PERSOONLIJK ADVIES

Sleutelhangers bedrukken

Een sleutelhanger hangt aan bijna elke sleutelbos. Een goedkope sleutelhanger laten bedrukken kan zo’n bos niet alleen persoonlijk maken, maar ook herkenbaar, wat erg handig is voor de eigenaar. Sommige goedkope sleutelhangers worden niet alleen voor de sier gebruikt, maar zijn ook nog eens erg functioneel. Voorbeelden van functionele sleutelhangers zijn een zaklamp of een flesopener. Wilt u een sleutelhanger bedrukken of personaliseren? De Pennenboer heeft diverse soorten sleutelhangers in het assortiment. Zo kunt u uw sleutelhangers laten bedrukken en personaliseren met logo, bedrijfsnaam of diverse bedrijfsgegevens. Hierdoor kunt u veel variëren en heeft u veel keuze bij sleutelhangers bedrukken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 8
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 8

Goedkope sleutelhangers bedrukken | De PennenBoer

Er zijn allemaal verschillende sleutels die mensen dagelijks op zak hebben of in de tas. Om de sleutelbos wat op te vrolijken kunt u diverse sleutelhangers eraan bevestigen. Een bedrukte sleutelhanger is aan bijna elke sleutelbos terug te vinden. Een goedkope sleutelhanger met bedrukking maakt zo’n bos niet alleen persoonlijk, maar ook herkenbaar, wat erg handig is voor de eigenaar. Sommige sleutelhangers bieden ook een functionaliteit, zodat hij niet alleen voor de sier kan worden gebruikt, maar ook een functie heeft. Bij De PennenBoer kunt u verschillende soorten sleutelhangers bedrukken. U kunt kiezen voor een sleutelhanger met logo, bedrijfsnaam of diverse bedrijfsgegevens.

Ruim assortiment bedrukte sleutelhangers

Bent u op zoek naar een goedkoop promotieartikel? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod sleutelhangers. Al deze sleutelhangers kunt u laten bedrukken met een eigen bedrukking. De sleutelhangers zijn verkrijgbaar in verschillende typen en zijn daardoor te gebruiken voor verschillende doelgroepen en doeleinden. Als u bijvoorbeeld als doelgroep kinderen heeft, kunt u kiezen voor een goedkope sleutelhanger met een fluitje of een leuk diertje. Wilt u echter voor een andere doelgroep een sleutelhanger bedrukken? Ook daarvoor vindt u bij De Pennenboer de juiste goedkope sleutelhanger! Mocht u echter een andere doelgroep voor ogen hebben waarvoor u een sleutelhanger wilt bedrukken, dan vindt u daarvoor bij De PennenBoer ook de juiste goedkope sleutelhanger.

Een bedrukte sleutelhanger kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Hierbij speelt uw budget natuurlijk een belangrijke rol. Als u de bedrukte sleutelhangers alleen wilt geven ter promotie van uw bedrijf, dan kunt u beter voor een goedkopere versie gaan. Mocht u echter een sleutelhanger willen bedrukken om het geschenk weg te geven aan vaste relaties, dan kunt u voor een wat duurdere versie gaan. Zo kan de sleutelhanger met logo of tekst geheel aan uw wensen worden aangepast.

 

Topkwaliteit bedrukking en een uitstekende service

De PennenBoer is uw leverancier voor unieke promotieartikelen tegen zeer scherpe prijzen. Onze sleutelhangers zijn van een uitstekende kwaliteit en dit geldt ook voor de bedrukking. U kunt diverse gegevens op de sleutelhanger bedrukken, denk hierbij aan bedrijfsnaam, logo, website, telefoonnummer of een slagzin. Een goedkope sleutelhanger wordt eigenlijk altijd bedrukt middels een tampondruk. Bij deze techniek wordt de bedrukking door een stempel gemaakt van rubber aangebracht op het geschenk. Metalen sleutelhangers kunnen ook worden gegraveerd. Het graveren van een sleutelhanger gebeurt met een laserstraal. De laserstraal brandt u bedrukking als het ware in het geschenk, waarna de bedrukking overblijft. Bij een tampondruk kunt u, uw eigen kleuren kiezen zolang deze niet overlappen, terwijl bij graveren de kleur die overblijft wordt gebruikt, dit is meestal zilver of goud.

Mocht u nou graag meer informatie willen hebben over onze sleutelhangers of andere geschenken, dan geven wij u dit graag. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Sleutelhangers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8