PERSOONLIJK ADVIES

Magneten bedrukken

Bedrukte magneten geven aan uw relaties is een leuk geschenk. Magneten vallen op, of ze nu hangen op een whiteboard of op de koelkast in de keuken. Bij de Pennenboer kunt u uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp goedkoop op een magneet laten bedrukken. Er zijn veel verschillende maten en vormen. Van ronde mageneten tot vierkante mageneten. Er is van alles mogelijk bij De Pennenboer. Bekijk ons assortiment hieronder en kies onder andere uw koelkastmagneten om te bedrukken. Door deze uit te delen aan uw relaties of in te zetten als promotieartikel kunt u op een leuke manier uw branding en naamsbekendheid versterken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Magneten bedrukken en inzetten als promotiemiddel

Magneten bedrukken met uw logo, ontwerp of bedrijfsnaam vallen op. Daarnaast is het ook een breed inzetbaar geschenk. De bedrukte magneet wordt niet alleen gezien door de ontvanger maar ook door zijn/haar omgeving. Bij de Pennenboer hebben wij veel verschillende soorten magneten beschikbaar. Hierdoor hebben wij diverse magneten met verschillende functies beschikbaar. De ‘normale’ magneten kunnen papier vasthouden op bijvoorbeeld een koelkast of op een whiteboard. Ook zijn er magneten die een flesopener zijn. Alle magneten kunnen bedrukt worden met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Wat u ook kiest wij zorgen voor een uitstekende bedrukking. Laat u bijvoorbeeld koelkastmagneten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Dan zorgen wij ervoor dat de bedrukking goed zichtbaar is. Zet de bedrukte magneten onder andere in als promotieartikel op een beurs en deel ze uit aan iedereen die langskomt of interesse toont. Hierdoor zullen de ontvangers uw bedrijf onthouden en wellicht later alsnog uw dienst of product afnemen.

Waar kunt u de bedrukte magneten voor gebruiken

Wanneer u magneten laat bedrukken, dan kunt u deze op verschillende manieren inzetten binnen uw bedrijf. Uiteraard kunt u koelkastmagneten bedrukken en uitdelen, maar magneten zijn breder in te zetten. Staat u bijvoorbeeld op een beurs of heeft u personeel in de winkel lopen? Dan kunt u een magnetisch naamkaartje laten bedrukken, dat maakt gesprekken een stuk persoonlijker. Daarnaast kunt u het inzetten als promotieartikel op een beurs, kunt u het weggeven in een samengesteld (kerst)pakket of weggeven als een extraatje of een winactie. Doordat De Pennenboer verschillende magneten met verschillende functies heeft, is er veel mogelijk. Bekijk ons assortiment en laat eenvoudig naamkaartjes of koelkastmagneten bedrukken en zet ze in voor uw bedrijf.

Uitgebreid assortiment, scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit

Wilt u magneten bedrukken? Dan zit u bij De Pennenboer op de juiste plek. Uiteraard is het ook mogelijk dat bedrukte magneten niet het artikel is dat u zoekt. Geen zorgen! De Pennenboer heeft een veel ruimer assortiment voor u beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld ook onze jojo’s, keycords en flessenopeners. Deze producten zijn goed te combineren met bedrukte magneten of kunnen ook in plaats van de bedrukte magneten. Want ook deze producten kunt u uitdelen op een beurs of iets dergelijks. Ongeacht uw keuze, onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen!

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze werknemers helpen u graag verder. Wij zijn eenvoudig te bereiken via ons emailadres, telefoonnummer of de live chat op onze website. Onze specialisten helpen u graag verder. Samen met hen komt u tot de perfecte relatiegeschenken of promotieartikelen voor uw bedrijf.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Magneten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8