PERSOONLIJK ADVIES

Parkeerschijven bedrukken

Bedrukte parkeerschijven zijn een ideaal relatiegeschenk. Iedereen met een auto heeft er één nodig, dus ook uw personeel, klanten en relaties. In veel steden en dorpen zijn er parkeerplaatsen waar men gedurende een bepaalde tijd gratis mag parkeren. Met behulp van een bedrukte parkeerschijf hoeft men dus niet te betalen voor het parkeren én zien ze bij elke keer parkeren uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo! Daarom is parkeerschijven bedrukken voor uw bedrijf een mooie reclamemogelijkheid. Daarnaast kunt u parkeerschijven bedrukken en uitdelen aan uw relaties en ontvangen zij een functioneel geschenk. Hierdoor wordt het geschenk vaak gebruikt en kunnen veel mensen de bedrukte parkeerschijf in de auto zien liggen! Laat daarom parkeerschijven bedrukken bij De PennenBoer en deel ze uit aan uw relaties, werknemers, klanten en andere mensen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Parkeerschijf bedrukken bij De PennenBoer

Parkeerschijven worden meestal bedrukt door middel van tampondruk. Hiermee komt er een heel mooie en duidelijke afdruk op de parkeerschijf. Wilt u een parkeerschijf bedrukken? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfsnaam of logo te laten bedrukken, maar u kunt er ook voor kiezen om uw contactgegevens, een afbeelding of ander ontwerp te bedrukken. Daarnaast kunt u de parkeerschijf ook personaliseren voor bijvoorbeeld een jubileum of ander moment. Kortom, u heeft diverse mogelijkheden voor het bedrukken van parkeerschijven. Wilt u een parkeerschijf bedrukt weggeven? Bij De PennenBoer kunt u tegen een scherpe prijs parkeerschijven laten bedrukken. Onze specialisten zorgen voor een uitstekende kwaliteit en u krijgt de bedrukte parkeerschijven snel bij u afgeleverd.

Parkeerschijf laten bedrukken voor een pakket

Heeft u er al eens aan gedacht om een mooi pakket te maken, waar de parkeerschijf onderdeel van uitmaakt? Stel een pakket samen met andere bedrukte artikelen die de ontvanger in de auto kan gebruiken, zoals een ijskrabber, een sleutelhanger en een winkelwagenmuntje. Stelt u een pakket samen voor uw werknemers? Dan kunt u ook diverse artikelen laten bedrukken die gebruikt kunnen worden tijdens werkdagen. Denk dan bijvoorbeeld aan pennen & potloden, notitieboekjes, of bureauaccessoires. Dit zijn dan mooie toevoegingen voor uw medewerkers. Hierdoor komt uw bedrijf meerdere keren per dag voorbij. Bekijk ook de rest van ons assortiment. Bij De PennenBoer heeft u naast een parkeerschijf nog veel meer mogelijkheden. Voor mooi bedrukte artikelen zit u bij ons op het juiste adres! Bekijk ons gehele assortiment online en bestel eenvoudig via de website.

Gratis digitaal voorstel van uw bedrukte parkeerschijven

Bent u benieuwd hoe parkeerschijven er bedrukt uit komen te zien? Vraag dan een gratis en vrijblijvend digitaal voorstel aan op onze website. U kunt een afbeelding uploaden of een tekst met lettertype aangeven. Wij sturen het digitale voorstel dan snel naar u toe, zodat u het resultaat alvast kunt zien. Wanneer er nog wat moet worden aangepast, dan is dat mogelijk. Gaat u akkoord met het digitaal voorstel? Dan gaan wij uw parkeerschijven bedrukken. Daarna ontvangt u de bedrukte parkeerschijven zo snel mogelijk op het gewenste adres. De gratis digitale proefdruk is aan te vragen bij elk product dat wij aanbieden. Daarom heeft u bij De PennenBoer de zekerheid dat uw bedrukking er uitkomt te zien zoals u graag zou willen. Wilt u advies, informatie of ontvangt u graag verdere hulp? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder. Onze contactgegevens zijn:

Parkeerschijven bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10