PERSOONLIJK ADVIES

Metalen pennen bedrukken

Goedkope metalen pennen bedrukken zijn de luxe geschenken onder de pennen. Dit komt niet alleen door de ambiance die ze uitstralen. Maar ook door het materiaal waarvan de pennen met bedrukking gemaakt zijn, namelijk metaal. Ze worden veel weggegeven op de wat luxere gelegenheden zoals zakelijke diners, jubilea, etc. Wilt u nog net een stap extra zetten? Laat dan de metalen pennen graveren met uw logo of bedrijfsnaam. Daarmee straalt de metalen pen net wat meer luxe uit. Omdat er bij De PennenBoer een ruim aanbod is, bieden wij voor elk bedrijf een geschikte metalen pen. Laat daarom metalen pennen bedrukken bij De PennenBoer en deel ze uit aan uw relaties, klanten en medewerkers!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Diverse soorten metalen pennen bedrukken

Een goedkope metalen pen is verkrijgbaar in vrijwel alle soorten. Wij vinden het belangrijk dat u een keuze kunt maken uit een breed assortiment. Daarom bieden wij u niet alleen verschillende soorten aan, maar bieden wij u de metalen pennen ook in diverse kleuren aan. Hierdoor kunt u voor elke gelegenheid de juiste metalen pennen bedrukken. De Pennenboer biedt onder andere de volgende soorten metalen pennen aan:

  • vulpen;
  • rollerbal;
  • balpen;
  • etc.

Een goedkope metalen pen wordt tegenwoordig vaak geleverd in een doosje. Hierdoor heeft u eigenlijk het gehele geschenk al compleet, en kan deze zo worden weggegeven aan al uw relaties en/of klanten. Daarnaast biedt het doosje ook nog weer extra mogelijkheden. Want u kunt bijvoorbeeld het doosje bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam om zo het gehele plaatje af te maken. Hiermee heeft u een mooi relatiegeschenk dat u kan uitdelen aan uw relaties. Natuurlijk kan dit geschenk ook gemakkelijk aan een mailing worden toegevoegd. Wat u ook van plan bent met de bedrukte metalen pennen, De Pennenboer helpt graag met de metalen pennen bedrukken!

Bedrukte metalen pennen bestellen tegen een scherpe prijs

Goedkope metalen pennen kunnen bij De PennenBoer op twee manieren worden bedrukt. Standaard gebeurt dit met een tampondruk, een tampondruk is een deugdelijke bedrukkingstechniek voor de bedrukking van de kleinere geschenken in ons assortiment. Deze wordt aangebracht door middel van een rubberen stempel met een metalen plaatje. Er zijn geen hoge temperaturen voor nodig, waardoor de metalen pen goed intact blijft. Onze specialisten zorgen ervoor dat de metalen pennen er perfect uit komen te zien en dat de metalen pennen de juiste bedrukking hebben.

Een goedkope metalen pen kan ook worden gegraveerd. Deze bedrukkingstechniek is alleen mogelijk als het geschenk zelf van metaal is gemaakt, en dat is bij deze pennen het geval! Een gravering vindt plaats door middel van een laserstraal. Deze laserstraal, straalt als ware uw bedrukking in het geschenk. De straal haalt het bovenste laagje van het door uw gekozen geschenk weg, waarna de bedrukking ontstaat. Het inkleuren van een gravering is mogelijk, maar kost meestal erg veel geld. De kleur die in de meeste gevallen overblijft is zilver of goud, wat een nog elegantere uitstraling geeft aan uw geschenk. Kortom, wilt u metalen pennen bedrukken? Dan biedt De Pennenboer veel mogelijkheden. Bekijk ons assortiment en bestel de gewenste producten eenvoudig via onze website. Laat onze specialisten u helpen met het bedrukken van de metalen pennen en deel dit prachtig geschenk uit aan uw relaties.

Meer informatie, vragen of opmerkingen?

Wanneer u de metalen pennen bij De Pennenboer laat bedrukken, dan geniet u van vele voordelen. Want niet alleen zijn onze prijzen scherp, wij bieden ook uitstekende kwaliteit en service aan. Daarnaast krijgt u bij De Pennenboer ook altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u zien hoe de bedrukking op het geschenk eruit komt te zien. Wanneer er dan nog wat moet veranderen, dan is dat zeker mogelijk. Pas wanneer u akkoord gaat zullen wij de producten zoals de metalen pennen bedrukken. Hierdoor bent u verzekerd van de gewenste bedrukking en de juiste uitstraling. Is het bedrukken van metalen pennen niet hetgeen waar u naar op zoek bent? Geen zorgen! De Pennenboer heeft een veel ruimer assortiment pennen en andere producten. Bekijk bijvoorbeeld onze kunststof pennen of touchscreen pennen. Of wilt u wellicht totaal wat anders zoals tassen, kleding of promotieartikelen? Dan kan De Pennenboer ook daarbij helpen!

Wilt u meer informatie over onze producten of over het bedrukken ervan? Of wilt u graag advies ontvangen voor het kiezen van een bedrukking of een geschenk? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder en staan voor u klaar. Wij zijn eenvoudig te bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Metalen pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10