PERSOONLIJK ADVIES

Petten bedrukken

Petten bedrukken? In deze categorie vindt u de 'gewone petten', deze bestaan doorgaans uit vijf of zes panelen. Het voordeel van vijf panelen is dat het gedeelte boven de klep uit één deel bestaat, waardoor er een groot bedrukkingsoppervlak aan de voorzijde ontstaat. De bedrukte petten hebben vaak geborduurde of metalen ‘oogjes’ aan de zijkanten, voor luchtdoorlating. Hierdoor zijn deze petten met bedrukking ook echt ideaal tijdens de hete zomerdagen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Petten bedrukken bij De Pennenboer

Petten, ze worden regelmatig gedragen om de zon uit onze ogen te houden, maar ook als modeaccessoire zien we steeds vaker terugkomen. Bedrukte petten zijn dan ook uitstekend om te gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel. Bij De Pennenboer is het dan ook erg populair om petten te laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Ook kunnen deze worden bedrukt met een leuke tekst of een andere opdruk, het is allemaal mogelijk. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment petten die allemaal bedrukt kunnen worden met een eigen opdruk. Zo kunt u kiezen uit army caps, kindercaps, truckers caps, zonnekleppen en meer soorten petten. Daarnaast is er ook een groot aanbod ‘standaard’ petten, die niet één van de eerder genoemde categorieën vallen. Het bestellen en laten bedrukken van petten kan bij De Pennenboer eenvoudig en snel. U zit bij ons dan ook goed voor een uniek relatiegeschenk of promotieartikel.

Bedrukte petten uitdelen als promotieartikel

Petten worden het hele jaar door gedragen en kunnen een outfit helemaal compleet maken. Of ze worden gedragen door personeel om zo eenzelfde uitstraling te realiseren binnen een bedrijf. Ook worden bedrukte petten vaak uitgedeeld tijdens evenementen en festivals. Petten zijn dan ook een uitstekend promotieartikel waarmee u de naamsbekendheid van uw bedrijf kunt vergroten. Door de petten te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam komen veel mensen in aanraking met uw bedrijf en zo kunt u op een eenvoudige manier reclame maken.

Bij De Pennenboer vindt u diverse soorten petten, hierboven vindt u de ‘standaard’ petten. Deze petten zijn er in diverse kleuren en uitvoeringen. De bedrukking kan op verschillende manieren op de petten worden geplaatst. U kunt kiezen voor een bedrukking in één of meerdere kleuren, sommige petten kunnen zelfs full colour worden bedrukt. Ook is het mogelijk om de kleuren goud of zilver te bedrukken, of kies voor een bedrukking met glitters. Petten bedrukken bij De Pennenboer gebeurt meestal met een transferdruk of een zeefdruk. Deze twee bedrukkingstechnieken geven veel mogelijkheden, waardoor we de pet zo kunnen bedrukken als u dat wenst

Uitstekende bedrukking en een topservice

De Pennenboer is dé online webshop voor relatiegeschenken en promotieartikelen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het laten bedrukken van diverse soorten petten. Wilt u petten laten bedrukken bij ons, dan ontvangt u altijd eerst een digitale proefdruk. Zo kunt u vooraf zien hoe de bedrukking eruit komt te zien en waar deze precies komt te staan op de pet. Na goedkeuring van de proefdruk beginnen we met het bedrukken van de petten. Naast het bedrukken van petten kunt u bij ons ook andere producten voorzien van een bedrukking. Hierbij kunt u denken een pennen, drinkflessen, zonnebrillen en meer. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op via de chat op onze website, telefonisch of via de mail. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder!

Petten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.