PERSOONLIJK ADVIES

Petten bedrukken

Wilt u petten laten bedrukken? Bij De Pennenboer hebben wij een ruim assortiment petten van uitstekende kwaliteit die u kunt laten bedrukken. Wij hebben petten met zes panelen, maar bieden ook petten aan met vijf panelen. Het voordeel van vijf panelen is dat het gedeelte boven de klep uit één deel bestaat, waardoor er een groot bedrukkingsoppervlak aan de voorzijde ontstaat. Hierdoor kunt u de voorzijde van de pet goed bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfsnaam, logo of iets dergelijks. De bedrukte petten hebben vaak geborduurde of metalen ‘oogjes’ aan de zijkanten, voor luchtdoorlating. Hierdoor zijn deze petten met bedrukking ook echt ideaal tijdens de hete zomerdagen en kunnen ze in principe het hele jaar door gedragen worden. Wilt u petten bedrukken? Laat De Pennenboer u dan helpen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Petten bedrukken bij De Pennenboer

Petten worden regelmatig gedragen. Petten worden allang niet alleen meer gebruikt voor het weren van de zon, maar worden ook gedragen als modeaccessoire. Bedrukte petten zijn dan ook uitstekend om te gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel. Bij De Pennenboer is het dan ook erg populair om petten te laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Ook kunnen deze worden bedrukt met een leuke tekst of een andere opdruk, het is allemaal mogelijk. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment petten die allemaal bedrukt kunnen worden met een eigen opdruk. Zo kunt u kiezen uit army caps, kindercaps, truckers caps, zonnekleppen en diverse andere soorten petten. Daarnaast is er ook een groot aanbod ‘standaard’ petten, die niet één van de eerder genoemde categorieën vallen. Petten bedrukken en bestellen kan bij De Pennenboer eenvoudig en snel. U zit bij ons dan ook goed voor een uniek relatiegeschenk of promotieartikel. Bekijk ons assortiment en bestel gemakkelijk via onze website.

Bedrukte petten inzetten als promotieartikel

Petten kunnen breed worden ingezet in het dagelijks leven. Want petten worden het hele jaar door gedragen en kunnen een outfit helemaal compleet maken. Uw personeel kan bijvoorbeeld een bedrukte pet dragen om eenzelfde uitstraling te realiseren binnen een bedrijf. Daarnaast kunnen bedrukte petten ook worden ingezet als promotieartikel op bijvoorbeeld een evenement of festival. Hiermee kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten en veel mensen bereiken. Want door de petten te bedrukken komen veel mensen in aanraking met uw bedrijf en is het mogelijk om op een eenvoudige manier reclame te maken. Want mensen die de bedrukte pet dragen zorgen ervoor dat andere mensen de bedrukking op de pet ook kunnen zien.

Bij De Pennenboer vindt u een ruim assortiment petten. Binnen ons assortiment vindt u heel veel verschillende soorten petten en zijn ze te bestellen in diverse kleuren. De bedrukking kan op verschillende manieren op de petten worden geplaatst. U kunt kiezen voor een bedrukking in één of meerdere kleuren, sommige petten kunnen zelfs full colour worden bedrukt. Wilt u bijvoorbeeld de pet bedrukken in uw huisstijl kleuren, dan kunnen wij daarvoor de mogelijkheden op een rij zetten. Petten bedrukken bij De Pennenboer gebeurt meestal met een transferdruk of een zeefdruk. Deze twee bedrukkingstechnieken geven veel mogelijkheden, waardoor we de pet zo kunnen bedrukken als u dat wenst. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw petten keurig bedrukt worden en het resultaat van uitstekende kwaliteit is.

Uitstekende bedrukking en een topservice

De Pennenboer is dé online webshop voor relatiegeschenken en promotieartikelen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het laten bedrukken van diverse soorten petten. Wilt u petten laten bedrukken bij ons, dan ontvangt u altijd eerst een gratis digitale proefdruk. Zo kunt u vooraf zien hoe de bedrukking eruit komt te zien en waar deze precies komt te staan op de pet. Na goedkeuring van de proefdruk beginnen we met het bedrukken van de petten. Naast petten bedrukken kunt u bij ons ook tal van andere producten voorzien van een bedrukking. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld pennen, drinkflessen en zonnebrillen. Daarnaast hebben wij nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen die u kunt laten bedrukken. Wilt u petten bedrukken of kiest u voor andere producten? De Pennenboer helpt u graag!

Heeft u vragen over onze producten of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op via de live chat op onze website, telefonisch of via de mail. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder! 

Petten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10