PERSOONLIJK ADVIES

Spellen bedrukken

Op zoek naar een leuk geschenk dat om weg te geven? Laat spellen bedrukken! Want vrijwel iedereen houdt wel van een spelletje op een gezellige avond. Bij De PennenBoer hebben wij een ruim aanbod spellen om te bedrukken. Laat bijvoorbeeld een pak kaarten in een houten doos bedrukken en deel deze uit. Een spel bedrukken is namelijk iets dat je uitdeelt en vaak gebruikt kan worden op verschillende momenten. Daarnaast is het een leuke manier om jouw bedrijfsnaam, logo of andere opdruk voorbij te laten komen. Wil je spellen bedrukken? Dan kun je dat bij De PennenBoer doen tegen een scherpe prijs. Bekijk het assortiment en bestel eenvoudig de gewenste spellen uit ons assortiment. Vul de gevraagde gegevens in en wij gaan voor jou aan de slag!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte spellen zijn ontzettend originele en veel gebruikte relatiegeschenken. De PennenBoer vindt deze categorie relatiegeschenken dan ook echt een dikke tip. Het bedrukken van spellen is misschien niet zo bekend en populair als bedrukte pennen, tassen, etc. maar met het vergeven van bedrukte spellen kun je alle kanten op en je maakt de ontvanger hier erg blij mee.

Aan wie kan ik bedrukte spellen weggeven?

Bedrukte spellen kunnen aan ontzettend veel doelgroepen worden weggegeven zoals:

-          Medewerkers;

-          Nieuwe relaties;

-          Bestaande relaties.

Het weggeven van spellen met een bedrukking aan medewerkers kan bijvoorbeeld bij indiensttreding van een nieuwe medewerker. Maar ook wanneer er een jubileum wordt gevierd waarbij je graag een mooi aandenken wil vergeven. Een ander idee is om de bedrukte spellen toe te voegen aan een kerstpakket. De medewerkers zullen hier sowieso plezier van hebben. Want wie houdt er nu niet van om af en toe een spelletje te spelen? Grote kans dat zij ook familie en vrienden zullen vertellen over dit originele geschenk of zelfs met hen gaan spelen. Betere reclame dan mond-tot-mondreclame bestaat er niet!

Het vergeven van bedrukte spellen aan nieuwe en bestaande relaties is ook een goed idee. Op deze manier bouw je de nieuwe relatie meteen goed op of versterk je de bestaande relatie. Spellen die De PennenBoer zoals aanbiedt zijn:

-          Domino;

-          Mikado;

-          Kaartspel;

-          Puzzels;

-          Toren spel;

-          Boter, kaas en eieren.

Het bedrukken van spellen

Het bedrukken van spellen kan op veel verschillende manieren. Reden is dat het gaat om een groot assortiment met verschillende spellen. De spellen zijn gemaakt van verschillende materialen en ieder materiaal heeft een eigen bedrukkingstechniek die het meest geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een tampon- of transferdruk. Veelal wordt de verpakking waarin het spel zich bevindt bedrukt. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Vraag gerust bij de medewerkers van De PennenBoer naar deze mogelijkheden. Zij beantwoorden jou vragen graag en stellen desgewenst ook een offerte en/of digitaal voorstel op. Je bereikt ze via [email protected], de online chat en 074 - 711 0211 (NL) / 078 481 648 (BE).

Ontdek het assortiment!

Bekijk ook onze speelkaarten, broodtrommels en zadelhoesjes.

 

 

Spellen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9