PERSOONLIJK ADVIES

Nonwoven tassen bedrukken

Voor goedkoop nonwoven tassen bedrukken met uw logo, bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede nonwoven tassen aan tegen een lage prijs en een snelle afhandeling! Bij ons ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk binnen enkele uren na de bestelling. Hierdoor kunt u alvast bekijken hoe het door u uitgekozen relatiegeschenk eruit komt te zien met de gekozen bedrukking. Een goedkope nonwoven tas is een blijvend geschenk, omdat hij iedere keer weer opnieuw kan worden gebruikt. Uw relatie kan dus een lange tijd vooruit met de door u vergeven goedkoop bedrukte nonwoven tas. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope nonwoven tas & materiaal

Een goedkope nonwoven tas is gemaakt van het materiaal polypropoleen. Polypropoleen is een textielsoort dat niet geweven of gebreid is. Het bestaat uit kleine vezels die worden samengebracht met een soort lijm. Een nonwoven tas is gemaakt van 100% milieuvriendelijk materiaal. Met een goedkope nonwoven tas straalt u dus tevens duurzaamheid uit naar uw klanten. Het materiaal is erg stevig, waardoor het redelijk wat gewicht aankan en uw relatie dus gemakkelijk spullen mee kan nemen.

Nonwoven tassen bedrukken

Goedkope nonwoven tassen bedrukken kan bij De PennenBoer op verscheidene manieren. De bedrukkingstechnieken die wij gebruiken zijn zeefdruk en transferdruk. Hiermee kunnen wij een nauwkeurige bedrukking achterlaten op het relatiegeschenk. Een bedrukking van deze technieken hecht erg goed aan het materiaal polypropoleen waarop hij wordt bedrukt. Uw bedrukking zal dus lang blijven zitten, waardoor u een goede naam overhoudt.

Een goedkope nonwoven tas is geheel naar uw eigen inzicht te bedrukken. Bij De PennenBoer ontwerpt u namelijk gewoon zelf uw eigen bedrukking en upload u deze via de website. Hierdoor kunt u goed inspelen op de doelgroep en het doeleinde. Enkele voorbeelden van goede promotionele bedrukkingen, zijn:

  • logo;
  • bedrijfsnaam;
  • slogan; 
  • contactgegevens.

Meer informatie?

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de nonwoven tas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Combineer non woven tassen met:

Combineer een goedkoop bedrukte non woven tas met sleutelhangers, reisartikelen of linialen.

Nonwoven tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super goeie service, site kan iets beter

Jan uit Utrecht

8

Erg mooie caps!

Marijke Stolk uit Diemen

10

Snel en goed geleverd

Michael uit Capelle aan den IJssel

9

vlot, efficiënt en sympathiek

Nicolas Timmermans uit 's-Gravenwezel

10