PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop cappuccino kopjes bedrukken

Wellicht heeft u ze al wel eens gezien, de bedrukte cappuccino kopjes of mokken. Want de cappuccino kopjes kunnen op verschillende plekken voor komen. Wanneer u een cappuccino wilt drinken zijn standaard kopjes vaak net te klein. De cappuccinokopjes zijn precies genoeg voor één cappuccino met melkschuim. Daarom is het bedrukken en geven van een bedrukte cappuccino kopjes met schotel erg geliefd. Wanneer een cappuccino kop gebruikt wordt komt uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking goed naar voren. Daarmee valt u als bedrijf ook op een leuke manier op en is er een kans dat u eerder in het geheugen blijft hangen. Wilt u cappuccino mokken bedrukken? Dan heeft De PennenBoer een ruim assortiment voor u beschikbaar. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte cappuccino kopjes breed inzetbaar

Wanneer u cappuccino kopjes laat bedrukken, dan zijn dit uitstekende geschenken om aan uw relatie, klanten of werknemers te geven. Uiteraard moet u dan wel weten of uw relaties, klanten of werknemers graag een cappuccino drinken. Naast het weggeven van een cappuccino kop en schotel kunt u er ook voor kiezen om deze zelf te gebruiken. Want een cappuccino kop met schotel kan niet ontbreken op kantoor, maar zeker niet wanneer u een café, restaurant of hotel bezit. Door de cappuccino kop en schotel heeft u een mooie manier om uw bedrijfsnaam of logo te laten zien op elke tafel. Daarnaast staat een bedrukt cappuccino kopje erg professioneel. Wilt u cappuccino kopjes laten bedrukken? Bekijk dan ons aanbod online en laat De Pennenboer uw cappuccino kop en schotel bedrukken!

Cappuccino kop en schotel bedrukken bij De Pennenboer

Wanneer u cappuccinokopjes bij De Pennenboer laat bedrukken, dan gebeurt dat bij ons maar op één manier. Namelijk via inbakken. Want bij inbakken worden de cappuccino kop en schotel verscheidene keren in de oven gezet en opnieuw gelakt. Hierdoor zal de bedrukking in goed op het cappuccino kopje zitten en kan deze er niet zomaar afgewassen worden. Daarnaast zijn de cappuccino kopjes krasbestendig en vaatwasser bestendig.

Een cappuccinokopje heeft als bedrukking meestal een logo of een bedrijfsnaam. Natuurlijk kunt u voor een andere variatie kiezen, waardoor u zichzelf kunt onderscheiden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan uw contactgegevens, uw slogan of andere tekst en afbeeldingen. Dit wordt meestal aan de buitenkant van het cappuccinokopje bedrukt. Echter kunt u cappuccino kopjes ook bedrukken aan het oor of aan de binnenkant. Daarnaast is het in sommige gevallen ook mogelijk om de schotel van de cappuccino kop te bedrukken.  

Vragen, advies of andere producten? Neem contact op!

Wanneer u cappuccino kopjes laat bedrukken heeft u veel mogelijkheden. Allereerst kunt u dit inzetten als relatiegeschenk of promotieartikel, maar kunt u de cappuccino kop en schotel ook zelf gebruiken. Daarnaast kunt u variëren in de bedrukking en heeft u op deze manier veel verschillende mogelijkheden. Neem dan contact met ons op! Wilt u liever wat anders dan cappuccino kopjes? Geen probleem! Wij hebben een veel breder assortiment. Naast cappuccino kopjes hebben wij onder andere mokken, koffiebekers to go en theeglazen die u kunt bedrukken. Daarnaast hebben wij nog tal van andere relatiegeschenken en promotieartikelen beschikbaar. Bekijk ons volledige aanbod eenvoudig online en bestel gemakkelijk via de website. Heeft u vragen over het bedrukken van onze producten of wilt advies ontvangen? Wij zijn gemakkelijk te bereiken via onderstaande telefoonnummers en mailadres, maar ook via de live chat op onze website.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Goedkoop cappuccino kopjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10