PERSOONLIJK ADVIES

Pepermunt bedrukken

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u uw bedrijf op een frisse manier promoten? De Pennenboer heeft daar een leuk product voor; pepermunt. Deel de pepermuntjes met uw logo of bedrijfsnaam uit aan de bezoekers en uw bedrijf wordt bekend bij hen. De Pennenboer heeft een ruim assortiment pepermunt in doosjes maar ook in rolletjes.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

De bedrukte pepermuntjes kunnen op veel plekken gebruikt worden. Bijvoorbeeld in een restaurant. Bij het afrekenen een pepermuntje aanbieden aan de gasten is een vriendelijk gebaar. Dit pepermuntje kan verpakt zitten in een saaie verpakking, maar het kan ook verpakt zitten in een verpakking met uw eigen logo! Dit is toch veel leuker. Bij de Pennenboer heeft u veel mogelijkheden.

Verpakkingen van de pepermunt

Bij de Pennenboer heeft u veel soorten verpakkingen waar u uit kan kiezen. Alles kan bedrukt worden met de gekozen opdruk. Dit zijn de meest opvallende verpakkingen:

  • Kofferblik;
  • Rond sleutelhanger;
  • Hartjes dispenser;
  • Huis dispenser;
  • Rond blikje;
  • Verhuisdoosje;
  • Vouwkaart;
  • Rolletje.

Bestellen

Als u gekozen heeft welk product u bedrukt wilt hebben, kan dit makkelijk online via de website besteld worden. U selecteert het product, geeft aan wat u erop bedrukt wil hebben, tekst of een logo, zet het in uw winkelwagentjes. Dan vult u uw gegevens in. U ontvangt op de mail een digitale proef, bent u tevreden dan gaat de productie starten! Wilt u liever nog wat aanpassingen doen kan dat ook. Pas als u akkoord bent met de proef, gaat de productie starten.

 

Naast pepermunt heeft de Pennenboer ook andere producten om weg te geven denk aan: chocolade, pennen en caps. U kunt voor alle producten een digitale proefdruk aanvragen, zo krijgt u een goed beeld bij het uiteindelijke product. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen via: [email protected], de chat op de site of u kunt bellen naar 074 – 711 0211.

Pepermunt bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9