Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Capaciteit mAh
 1. < 2000 mAh (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (5)
 2. 8 tot 10 werkdagen (69)
 3. 10 tot 15 werkdagen (10)
 4. 20 tot 25 werkdagen (9)
Minimale afname
 1. 25 (21)
 2. 50 (50)
 3. 100 (5)
Materiaal
 1. Aluminium (4)
 2. Kunststof (13)
 3. Metaal (8)
 4. Overig (51)
Bedrukking
 1. 1 kleur (74)
 2. 2 kleuren (53)
 3. 3 kleuren (53)
 4. 4 kleuren (53)
 5. Fullcolor (7)
Soorten snoepgoed
 1. Pepermunt (1)
Soorten sleutelhangers
 1. Met flesopener (2)
 2. Met lampje (9)
 3. Met winkelwagenmuntje (5)

Sleutelhangers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een goedkoop bedrukte sleutelhanger is aan bijna elke sleutelbos terug te vinden. Een goedkope sleutelhanger met bedrukking maakt zo’n bos niet alleen persoonlijk, maar ook herkenbaar, wat erg handig is voor de eigenaar. Sommige goedkope sleutelhangers bieden ook een functionaliteit, zodat hij niet alleen voor de sier kan worden gebruikt, maar ook een functie heeft. De PennenBoer heeft verschillende soorten in het assortiment, waardoor u een ruime keuze heeft.

Goedkope sleutelhangers met bedrukking – types 

Een goedkoop bedrukte sleutelhanger is verkrijgbaar in verschillende types, en daardoor te gebruiken voor verschillende doelgroepen en doeleinden. Als u bijvoorbeeld als doelgroep kinderen heeft, kunt u kiezen voor een goedkope sleutelhanger met fluitje of diertje. Mocht u echter een andere doelgroep voor ogen hebben, dan vindt u daarvoor bij De PennenBoer ook de juiste goedkope sleutelhanger!

Goedkope sleutelhangers met bedrukking kunnen ook voor verscheidene doeleinden worden gebruikt. Hierbij speelt uw budget natuurlijk een belangrijke rol. Als u de goedkope sleutelhangers alleen weg wilt geven ter promotie van uw bedrijf, dan kunt u beter voor een goedkopere versie gaan. Mocht u echter het geschenk willen weggeven aan vaste relaties, kunt u voor een wat duurdere versie gaan. Zo kan het geschenk geheel aan uw wensen worden aangepast!

Goedkope sleutelhangers bedrukken 

Een goedkope sleutelhanger kan worden bedrukt met uw eigen gegevens, dit is wel de meest voor de hand liggende optie. Gegevens die u kunt gebruiken zijn:

 • beeldmerk;
 • naam;
 • webpagina;
 • telefoonnummer;
 • slagzin.

Een goedkope sleutelhanger wordt eigenlijk altijd bedrukt middels een tampondruk. Bij deze techniek wordt de bedrukking door een stempel gemaakt van rubber aangebracht op het geschenk. Metalen sleutelhangers kunnen ook worden gegraveerd. Het graveren van een geschenk gebeurt met een laserstraal. De laserstraal brandt uw bedrukking als ware in het geschenk, waarna de bedrukking overblijft. Bij een tampondruk kunt u, uw eigen kleuren kiezen zolang deze niet overlappen, terwijl bij graveren de kleur die overblijft wordt gebruikt, dit is meestal zilver of goud.

Mocht u nou graag meer informatie willen hebben over onze geschenken, dan geven wij u dit graag. Wij zijn te bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Kijk voor andere promotieartikelen bij katoenen tas, telefoon & tablet, bureau accessoires.