PERSOONLIJK ADVIES

Sleutelhangers bedrukken

Een sleutelhanger hangt aan bijna elke sleutelbos. Een goedkope sleutelhanger laten bedrukken kan zo’n bos niet alleen persoonlijk maken, maar ook herkenbaar, wat erg handig is voor de eigenaar. Sommige goedkope sleutelhangers worden niet alleen voor de sier gebruikt, maar zijn ook nog eens erg functioneel. Voorbeelden van functionele sleutelhangers zijn een zaklamp of een flesopener. Wilt u een sleutelhanger bedrukken of personaliseren? De Pennenboer heeft diverse soorten sleutelhangers in het assortiment. Zo kunt u onder andere een sleutelhanger bedrukken en personaliseren met logo, bedrijfsnaam of diverse bedrijfsgegevens. Hierdoor kunt u veel variëren en heeft u veel keuze bij sleutelhangers bedrukken! Bekijk ons assortiment hieronder en bestel de gewenste sleutelhangers eenvoudig online.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 6
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 6

Goedkope sleutelhangers bedrukken | De Pennenboer

Er zijn allemaal verschillende sleutels die mensen dagelijks op zak hebben of in de tas. Om de sleutelbos wat op te vrolijken kunt u diverse bedrukte sleutelhangers eraan bevestigen. Een bedrukte sleutelhanger is aan bijna elke sleutelbos terug te vinden. Een goedkope sleutelhanger bedrukken is daardoor voor uw bedrijf ook zeer interessant. Want zo maakt u de sleutelbos niet alleen persoonlijk, maar ook herkenbaar. Daarnaast heeft u een leuke en gratis manier dat er reclame voor uw bedrijf wordt gemaakt. Sommige sleutelhangers bieden ook een functionaliteit, zodat hij niet alleen voor de sier kan worden gebruikt, maar ook een functie heeft. Bij De Pennenboer kunt u verschillende soorten sleutelhangers laten bedrukken. U kunt kiezen voor een bedrukte sleutelhanger met logo, bedrijfsnaam of diverse bedrijfsgegevens. Wilt u ook een sleutelhanger bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel eenvoudig online. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op!

Ruim assortiment sleutelhanger bedrukken

Bent u op zoek naar een goedkoop promotieartikel? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod sleutelhangers. Al deze sleutelhangers kunt u bedrukken met een eigen bedrukking, de bedrukking is geheel aan te passen naar uw wensen. De sleutelhangers zijn verkrijgbaar in verschillende typen en zijn daardoor te gebruiken voor verschillende doelgroepen en doeleinden. Als u bijvoorbeeld als doelgroep kinderen heeft, kunt u kiezen voor een goedkope sleutelhanger met een fluitje of een leuk diertje. Wilt u echter voor een andere doelgroep een sleutelhanger bedrukken? Ook daarvoor vindt u bij De Pennenboer de juiste goedkope sleutelhanger! Mocht u echter een andere doelgroep voor ogen hebben waarvoor u een sleutelhanger wilt bedrukken, dan vindt u daarvoor bij De Pennenboer ook de juiste goedkope sleutelhanger.

Daarnaast heeft De Pennenboer ook een groot assortiment andere promotieartikelen en relatiegeschenken beschikbaar. Hierdoor kunt u ook andere geschenken bedrukken. Daarbij speelt budget natuurlijk een belangrijke rol. Wilt u voornamelijk promoten? Kies dan voor een goedkopere versie. Gaat het om een relatiegeschenk? Kies dan voor een duurdere versie. De Pennenboer biedt naast bedrukte sleutelhangers onder andere; keycords, winkelwagenmuntjes en aanstekers. Bekijk ons volledige assortiment online en bestel eenvoudig via de website!

Topkwaliteit bedrukking en een uitstekende service

De Pennenboer is uw leverancier voor unieke promotieartikelen tegen zeer scherpe prijzen. Onze sleutelhangers en andere producten zijn van een uitstekende kwaliteit en dit geldt ook voor de bedrukking. U kunt diverse gegevens op de sleutelhanger bedrukken, denk hierbij aan bedrijfsnaam, logo, website, telefoonnummer of een slagzin. Een goedkope sleutelhanger wordt eigenlijk altijd bedrukt middels een tampondruk. Metalen sleutelhangers kunnen ook worden gegraveerd. Het graveren van een sleutelhanger gebeurt met een laserstraal. De laserstraal brandt u bedrukking als het ware in het geschenk, waarna de bedrukking overblijft. Bij een tampondruk kunt u, uw eigen kleuren kiezen zolang deze niet overlappen, terwijl bij graveren de kleur die overblijft wordt gebruikt, dit is meestal zilver of goud. Door een sleutelhanger te graveren geeft u deze wel net wat meer uitstraling mee en ziet er zeer mooi uit.

Mocht u nou graag meer informatie willen hebben over een sleutelhanger bedrukken of het bedrukken van andere geschenken, dan geven wij u dit graag. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Daarnaast staan wij ook voor u klaar met advies op maat. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Sleutelhangers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10