PERSOONLIJK ADVIES

Voor goedkoop koeltassen bedrukken met uw logo, bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede koeltassen aan tegen een lage prijs. Een koeltas met bedrukking is een relatiegeschenk dat altijd in de smaak valt bij uw relatie. In de zomer bijvoorbeeld tijdens een dag strand of een picknick zal uw relatie graag gebruik maken van de door u gegeven koeltas. Zij zullen dan met een goed gevoel terugdenken aan uw bedrijf.

Een bedrukte koeltas kan niet alleen producten uit de koelkast of vriezer op temperatuur houden maar ook warme producten. Dit komt door de speciale thermische laag die een koeltas bevat. Deze thermische laag probeert zo lang mogelijk de temperatuur vast te houden.

Bedrukte koeltassen bestellen in de webshop

Bedrukte koeltassen zijn er in veel verschillende soorten, bijvoorbeeld: een koeltas in de vorm van een rugzak, een koeltas die je tevens als krukje kunt gebruiken, etc. Het is belangrijk om een koeltas te kiezen die uw doelgroep aanspreekt. Er zijn uitvoeringen voor ieder budget, waardoor dit relatiegeschenk voor vrijwel iedereen bereikbaar is. Als uw relaties gebruik maken van de koeltassen, zullen ze onbewust uw bedrijfsnaam promoten waardoor uw bedrijfsnaam zich automatisch verder zal gaan verspreiden.

Bedrukte koeltassen bestelt u eenvoudig in de webshop van De PennenBoer. U kunt online al uw gegevens invullen, waarna u de bestelling plaatst. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u binnen 48 uur een digitale proefdruk waarop u alvast het eindresultaat van uw relatiegeschenk met bedrukking kunt bekijken.

Koeltassen bedrukken

Een koeltas is een relatiegeschenk dat goed bedrukt kan worden. Dit gebeurt door middel van een transferdruk. Een transferdruk kan zeer fijne details op grove textielsoorten te drukken. U kunt zelf een bedrukking samenstellen, hierbij kunt u denken aan een bedrijfsnaam of een logo, maar ook andere informatie zoals een website of een telefoonnummer.

Meer informatie?

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de koeltas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Kijk ook eens verder

Kijk naar meer relatiegeschenken: schoudertassen, sporttassen en non woven tassen.

Bedrukte koeltassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.