PERSOONLIJK ADVIES

Tablethoezen bedrukken

Tablethoezen met een bedrukking zijn onmisbaar! Vrijwel iedereen is in het bezit van een tablet en misschien heeft jouw bedrijf ook wel tablets die dagelijks worden gebruikt of verkoop jij tablets. Dan is een tablethoes het unieke geschenk om de tablet veilig in te bewaren. Bij De PennenBoer bedruk je deze tablethoezen met eigen logo of bedrijfsnaam. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

iPad en tablet hoezen met opdruk bestellen kan gemakkelijk, snel en goedkoop bij De PennenBoer. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een iPad of een andere tablet in huis. Daarom is dit relatiegeschenk erg populair geworden de laatste jaren. Wanneer je ervoor kiest om de iPad of tablet hoes te laten bedrukken met jouw eigen logo, bedrijfsnaam of reclame tekst zal je onbewust erg veel reclame maken. Aan hoe meer mensen je het geschenk geeft, hoe meer reclame je zal maken. Elke keer als jouw relatie de tablet of iPad erbij pakt zal niet alleen diegene de bedrukking van jouw bedrijf zien maar ook de mensen om diegene heen, hierdoor wordt jouw bereik erg groot.

Diverse kleuren tablethoezen om te bedrukken

De iPad en tablet hoezen hebben we in verschillende kleuren, namelijk:

 • Groen;
 • Geel;
 • Blauw;
 • Roze;
 • Oranje;
 • Rood;
 • Zwart;
 • Wit;
 • Etc.

Zit jouw ideale huisstijl kleur er niet tussen? Dan kan je er ook voor kiezen om de hoezen te laten bespuiten met jouw eigen PMS kleur. Hierdoor past het relatiegeschenk perfect bij jouw huisstijl en zullen mensen ook eerder die link leggen. Wanneer je dit van plan bent, raden wij je aan om dit vroeg van te voren aan te geven, aangezien we dit in het buitenland laten doen, hierdoor wordt het goedkoper voor ons en daardoor ook voor jou.

iPad en tablet hoezen bedrukken we doormiddel van een tampondruk. Deze druktechniek zorgt ervoor dat jouw bedrukking scherp is, opvalt en goed blijft zitten. Je kunt er ook voor kiezen om een full colour bedrukking te gebruiken, hierbij kun je denken aan een foto die op de hoes bedrukt staat. Voor meer opties, vraag gerust een van onze medewerkers.

Persoonlijk contact

Bedrukte iPad en tablet hoezen kun je snel bestellen op de website van De PennenBoer. Dit geldt niet alleen voor de Nederlandse klanten, maar ook voor de Belgische klanten. Wij leveren net zo snel aan Nederland als aan België. Heb je verder nog vragen of wil je graag advies? Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 9:00 uur en 17:00 op de telefoonnummers, mailen kan vanzelfsprekend altijd. De contactgegevens die je kunt gebruiken, zijn:

 • Telefoonnummer voor Nederland: +31 (0) 74 711 0211
 • Telefoonnummer voor België: +32 (0) 78 48 1648
 • Mail adres: [email protected]

Meer computer en telefonie?

Neems eens een kijkje bij onze: powerbanks, koptelefoons en telefoon & tablet!

Tablethoezen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9