PERSOONLIJK ADVIES

Zadelhoesjes bedrukken

Nederland is een fietsland, overal waar je in dit land komt zie je fietsen. Ook is Nederland een land met onvoorspelbaar weer, ineens regen, sneeuw of hagel! Gelukkig zijn er oplossingen om het wat comfortabeler te maken. Zadelhoesjes zorgen ervoor dat je zadel droog blijft. De Pennenboer bedrukt zadelhoesjes met uw eigen logo, ontwerp of bedrijfsnaam. Hiermee kunt u een grote doelgroep bereiken. Veel mensen hebben één of meerdere fietsen en kunnen wel bedrukte zadelhoesjes gebruiken! Bekijk wat er allemaal mogelijk is!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Zadelhoesjes bedrukken en reclame maken

Zadelhoesjes zijn niet alleen handig om een nat zadel te voorkomen. Met bedrukte zadelhoesjes kunt u ook zorgen dat een promotieactie een groot bereik krijgt. Laat twee medewerkers bij het station, de bioscoop of het winkelcentrum uw bedrijf promoten. Door op alle fietszadels een bedrukt zadelhoesje te doen, zo ziet niet alleen de eigenaar uw gekozen bedrukking, maar ook passerende mensen zien het. Daarnaast hoeft zadelhoesje bedrukken niet duur te zijn. De Pennenboer heeft een breed assortiment met goedkope zadelhoesje.

Bij de Pennenboer is er een ruim assortiment zadelhoesjes. Het is mogelijk om het hele hoesjes te bedrukken met een patroon, of gewoon simpel een kleur en bijvoorbeeld uw logo. De bedrukte zadelhoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen:

  • Polyester;
  • rPEt (100% eco);
  • Nylon.

Daarnaast zijn de zadelhoesje van goede kwaliteit en worden ze aangeboden tegen scherpe prijzen. Hierdoor kunt u een mooie actie opzetten door middel van zadelhoesje bedrukken. Heeft u bijvoorbeeld een mooie actie, organiseert u een evenement of iets dergelijks? Laat dan zadelhoesjes bedrukken en deel ze uit!

Zadelhoesjes bedrukken en combineren

Ook is het leuk om verschillende producten te bestellen en deze in een pakket te doen voor uw medewerkers of relaties. Bedrukte zadelhoesjes in dit pakket is een goed idee en komt altijd wel van pas. Ze zijn klein en nemen dus weinig ruimte in beslag. Je kunt zadelhoesjes leuk combineren met andere fiets- en regenproducten: een parapluponcho en handschoenen. Hierdoor kunt u een mooi pakket samenstellen voor uw relatie of werknemers. Daarnaast is het niet alleen om dit pakket te krijgen, maar zijn de producten ook nog eens functioneel en kunnen ze goed worden gebruikt. Hierdoor kunt u met verschillende producten op verschillende plekken reclame laten maken voor uw bedrijf. Daardoor zal uw naamsbekendheid toenemen!

Hulp nodig? De Pennenboer helpt!

Benieuwd hoe het eindproduct eruit komt te zien? Vraag een gratis digitale proefdruk aan. Zo kunt u zien hoe het bedrukte zadelhoesje eruit komt te zien. Na de proefdruk kunt u nog alles aan het zadelhoesjes aanpassen. Toch liever een andere opdrukt, ander positie of andere kleuren? Geen probleem wij veranderen het zo voor u! Pas wanneer u akkoord gaat zullen wij uw zadelhoesjes bedrukken en leveren.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Neem dan contact op via: [email protected], de chat (bereikbaar van 9:00 t/m 17:00) of bel naar 074 – 711 0211.

Zadelhoesjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8