Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 8 tot 10 werkdagen (35)
  2. 10 tot 15 werkdagen (25)
  3. 20 tot 25 werkdagen (10)
Bedrukking
  1. 1 kleur (23)
  2. 2 kleuren (19)
  3. 3 kleuren (19)
  4. 4 kleuren (19)
Soorten pennen
  1. Metaal / metalen onderdelen (12)
  2. Touchscreen (8)

Metalen pennen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Metalen pennen met een bedrukking zijn een zeer goede keuze om uw bedrijf net dat extra’s te geven. Bij De PennenBoer heeft u uiteraard een zeer ruime keuze uit allerlei verschillende soorten pennen, waaronder: 

·      kunststof;

·      Parker;

·      touchscreen;

·      kleine oplage. 

Metalen pennen passen uiteraard erg goed in het bovenstaande rijtje. Bij kunststof pennen wordt toch sneller gedacht aan het dienen van een promotioneel doel en het vergeven aan een zeer grote doelgroep. Met metalen pennen gecombineerd met een mooie bedrukking, dan wordt dit toch sneller gezien als het persoonlijk overhandigen van de mooie bedrukte metalen pennen aan vaste relaties, eigen medewerkers, etc. Uiteraard zijn de metalen pennen met een bedrukking ook zeer geschikt voor promotionele doeleinden. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de huisstijl van uw bedrijf en het budget dat u te besteden heeft. 

Het bedrukken van metalen pennen

Het bedrukken van metalen pennen gebeurt geheel op de manier die u wenst. U kunt ons gerust een logo of een bedrijfsnaam opsturen en dan gaan wij graag voor u aan de slag. Wij gaan dan een digitaal voorstel voor u maken en daardoor kunt u meteen zien hoe het resultaat is. U kunt uiteraard ook alleen een tekst aanleveren met de keuze voor een bepaald lettertype en de keuze voor een kleur van deze tekst. Bent u naar aanleiding van het digitale voorstel toch niet helemaal tevreden, dan kan er altijd nog iets worden aangepast. De medewerkers staan u graag bij en wanneer u vooraf al twijfels heeft over het bedrukken van de metalen pennen, dan nemen zij deze twijfels graag bij u weg. 

De PennenBoer

De PennenBoer is dé leverancier voor het bedrukken van pennen, maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht voor onbedrukte exemplaren. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en u heeft de mogelijkheid om de prijs zelf te berekenen in onze webshop. De PennenBoer staat voor kwaliteit en bij ons heeft u één aanspreekpunt. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze of heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze medewerkers, iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur: 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      de online chat. 

Bekijk ons assortiment!

Kijk eens bij de touchscreen, kunststof pennen en potloden!