Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Inhoud in cl
 1. 10 tot 20 cl (2)
 2. 30 tot 40 cl (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (1)
 2. 20 tot 25 werkdagen (15)
Minimale afname
 1. 100 (1)
Materiaal
 1. Glas (1)
 2. Keramiek (15)
Bedrukking
 1. 1 kleur (16)
 2. 2 kleuren (16)
 3. 3 kleuren (16)
 4. 4 kleuren (16)

Koffiekopjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkoop bedrukte koffiekopjes mogen niet ontbreken op uw eigen kantoor. Een goedkoop koffiekopje met bedrukking straalt gastvrijheid uit naar uw eigen klanten en/of relaties. Natuurlijk moet u, uw eigen medewerkers ook niet vergeten. Iedereen binnen uw kantoor wordt vrolijk van dit toepasselijke en functionele geschenk.

Goedkope koffiekopjes met bedrukking – soorten 

Een goedkoop koffiekopje met bedrukking is bij De PennenBoer in verschillende types te verkrijgen. Wij hebben een breed assortiment, omdat wij het belangrijk vinden dat u de juiste keuze kunt maken voor uw bedrijf. Voorbeelden waaruit u kunt kiezen, zijn:

 • espresso;
 • cappuccino;
 • grote oren;
 • kleine oren.

Goedkoop bedrukte koffiekopjes verschillen dus zowel per inhoud, als per uitstraling. Natuurlijk staat het in uw bedrijf erg professioneel als u een assorti aan goedkope kopjes met bedrukking heeft staan. Zo kan elke soort koffie, in het juiste kopje worden geschonken.

Goedkope koffiekopjes met bedrukking – weggeven 

Goedkope koffiekopjes met bedrukking kunt u niet alleen in uw eigen bedrijf gebruiken, maar ook weggeven. Het weggeven van een goedkoop koffiekopje kan via verschillende wegen. U kunt een voorkeur hebben voor het los weggeven van het geschenk, maar natuurlijk ook voor het weggeven van het geschenk in een pakket. U kunt dit pakket bij ons zelf samenstellen met bijvoorbeeld koffie, lepeltjes, etc. Natuurlijk kunnen deze artikelen ook apart bedrukt worden.

Goedkope koffiekopjes bedrukken 

Goedkope koffiekopjes worden bij De PennenBoer alleen met kwaliteit bedrukt. Het bedrukken met een zeefdruk is een goedkopere optie met dus een lagere prijs, echter zal deze bedrukking nadat het goedkope kopje enkele keren gebruikt is, steeds vager worden en uiteindelijk weggaan. Wij willen dit voorkomen.

Een goedkoop koffiekopje wordt bij ons dan ook altijd bedrukt via de techniek inbakken. Bij het inbakken van de bedrukking gaat het goedkope kopje verscheidene keren in de oven en wordt hij steeds weer opnieuw gelakt. Hierdoor kunt u ze gewoon in de vaatwasser zetten, zonder dat de bedrukking hier onder te lijden heeft. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wij zijn te bereiken op:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Andere geschenken 

Andere geschenken die u bij ons kunt bestellen zijn: theeglazen, mokken en thermosbekers.