Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Hengsels
 1. Korte hengsels (3)
 2. Lange hengsels (2)
Soorten koeltassen
 1. Luxe (6)
 2. Opvouwbaar (3)
 3. Promo (4)
 4. Rugzak (2)
 5. Voor blikjes (8)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (22)
 2. 5 tot 7 werkdagen (13)
 3. 8 tot 10 werkdagen (21)
 4. 10 tot 15 werkdagen (6)
Minimale afname
 1. 25 (14)
 2. 50 (10)
 3. 100 (24)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Non woven (3)
 3. Nylon (2)
 4. Overig (12)
 5. Polyester (38)
Bedrukking
 1. 1 kleur (69)
 2. 2 kleuren (59)
 3. 3 kleuren (58)
 4. 4 kleuren (58)
 5. Fullcolor (4)
non woven tassen
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 50 gr/m²) (2)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 100 gr/m²) (1)

Koeltassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Voor goedkoop koeltassen bedrukken met uw logo, bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede koeltassen aan tegen een lage prijs. Een koeltas met bedrukking is een relatiegeschenk dat altijd in de smaak valt bij uw relatie. In de zomer bijvoorbeeld tijdens een dag strand of een picknick zal uw relatie graag gebruik maken van de door u gegeven koeltas. Zij zullen dan met een goed gevoel terugdenken aan uw bedrijf.

Een bedrukte koeltas kan niet alleen producten uit de koelkast of vriezer op temperatuur houden maar ook warme producten. Dit komt door de speciale thermische laag die een koeltas bevat. Deze thermische laag probeert zo lang mogelijk de temperatuur vast te houden.

Bedrukte koeltassen zijn er in veel verschillende soorten, bijvoorbeeld: een koeltas in de vorm van een rugzak, een koeltas die je tevens als krukje kunt gebruiken, etc. Het is belangrijk om een koeltas te kiezen die uw doelgroep aanspreekt. Er zijn uitvoeringen voor ieder budget, waardoor dit relatiegeschenk voor vrijwel iedereen bereikbaar is. Als uw relaties gebruik maken van de koeltassen, zullen ze onbewust uw bedrijfsnaam promoten waardoor uw bedrijfsnaam zich automatisch verder zal gaan verspreiden.

Bedrukte koeltassen bestellen in de webshop

Bedrukte koeltassen bestelt u eenvoudig in de webshop van De PennenBoer. U kunt online al uw gegevens invullen, waarna u de bestelling plaatst. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u binnen 48 uur een digitale proefdruk waarop u alvast het eindresultaat van uw relatiegeschenk met bedrukking kunt bekijken.

Koeltassen bedrukken

Een koeltas is een relatiegeschenk dat goed bedrukt kan worden. Dit gebeurt door middel van een transferdruk. Een transferdruk kan zeer fijne details op grove textielsoorten te drukken. U kunt zelf een bedrukking samenstellen, hierbij kunt u denken aan een bedrijfsnaam of een logo, maar ook andere informatie zoals een website of een telefoonnummer.

Meer informatie?

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de koeltas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Kijk naar meer relatiegeschenken: schoudertassen, sporttassen en non woven tassen.