een eigen ontwerp. Boxershorts bedrukken bij Pennenboer kan vanaf 250 stuks tegen zeer scherpe prijzen.

Online relatiegeschenken bestellen bij De Pennenboer

Het online bestellen van bedrukte boxershort op Goedkooppennenbedrukken.nl is ontzettend eenvoudig. Kies het type boxershort dat u wilt laten bedrukken. Daarna kiest u de gewenste kleur en bedrukking uit. Wij maken vervolgens een digitale proefdruk voor u voordat we beginnen met het bedrukken van de boxershorts. Bevalt de proefdruk, dan beginnen wij met  bedrukken en zorgen we ervoor dat de bedrukte boxershorts zo snel mogelijk bij u worden geleverd. Naast boxershorts bieden wij een ruim aanbod aan van nog veel meer artikelen die allen zijn te bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een boxershort in combinatie met leuke vrolijke bedrukte sokken. Hiermee biedt u een leuk en samenhangend pakket of geschenk. Een uitstekende combinatie dus!

Boxershorts bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie, snelle levering, mooi kwaliteit.

Jorrit Knol uit Zwolle

10

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10