PERSOONLIJK ADVIES

Tablet en iPad hoes bedrukken

iPad en tablet hoezen met opdruk bestellen kan gemakkelijk, snel en goedkoop bij De PennenBoer. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een iPad of een andere tablet in huis. Daarom is dit relatiegeschenk erg populair geworden de laatste jaren. Wanneer u ervoor kiest om de iPad of tablet hoes te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of reclame tekst zal u onbewust erg veel reclame maken. Hoe meer mensen de bedrukte tablet of iPad hoes hebben, hoe meer reclame er voor uw bedrijf gemaakt kan worden. Want elke keer dat de tablet of iPad gepakt worden zal diegene de bedrukking van jouw bedrijf zien. Wilt u dus tablet of iPad hoezen bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel eenvoudig online via de website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Tablet en iPad hoes in diverse kleuren bedrukken

Onze iPad en tablet hoezen kunt u bedrukken in diverse kleuren. Hierdoor zit er altijd wel een geschikte kleur voor u tussen. Bestel de iPad en tablet hoezen bijvoorbeeld in het groen, geel, blauw, roze, oranje, zwart, rood of andere kleur. Zit uw ideale huisstijl kleur er niet tussen? Laat dan de tablet of iPad hoes bedrukken met uw eigen kleur, daardoor past het geschenk helemaal bij uw bedrijf! Wanneer u dit graag zou willen laten doen, moet u dit wel op tijd aangeven. Omdat wij dit in het buitenland laten gebeuren gaat hier wat tijd overheen. Maar hierdoor is het wel voordeliger voor ons en dus ook voor u!

Laat u bij ons een iPad en tablet hoes bedrukken? Dan doen we dit doormiddel van een tampondruk. Deze druktechniek zorgt ervoor dat jouw bedrukking scherp is, opvalt en goed blijft zitten. Je kunt er ook voor kiezen om een full colour bedrukking te gebruiken, hierbij kun je denken aan een foto die op de hoes bedrukt staat. Hierin bent u geheel vrij om een eigen keuze te maken. Voor meer opties of meer informatie, vraag gerust een van onze medewerkers.

Naast tablet of iPad hoes andere computer of telefonie geschenken bedrukken?

Bij De PennenBoer kunt u naast tablet en iPad hoezen bedrukken ook diverse andere computer en telefonie geschenken late bedrukken. Daarmee kunt u een mooi pakket samenstellen en uitdelen aan uw relaties, klanten of medewerkers. Zo kunt u naast tablet en iPad hoezen bedrukken ook kiezen voor onder andere powerbanks, koptelefoons en diverse telefoonhoesjes en accessoires. Daarmee heeft u een mooi pakket, maar kunt u ook de diverse geschenken bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, slogan of eigen ontwerp. Dankzij de bedrukking kunnen uw klanten, relaties, medewerkers en andere doelgroepen reclame maken voor uw bedrijf. Zo zijn powerbanks, telefoonhoesjes en koptelefoons vaak goed zichtbaar wanneer ze gebruikt worden. Daardoor zijn het uitstekende geschenken om te bedrukken en uit te delen.

Persoonlijk contact

Bedrukte iPad en tablet hoezen kunt u snel bestellen op de website van De PennenBoer. Dit geldt niet alleen voor de Nederlandse klanten, maar ook voor de Belgische klanten. Wij leveren net zo snel aan Nederland als aan België. Wij bieden uitsluitend goede kwaliteit en een goede service tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u verder nog vragen of wilt u graag advies ontvangen van onze specialisten? Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 9:00 uur en 17:00 op de telefoonnummers, daarnaast kan mailen vanzelfsprekend altijd. Ook kunt u ook direct contact krijgen met één van onze medewerkers door contact te leggen via de live chat op onze site. Of gebruik onderstaande telefoonnummers of mailadres om contact op te nemen.

  • Telefoonnummer voor Nederland: +31 (0) 74 711 0211
  • Telefoonnummer voor België: +32 (0) 78 48 1648
  • Mail adres: [email protected]
Tablet en iPad hoes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10