PERSOONLIJK ADVIES

Nonwoven tassen bedrukken

Goedkoop non woven tassen bedrukken met uw logo? Dan bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede non woven tassen aan tegen een lage prijs en een snelle afhandeling! Bij ons ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk binnen enkele uren na de bestelling. Hierdoor kunt u alvast bekijken hoe het door u uitgekozen relatiegeschenk eruit komt te zien met de gekozen bedrukking. Een goedkope nonwoven tas met logo is een blijvend geschenk, omdat hij iedere keer weer opnieuw kan worden gebruikt. Uw relatie kan dus een lange tijd vooruit met de door u vergeven goedkoop bedrukte nonwoven tas. Hierdoor zal de ontvanger steeds weer aan uw bedrijf denken. Daarnaast kunt u met een non woven draagtas veel mensen bereiken wanneer deze gebruikt wordt bij bijvoorbeeld het boodschappen doen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope nonwoven tas & materiaal

Een goedkope nonwoven tas is gemaakt van het materiaal polypropoleen. Polypropoleen is een textielsoort dat niet geweven of gebreid is. Het bestaat uit kleine vezels die worden samengebracht met een soort lijm. Een nonwoven tas is gemaakt van 100% milieuvriendelijk materiaal. Met een goedkope nonwoven tas straalt u dus tevens duurzaamheid uit naar uw klanten. Het materiaal is erg stevig, waardoor het redelijk wat gewicht aankan en uw relatie dus gemakkelijk spullen mee kan nemen.

Nonwoven tassen bedrukken

Goedkope nonwoven tassen bedrukken kan bij De PennenBoer op verscheidene manieren. De bedrukkingstechnieken die wij gebruiken zijn zeefdruk en transferdruk. Hiermee kunnen wij een nauwkeurige bedrukking achterlaten op het relatiegeschenk. Een bedrukking van deze technieken hecht erg goed aan het materiaal polypropoleen waarop hij wordt bedrukt. Uw bedrukking zal dus lang blijven zitten, waardoor u een goede naam overhoudt.

Een goedkope nonwoven tas is geheel naar uw eigen inzicht te bedrukken. Bij De PennenBoer ontwerpt u namelijk gewoon zelf uw eigen bedrukking en upload u deze via de website. Hierdoor kunt u goed inspelen op de doelgroep en het doeleinde. Enkele voorbeelden van goede promotionele bedrukkingen, zijn:

  • logo;
  • bedrijfsnaam;
  • slogan; 
  • contactgegevens.

Meer informatie?

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de nonwoven tas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Combineer non woven tassen met:

Combineer een goedkoop bedrukte non woven tas met sleutelhangersreisartikelen of linialen.

Nonwoven tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10