PERSOONLIJK ADVIES

Magneten bedrukken

Zoekt u een leuk geschenk dat u aan uw relaties kunt geven? Laat magneten bedrukken bij De Pennenboer! Want magneten vallen op of ze nu hangen op een whiteboard of op de koelkast in de keuken. Bij de Pennenboer kunt u uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp op magneten laten bedrukken tegen zeer scherpe prijzen! Daarnaast bieden wij veel keuzes door verschillende maten en vormen, maar ook de diverse kleuren die u kunt kiezen. Er is van alles mogelijk bij De Pennenboer. Bekijk ons assortiment hieronder en laat koelkastmagneten bedrukken of kies voor de diverse andere magneten met een mooie opdruk. Door deze uit te delen aan uw relaties of in te zetten als promotieartikel kunt u op een leuke manier uw branding en naamsbekendheid versterken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Magneten bedrukken en inzetten als promotiemiddel

Door magneten te bedrukken met uw logo, ontwerp of bedrijfsnaam vallen de bedrukte magneten op. Daarnaast is een bedrukte magneet ook een breed inzetbaar geschenk. De bedrukte magneet wordt niet alleen gezien door de ontvanger maar ook door zijn/haar omgeving. Bij De Pennenboer hebben wij veel verschillende soorten magneten beschikbaar. Want wij bieden de “normale” magneten voor de op de koelkast of whiteboard. Daarnaast zijn er magneten die ook een flesopener zijn. Alle magneten kunnen bedrukt worden met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Wat u ook kiest wij zorgen voor een uitstekende bedrukking. Laat u bijvoorbeeld koelkastmagneten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Dan zorgen wij ervoor dat de bedrukking goed zichtbaar is. Laat magneten bedrukken en zet ze bijvoorbeeld in als promotieartikel op een beurs en deel ze uit aan iedereen die langskomt of interesse toont. Hierdoor zullen de ontvangers uw bedrijf onthouden en wellicht later alsnog uw dienst of product afnemen.

Waar kunt u de bedrukte magneten voor gebruiken

Wanneer u magneten laat bedrukken, dan kunt u deze op verschillende manieren inzetten binnen uw bedrijf. Natuurlijk kunt u de koelkastmagneten bedrukken en uitdelen op een beurs of in de winkel. Ook kunt u een aantal bedrukte magneten in een pakket of als extraatje uitdelen. Daarnaast kunt u de bedrukte magneten ook anders inzetten. Heeft u bijvoorbeeld mensen op een beurs of in de winkel rondlopen? Dan kunt u de bedrukte magneten ook inzetten voor een magnetisch naamkaartje. Hierdoor worden gesprekken een stuk persoonlijker. Daarnaast kunt u de magneten personaliseren voor uw werknemer en zo de bedrukte magneten nog meer laten opvallen. Doordat De Pennenboer verschillende magneten met verschillende functies heeft, is er veel mogelijk. Bekijk ons assortiment en laat eenvoudig naamkaartjes of koelkastmagneten bedrukken en zet ze in voor uw bedrijf. Heeft u vragen of wilt u meer informatie/advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Uitgebreid assortiment, scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit

Wilt u magneten bedrukken? Dan zit u bij De Pennenboer op de juiste plek. Uiteraard is het ook mogelijk dat bedrukte magneten niet het artikel is dat u zoekt. Geen zorgen! De Pennenboer heeft een veel ruimer assortiment voor u beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld ook diverse producten zoals onze jojo’skeycords en flessenopeners. Deze producten zijn goed te combineren met bedrukte magneten. Daarnaast bieden wij nog talloze andere promotieartikelen of relatiegeschenken aan. Ongeacht uw keuze, onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen! Heeft u een vraag, opmerking of wilt u advies ontvangen over het bedrukken van magneten of andere producten? Neem dan contact met ons op. Onze werknemers helpen u graag verder. Wij zijn eenvoudig te bereiken via ons emailadres, telefoonnummer of de live chat op onze website. Samen met hen komt u tot de perfecte relatiegeschenken of promotieartikelen voor uw bedrijf.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Magneten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10