PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte koeltassen

Wanneer het lekker weer is gaan mensen vaak naar het strand of lekker buiten picknicken. Hier kunt u als bedrijf gebruik van maken door middel van onze koeltassen. Laat de koeltas bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of iets anders en deel deze uit aan uw relaties. Wanneer zij de bedrukte koeltas meenemen en gebruiken zullen andere mensen de koeltas, en dus uw bedrijfsnaam of logo, ook zien. Uw relaties kunnen zo reclame voor uw bedrijf maken. Laat verschillende koeltassen bedrukken en deel ze uit! Uw bedrijf kan hiervan profiteren en uw relaties krijgen een functioneel cadeau. Een win-win situatie. Bij De Pennenboer hebben wij een ruim assortiment koeltassen voor u beschikbaar. Bekijk het assortiment hieronder en bestel de gewenste koeltas eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Koeltassen bedrukken bij De Pennenboer

Voor goedkoop koeltassen laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Al onze koeltassen zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Een koeltas met bedrukking is een relatiegeschenk dat altijd in de smaak valt bij uw relatie. In de zomer bijvoorbeeld tijdens een dag strand of een picknick zal uw relatie graag gebruik maken van de bedrukte koeltas. Zij zullen dan met een goed gevoel terugdenken aan uw bedrijf. Daarnaast is het mogelijk dat andere mensen de bedrukte koeltas ook zullen zien. Hierdoor kunt u meer mensen bereiken en uw naamsbekendheid vergroten. Laat daarom koeltassen bedrukken en deel ze uit, vooral tijdens de warme zomerdagen gebruiken mensen ze graag!

Een bedrukte koeltas kan niet alleen producten uit de koelkast of vriezer op temperatuur houden, maar ook warme producten. Dit komt door de speciale thermische laag die een koeltas bevat. Warme producten blijven hierdoor langer warm en de koude producten blijven langer koud. Kortom, de thermische laag probeert zo lang mogelijk de temperatuur vast te houden. Om de koeltas een persoonlijk tintje te geven laat u deze bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. De koeltas kan dan door uw relaties, klanten of werknemers worden gebruikt. Wanneer uw relaties of personeel de bedrukte koeltassen gebruiken, dan zal dat voornamelijk op openbare plekken gebeuren. Daardoor kunnen veel mensen met uw bedrijf in aanraking komen en betekent dit gratis reclame.

Topkwaliteit koeltassen bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Bedrukte koeltassen zijn er in veel verschillende soorten. De Pennenboer heeft ook een divers en uniek assortiment koeltassen voor u beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een koeltas in de vorm van een rugtas of een koeltas die tevens als krukje kan worden gebruikt. Het is belangrijk om een koeltas te kiezen die uw doelgroep aanspreekt. Binnen ons assortiment zijn er uitvoeringen voor ieder budget te vinden. Hierdoor is dit relatiegeschenk vrijwel voor iedereen beschikbaar. Als uw relaties gebruik maken van de koeltassen, zullen ze onbewust uw bedrijfsnaam promoten waardoor uw bedrijfsnaam zich automatisch verder zal gaan verspreiden.

Omdat een koeltas is een relatiegeschenk die goed bedrukt kan worden is het een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel. De koeltassen bedrukken gebeurt door middel van een transferdruk. Een transferdruk kan zeer fijne details op grove textielsoorten drukken. U kunt zelf een bedrukking samenstellen, hierbij kunt u denken aan een bedrijfsnaam of logo, maar ook andere informatie zoals een website of een telefoonnummer. Hierdoor kunt u de koeltassen bedrukken met een eigen ontwerp en geheel naar eigen wensen laten bedrukken. Wilt u koeltassen laten bedrukken? Bekijk onze website of neem contact met ons op! Samen met onze medewerkers maakt u een prachtig bedrukte koeltas.

Bedrukte koeltassen en andere zomerse relatiegeschenken

De Pennenboer heeft koeltassen in verschillende soorten en maten beschikbaar. Bedrukte koeltassen bestelt u eenvoudig online in onze webshop. U kunt online al uw gegevens invullen, waarna u de bestelling plaatst. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u binnen 48 uur een gratis digitale proefdruk waarop u alvast het eindresultaat van uw relatiegeschenk met bedrukking kunt bekijken. Niet helemaal tevreden en moet er wat veranderen? Geen probleem, we kunnen dit zo aanpassen. Wanneer u de proefafdruk heeft goedgekeurd gaan wij direct voor u aan de slag om de bedrukte koeltassen snel bij u te kunnen leveren. Heeft u vragen over de bedrukking van de koeltas, de koeltas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van De PennenBoer.

Naast koeltassen bedrukken kunt u nog veel meer zomerse relatiegeschenken bij ons laten bedrukken. Kijk bijvoorbeeld eens bij de strandballenzonnebrillen en strandtassen. Al deze relatiegeschenken en promotieartikelen kunt u laten bedrukken met een bedrijfsnaam of logo. Zo hebt u dus altijd een uniek geschenk! Daarnaast kunt u ook een mooi zomers pakket samenstellen voor uw relaties of personeel.

Bedrukte koeltassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8