PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte koeltassen

Wanneer het lekker weer is gaan mensen vaak naar het strand of lekker buiten picknicken. Hier kunt u als bedrijf gebruik van maken door middel van onze koeltassen. Laat de koeltas bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of iets anders en deel deze uit aan uw relaties. Wanneer zij de koeltas meenemen en gebruiken zullen andere mensen de koeltas, en dus uw bedrijfsnaam of logo, ook zien. Uw relaties kunnen zo reclame voor uw bedrijf maken. Laat verschillende koeltassen bedrukken en deel ze uit! Uw bedrijf kan hiervan profiteren en uw relaties krijgen een functioneel cadeau. Een win-win situatie. Bij De Pennenboer hebben wij een ruim assortiment koeltassen voor u beschikbaar. Bekijk het assortiment hieronder en bestel de gewenste koeltas eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Koeltassen laten bedrukken bij De PennenBoer

Voor goedkoop koeltassen laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede koeltassen aan tegen een lage prijs. Een koeltas met bedrukking is een relatiegeschenk dat altijd in de smaak valt bij uw relatie. In de zomer bijvoorbeeld tijdens een dag strand of een picknick zal uw relatie graag gebruik maken van de door u gegeven koeltas. Zij zullen dan met een goed gevoel terugdenken aan uw bedrijf.

Een bedrukte koeltas kan niet alleen producten uit de koelkast of vriezer op temperatuur houden, maar ook warme producten. Dit komt door de speciale thermische laag die een koeltas bevat. De thermische laag probeert zo lang mogelijk de temperatuur vast te houden. Om de koeltas een persoonlijk tintje te geven laat u deze bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. De koeltas kan dan door uw relaties, klanten of werknemers worden gebruikt. Een koeltas wordt vaak in het openbaar gebruikt, zo komen ook vele anderen in aanraking met uw bedrijfsnaam en dit betekent ook nog eens gratis reclame!

Topkwaliteit koeltassen met logo of bedrijfsnaam

Bedrukte koeltassen zijn er in veel verschillende soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een koeltas in de vorm van een rugtas of een koeltas die tevens als krukje kan worden gebruikt. Het is belangrijk om een koeltas te kiezen die uw doelgroep aanspreekt. Er zijn uitvoeringen voor ieder budget, waardoor dit relatiegeschenk voor vrijwel iedereen bereikbaar is. Als uw relaties gebruik maken van de koeltassen, zullen ze onbewust uw bedrijfsnaam promoten waardoor uw bedrijfsnaam zich automatisch verder zal gaan verspreiden. Een koeltas is een relatiegeschenk die goed bedrukt kan worden. Dit gebeurt door middel van een transferdruk. Een transferdruk kan zeer fijne details op grove textielsoorten drukken. U kunt zelf een bedrukking samenstellen, hierbij kunt u denken aan een bedrijfsnaam of logo, maar ook andere informatie zoals een website of een telefoonnummer.

Bedrukte koeltassen en andere zomerse relatiegeschenken

Voor koeltassen in allerlei soorten en maten kunt u terecht bij De PennenBoer. Bedrukte koeltassen bestelt u eenvoudig online in onze webshop. U kunt online al uw gegevens invullen, waarna u de bestelling plaatst. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u binnen 48 uur een digitale proefdruk waarop u alvast het eindresultaat van uw relatiegeschenk met bedrukking kunt bekijken. Wanneer u deze heeft goedgekeurd gaan wij direct voor u aan de slag om de bedrukte koeltassen snel bij u te kunnen leveren. Heeft u vragen over de bedrukking van de koeltas, de koeltas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van De PennenBoer. Naast koeltassen hebben nog veel meer zomerse relatiegeschenken.

Kijk ook eens bij de strandballen, zonnebrillen en strandtassen. Al deze relatiegeschenken en promotieartikelen kunt u laten bedrukken met een bedrijfsnaam of logo. Zo hebt u dus altijd een uniek geschenk!         

Bedrukte koeltassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super goeie service, site kan iets beter

Jan uit Utrecht

8

Erg mooie caps!

Marijke Stolk uit Diemen

10

Snel en goed geleverd

Michael uit Capelle aan den IJssel

9

vlot, efficiënt en sympathiek

Nicolas Timmermans uit 's-Gravenwezel

10