PERSOONLIJK ADVIES

Parkeerschijven bedrukken bij De PennenBoer

Bedrukte parkeerschijven zijn een ideaal relatiegeschenk. Iedereen met een auto heeft er één nodig, dus ook uw personeel, klanten en relaties. Door de welbekende blauwe parkeerschijf geeft men de tijd aan waarop de auto geparkeerd is. In veel steden en dorpen zijn er parkeerplaatsen waar men gedurende een bepaalde tijd gratis mag parkeren. Met behulp van een bedrukte parkeerschijf hoeft men dus niet te betalen voor het parkeren én zien ze bij elke keer parkeren uw bedrijfsnaam of -logo! Voor u is parkeerschijven bedrukken dan ook een mooie reclamemogelijkheid. Daarnaast kunt u parkeerschijven bedrukken en uitdelen aan uw relaties en ontvangen zij een functioneel geschenk. Hierdoor wordt het geschenk vaak gebruikt! Laat daarom parkeerschijven bedrukken bij De PennenBoer en deel ze uit aan uw relaties, werknemers en andere mensen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Parkeerschijven bedrukken als geschenk

Parkeerschijven worden meestal bedrukt door middel van tampondruk. Hiermee komt er een heel mooie en duidelijke afdruk op de parkeerschijf. Denk bij de bedrukking niet alleen aan uw bedrijfsnaam of -logo, maar bijvoorbeeld ook aan contactgegevens, een afbeelding of een spreuk. Hiermee personaliseert u de bedrukte parkeerschijf, waardoor het een mooi relatiegeschenk wordt. De parkeerschijf heeft een redelijk groot oppervlak wat bedrukt kan worden. U kunt er daarom ook voor kiezen om een combinatie te laten bedrukken op de parkeerschijf. Denk hierbij aan uw logo of bedrijfsnaam in combinatie met uw contactgegevens. Uw naam of logo komen dus samen met de contactgegevens in beeld door middel van een bedrukte parkeerschijf. 

Pakket met parkeerschijf

Heeft u er al eens aan gedacht om een mooi pakket te maken, waar de parkeerschijf onderdeel van uitmaakt? Stel een pakket samen met andere bedrukte artikelen die de ontvanger in de auto kan gebruiken, zoals een ijskrabber, een sleutelhanger en een winkelwagenmuntje. Stelt u een pakket samen voor uw werknemers of uw relaties? Wellicht zijn deze producten dan een mooie toevoeging voor het pakket pennen & potlodenpromotieartikelen en bureauaccessoires. Deze producten kunnen namelijk ook goed gebruikt worden in het dagelijks leven of tijdens het werk. Hierdoor komt uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens meerdere keren per dag voorbij. Bekijk ook de rest van ons assortiment. Bij De PennenBoer heeft u naast een parkeerschijf nog veel meer mogelijkheden. Voor mooi bedrukte artikelen zit u bij ons op het juiste adres!

Gratis digitaal voorstel van uw bedrukte parkeerschijven

Bent u benieuwd hoe bedrukte parkeerschijven eruit komen te zien? Vraag dan een gratis en vrijblijvend digitaal voorstel aan op onze website. U kunt een afbeelding uploaden of een tekst met lettertype aangeven. Wij sturen het digitale voorstel dan snel naar u toe, zodat u het resultaat alvast kunt zien. Wanneer er nog wat moet worden aangepast, dan is dat mogelijk. Pas wanneer u akkoord gaat zullen wij uw parkeerschijven gaan bedrukken. Waarna u de bedrukte parkeerschijven zo snel mogelijk ontvangt. De gratis digitale proefdruk is aan te vragen bij elk product dat wij aanbieden. Daarom heeft u bij De PennenBoer de zekerheid dat uw bedrukking er uitkomt te zien zoals u graag zou willen. Heeft u verder hulp nodig bij het aanvragen van bedrukte parkeerschijven? Of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder. Onze contactgegevens zijn:

Nederland: 074 - 711 02 11 of [email protected]

België: 078 - 48 1648 of [email protected]

Parkeerschijven bedrukken bij De PennenBoer

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9