PERSOONLIJK ADVIES

Koeltassen bedrukken

Zodra het lekker weer is gaan mensen vaak naar het strand of lekker buiten picknicken. Hier kunt u als bedrijf op inspelen door middel van onze koeltassen. Door een koeltas te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking, kunt u reclame laten maken. Want wordt de bedrukte koeltas meegenomen naar het strand of de picknick? Dan kunnen veel mensen de bedrukte koeltas zien. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken en kennis laten maken met uw bedrijf. Daardoor kunnen uw relaties, klanten of personeel reclame voor uw bedrijf maken. Laat verschillende koeltassen bedrukken en deel ze uit! U geeft uw klanten, relaties en personeel een mooi geschenk, terwijl uw klanten, relaties en personeel reclame voor u maken. Een win-win situatie dus! Wilt u een koeltas laten bedrukken? Bekijk dan het ruime assortiment van De Pennenboer en bestel de gewenste koeltas eenvoudig via onze website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Koeltas met logo bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u goedkoop koeltassen met logo bedrukken? Dan zit u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Want al onze koeltassen zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Een koeltas met logo of andere bedrukking is een relatiegeschenk dat goed in de smaak zal vallen bij uw relaties. Vooral in de zomermaanden kan een bedrukte koeltas goed gebruikt worden. Wanneer de bedrukte koeltas met logo gebruikt wordt, dan zullen niet alleen uw relaties weer in aanraking komen met uw bedrijf. Want bijvoorbeeld ook mensen die over het strand lopen zullen de bedrukte koeltas kunnen zien. Hierdoor bereikt u veel mensen dankzij een koeltas met logo of andere bedrukking!

Daarnaast kan een koeltas met logo niet alleen gebruikt worden voor het koel houden van producten, maar kan het ook de temperatuur van warme producten langer vasthouden. Want de koeltas heeft een thermische laag dat probeert zo lang mogelijk de temperatuur van het product vast te houden. Wilt u de koeltas een persoonlijk tintje geven? Dan kunt u de koeltas met logo bedrukken of kies bijvoorbeeld voor uw bedrijfsnaam of andere mooie bedrukking. Wanneer uw relaties of personeel de bedrukte koeltassen gebruiken, dan zal dat voornamelijk op openbare plekken gebeuren. Daardoor kunnen veel mensen met uw bedrijf in aanraking komen en betekent dit gratis reclame.

Topkwaliteit koeltassen bedrukken

Bedrukte koeltassen zijn er in veel verschillende soorten. De Pennenboer heeft ook een divers en uniek assortiment koeltassen voor u beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een koeltas in de vorm van een rugtas of een koeltas die tevens als krukje kan worden gebruikt. Het is belangrijk om een koeltas te kiezen die uw doelgroep aanspreekt. Binnen ons assortiment zijn er uitvoeringen voor ieder budget te vinden. Hierdoor is dit relatiegeschenk vrijwel voor iedereen beschikbaar. Daarnaast kunt u ook koeltassen personaliseren voor een gelegenheid, ontvanger of andere reden.

Omdat een koeltas is een relatiegeschenk die goed bedrukt kan worden is het een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel. De koeltassen bedrukken gebeurt door middel van een transferdruk. U kunt zelf een bedrukking samenstellen, hierbij kunt u denken aan een bedrijfsnaam of logo, maar ook andere informatie zoals een website of een telefoonnummer. Hierdoor kunt u de koeltassen bedrukken met een eigen ontwerp en geheel naar eigen wensen laten bedrukken. Wilt u koeltassen laten bedrukken? Bekijk onze website of neem contact met ons op! Samen met onze medewerkers maakt u een prachtig bedrukte koeltas.

Bedrukte koeltassen en andere zomerse relatiegeschenken

De Pennenboer heeft koeltassen in verschillende soorten en maten beschikbaar. Bedrukte koeltassen bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, dan ontvangt u binnen 48 uur een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en kunt u eventueel nog wijzigingen doorgeven. Wanneer u de proefdruk goedkeurt, dan gaan wij uw koeltassen bedrukken. Daarna worden de bedrukte koeltassen zo snel mogelijk bij u geleverd. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Naast koeltassen bedrukken kunt u nog veel meer zomerse relatiegeschenken bij ons laten bedrukken. Kijk bijvoorbeeld eens bij de strandballenzonnebrillen en strandtassen. Al deze relatiegeschenken en promotieartikelen kunt u laten bedrukken met bedrijfsnaam of logo. Zo hebt u dus altijd een uniek geschenk! Verder hebben wij nog veel meer producten in ons assortiment. Daarnaast kunt u ook een mooi zomers pakket samenstellen voor uw relaties of personeel.

Koeltassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10