PERSOONLIJK ADVIES

Fietslampjes bedrukken

In de schemer of in het donker heeft u niet genoeg aan reflectoren die standaard aan de trappers van de fiets zitten. Hiermee bent u niet goed zichtbaar voor de andere weggebruikers. Hierdoor loopt vooral de fietser veel gevaar en is een kans op een ongeluk een stuk groter. Dankzij fietslampjes bent u als fietser een stuk beter zichtbaar en wordt de kans op een ongeluk aanzienlijk kleiner. Dankzij goede led fietslampjes die aan en uit te schakelen zijn zonder dynamo kunt u veilig de weg op. Hiermee zorgt u niet alleen voor een betere zichtbaarheid van de fietser, maar kunt u als bedrijf ook beter zichtbaar worden. Laat fietslampjes bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Daarmee zorgt u er ook voor dat uw bedrijf regelmatig naar voren komt tijdens het fietsen. Ook bent u hiermee de redder in nood tijdens de donkere dagen. Laat daarom fietslampjes bedrukken bij De Pennenboer en deel ze uit aan uw relaties, klanten of andere doelgroepen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Meer zichtbaarheid door fietslampjes bedrukken

Een zeer praktisch en dankbaar geschenk voor een grote doelgroep. Laat fietslampjes bedrukken met logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp bij De Pennenboer en deel ze uit. Daarnaast zijn de bedrukte fietslampjes eenvoudig op te bergen in de broekzak, jas en tas voor wanneer het moment zich voor doet dat het fietslampje nodig zal zijn. Deze fietslampjes zullen weinig tot geen ruimte in beslag nemen.. Met voor en achterlicht wordt iedere fietser zichtbaar. Vele politie controles en boetes zullen bespaard blijven. Daarnaast is dit een prachtig geschenk voor fietsland Nederland. Vrijwel elke Nederlander heeft een fiets, gemiddeld zelfs meer dan één fiets! Voortvarend kunnen fietsers met verlichting de weg vervolgen naar hun eindbestemming. Hier heeft u tijdens de fietsrit vele voordelen aan. Sla hier bij ons naar de juiste afslag op het kruispunt, waar wij u juiste richting sturen. Vervolgens zal dit leiden tot het perfecte eindproduct waar u met alle tevredenheid op kunt terugblikken. Een duurzaam product die voor een langere tijd mee zal gaan.

Fietslamp en diverse andere geschenken bedrukken

De Pennenboer biedt een groot assortiment fietslampjes, maar daarnaast ook diverse andere accessoires. Naast fietslampen bedrukken kunt u er eventueel ook voor kiezen om naast de bedrukte fietslamp ook een telefoonhouder, reparatie set, multi tool of fietspomp te bedrukken. Daarmee helpt u de fietser niet alleen met de zichtbaarheid, maar biedt u hen ook een helpende hand door middel van de multi tool, fietspomp of telefoonhouder. Ook kunt u de verschillende bedrukte producten samenvoegen tot een mooi pakket voor de fietsende relatie, klant, werknemer of andere doelgroep. Naast fietslampen bedrukken op zoek naar andere geschenken? Bekijk bijvoorbeeld onze katoenen tassen, aanstekers, pennen en potloden of onze talloze andere categorieën. De Pennenboer biedt een ruim assortiment relatiegeschenken waardoor vrijwel elk bedrijf voor elke doelgroep een geschikt geschenk kan bedrukken.

Kwaliteit, scherpe prijs, snelle levering en een topservice

Bestelt u uw relatiegeschenken en/of promotieartikelen bij De Pennenboer? Dan geniet u van vele voordelen. Want wij bieden uitstekende kwaliteit producten en bieden de producten aan tegen scherpe prijs. Daarnaast ontvangt u ongeacht het product een gratis digitale proefdruk. Daardoor kunt u het resultaat alvast inzien en eventueel nog aanpassingen doorgeven. Want wij gaan de fietslampen en andere producten pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daardoor bent u ook verzekerd van de juiste bedrukking. Ook kunnen wij de bedrukte fietslampen en andere producten snel leveren. Hierdoor kunt u snel de bedrukte promotieartikelen en relatiegeschenken gebruiken en uitdelen aan uw klanten en relaties. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op! Onze werknemers helpen u graag verder en kunnen u voorzien van advies op maat. Samen met ons creëert u prachtige relatiegeschenken en promotieartikelen voor een betere zichtbaarheid van uw bedrijf!

Fietslampjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10