PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop koffiekopjes bedrukken

We kennen ze allemaal wel, de bedrukte koffiekopjes. Misschien heeft u er ook wel wat thuis staan of bent u ze tegengekomen in een café of restaurant. De ene kopjes zijn bedrukt met de bedrijfsnaam en de andere met een bedrijfslogo. Daarnaast laten sommige bedrijven kopjes bedrukken met de namen van de werknemers. Ook zijn bedrukte koffiekopjes goed in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel. Kortom, met kopjes bedrukken heeft u veel mogelijkheden. Koffiekopjes zijn functionele geschenken die veel gebruikt kunnen worden door uw relaties, klanten of werknemers. Daarom kunt u met kopjes bedrukken veel mensen bereiken en uw naamsbekendheid mee versterken. Wilt u koffiekopjes laten bedrukken? Bekijk het aanbod van De Pennenboer en bestel de gewenste kopjes eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

Koffiekopjes bedrukken voor op het kantoor

Koffiekopjes bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam kunnen eigenlijk niet ontbreken op uw eigen kantoor. Want een koffiekopje met bedrukking straalt gastvrijheid uit naar uw eigen werknemers, klanten en relaties. Daarnaast maakt de bedrukking het kopje ook helemaal af en staat uw bedrijfsnaam of logo ook goed op het kopje. Wilt u koffiekopjes laten bedrukken? De Pennenboer biedt dan een breed assortiment koffiekopjes voor u aan. Al deze koffiekopjes kunt u bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, dan volgt u eenvoudig de stappen en zullen wij de kopjes bedrukken en snel bij u afleveren. Bekijk ons assortiment online en bestel eenvoudig via de website.

Verschillende soorten glazen, mokken en koffiekopjes bedrukken

Bij De Pennenboer kunt u veel verschillende soorten koffiekopjes bedrukken. Wij bieden diverse soorten types koffiekopjes aan. Wij bieden onder andere espressokopjes, cappuccinokopjes, kopjes met grote oren en kleine oren. Daarnaast hebben de kopjes allemaal een verschillende inhoud en daardoor ook een verschillende uitstraling. Ongeacht uw keuze, alle kopjes zijn te bedrukken met uw gewenste bedrukking. Wanneer u in uw kantine diverse kopjes heeft met uw bedrijfsnaam of logo erop geeft dit een mooie uitstraling. Om ervoor te zorgen dat de bedrukking niet loslaat na een aantal keer wassen, werken wij met inbakken. Hierdoor komen de kopjes meerdere keren in de oven en worden ze meerdere keren gelakt. Laat daarom koffiekopjes bedrukken bij De Pennenboer!

Wanneer we koffie drinken gebeurt dit niet altijd uit een koffiekopje. Soms drinken we het ook uit een glas of uit een mok. Daarnaast gebruiken we koffiekopjes niet alleen op het kantoor, maar hebben we deze ook thuis in gebruik. Dat maakt kopjes bedrukken ook geschikt voor relatiegeschenken of promotieartikelen. Dit kan als los geschenk, maar uiteraard ook als onderdeel van een pakket. Wilt u koffiekopjes laten bedrukken en weggeven? De Pennenboer helpt u graag. Naast koffiekopjes kunnen wij ook diverse theeglazen, thermosbekers en mokken bedrukken. Ook deze artikelen kunt u goed gebruiken op het kantoor, maar ook inzetten als relatiegeschenk. Volop mogelijkheden dus!

Uitstekende kwaliteit en service tegen een scherpe prijs

Wanneer u bij De Pennenboer koffiekopjes laat bedrukken, dan geniet u niet alleen van de uitgebreide keuze van ons aanbod. Want bij De Pennenboer profiteert u ook van uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende service. Hoe kunnen wij dit garanderen? Wanneer u bij ons een geschenk zoals koffiekopjes laat bedrukken, dan krijgt u van ons een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u zien hoe het resultaat eruit komt te zien. Wanneer u dan nog wat wilt aanpassen is dat zeker mogelijk. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste bedrukking. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring, waardoor uw bedrukking goed op het gewenste product komt. Ook zorgen wij ervoor dat de bestelling binnen de afgesproken termijn wordt geleverd. Daarom bent u bij De Pennenboer verzekert van uitstekende kwaliteit en service en dat tegen een scherpe prijs!

Heeft u vragen over ons assortiment, over het bedrukken van een geschenk of wilt u advies ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via telefoon, mail of de live chat op onze website.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Goedkoop koffiekopjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10