Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (23)
 2. 8 tot 10 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 100 (23)
Materiaal
 1. Katoen (22)
 2. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (25)
 2. 2 kleuren (25)
 3. 3 kleuren (25)
 4. 4 kleuren (25)
Soorten polo's
 1. Korte mouw (12)
 2. Lange mouw (3)

Polo's

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Polo’s met een bedrukking zijn zeer lucratief wanneer het gaat om het verspreiden van uw logo en/of bedrijfsnaam. Een polo met uw eigen bedrukking is namelijk een relatiegeschenk dat in het oog springt. Het wordt gedragen bij situaties waarbij veel mensen hier zicht op hebben. Dit betekent dus een enorm bereik, voor een relatiegeschenk waar men zelf ook nog iets aan heeft. Een bedrukte polo hoeft namelijk niet alleen tijdens werktijd te worden gebruikt, maar kan daarnaast ook in de vrije tijd worden gedragen. De keuze hiervoor kunt u zelf maken. U kunt er ook voor kiezen dat de polo’s met een bedrukking alleen in werktijd mogen worden gedragen. Dit is uiteraard helemaal aan u! 

Het bedrukken van de polo’s met de bedrukking die u wenst

De polo’s kunnen helemaal naar eigen wens worden bedrukte bij De PennenBoer. Via de bedrukkingstechniek zeefdruk of transferdruk kunnen wij uw bedrukking perfect aanbrengen. U kunt gewoon werken met kleuren, waardoor er een boel creativiteit kan worden gebruikt. De bedrukking kan worden gemaild naar De PennenBoer, maar ook tijdens het bestelproces al worden geüpload. Komt u ergens niet uit of heeft u gewoon een vraag? Schroom dan niet om onze medewerkers te contacteren! 

Het custom made produceren van uw eigen polo’s

Uw eigen polo’s kunnen naast het bedrukken ook custom made worden geproduceerd, wanneer u dit wenst. U bent dan niet gebonden aan modellen uit onze webshop, maar de polo zal worden geproduceerd en bedrukt zoals u dit wilt. Er wordt dan eigenlijk ook niet meer gesproken van het aanbrengen van een bedrukking, want de polo’s kunnen gewoon worden geproduceerd met de bedrukking daarin verwerkt. Wanneer u kiest voor uw eigen custom made polo’s zijn de bestelaantallen wel iets hoger dan bij het bedrukken. Neem gerust contact op met de medewerkers van De PennenBoer voor een vrijblijvende voorlichting van  de custom made productie. 

Contactgegevens van De PennenBoer

De PennenBoer is iedere werkdag vanaf half negen al bereikbaar voor u! Neem contact op via: 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat. 

Andere kleding voorzien van een bedrukking?

Wilt u ook graag nog andere kleding voorzien van een bedrukking? Dat is mogelijk! Bestel uw eigen bedrukte caps, t-shirts en bodywarmers!