PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte parkeerschijven zijn een ideaal relatiegeschenk. Iedereen met een auto heeft er één nodig, dus ook uw personeel, klanten en relaties. Met een parkeerschijf geeft men de tijd aan waarop de auto geparkeerd is. In veel steden en dorpen zijn er parkeerplaatsen waar men gedurende een bepaalde tijd gratis mag parkeren. Met behulp van een bedrukte parkeerschijf hoeft men dus niet te betalen voor het parkeren én zien ze bij elke keer parkeren uw bedrijfsnaam of -logo! Voor u een mooie reclamemogelijkheid en voor de ontvanger een zeer bruikbaar cadeau.

Parkeerschijven bedrukken

Parkeerschijven worden meestal bedrukt middels tampondruk. Hiermee komt er een heel mooie en duidelijke afdruk op de parkeerschijf. Denk bij de bedrukking niet alleen aan uw bedrijfsnaam of -logo, maar bijvoorbeeld ook aan contactgegevens, een afbeelding of een spreuk. Hiermee geeft u een mooie personalisering aan de parkeerschijf, waardoor het een mooi relatiegeschenk wordt.

Pakket met parkeerschijf

Heeft u er al eens aan gedacht om een mooi pakket te maken, waar de parkeerschijf onderdeel van uitmaakt? Stel een pakket samen met andere bedrukte artikelen die de ontvanger in de auto kan gebruiken, zoals een ijskrabber, een sleutelhanger en een winkelwagenmuntje.

Gratis digitaal voorstel

Bent u benieuwd hoe de parkeerschijf er met bedrukking uitziet? Vraag dan een gratis en vrijblijvend digitaal voorstel aan op onze website. U kunt een afbeelding uploaden of een tekst met lettertype aangeven. Wij sturen het digitale voorstel dan snel naar u toe, zodat u het resultaat alvast kunt zien. Heeft u verder hulp nodig bij het aanvragen van bedrukte parkeerschijven? Of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens zijn:

Nederland: 074 - 711 02 11 of [email protected]

België: 078 - 48 1648 of [email protected]

Nog iets anders nodig?

Zoekt u iets anders dan parkeerschijven bedrukken? Kijk dan eens bij onze pennen & potloden, promotieartikelen en bureau-accessoires.

Parkeerschijven bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super prijskwaliteit verhouding en snelle levering...wat wil je nog meer! TOP!

An Daniëls uit Strijtem

10

topfirma

joeri Vanlancre uit zegelsem

10

Vlotte communicatie en levering

Charlène uit Lichtervelde

9

Goede service

Yaniek uit Assen

8